OnePlus 2: Μικρότερη διάρκεια μπαταρίας από το One

Η OnePlus είναι μια από τις κινέζικες startup που μας απασχόλησε πολύ πέρσι με το “flagship killer”, OnePlus One. Πρόσφατα λάνσαρε το OnePlus 2 ως “2016 flagship killer”, το οποίο όμως απ ότι φαίνεται, στο τομέα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά.

Το OnePlus 2 έχει ελάχιστα μεγαλύτερη μπαταρία από το OnePlus One, το ένα 3300mAh και το άλλο 3100mAh. Ωστόσο, το test μπαταρίας που έκανε το PhoneArena έδειξε ότι η μπαταρία του OnePlus 2 διαρκεί λιγότερες ώρες από του προκατόχου του. Συγκεκριμένα, το OnePlus 2 δίνει χρόνο 6 ώρες και 40 λεπτά, ενώ η 3100mAh μπαταρία του OnePlus One διαρκεί σύνολο 8 ώρες και 5 λεπτά.

Όσον αφορά στους mainstream αντιπάλους, το OnePlus 2 μένει και πάλι πίσω καθώς για παράδειγμα το Samsung Galaxy Note 5 δίνει 9 ώρες και 11 λεπτά και το Samsung Galaxy S6 edge+, 9 ώρες και 29 λεπτά. Ωστόσο, αφήνει πίσω iPhone 6 Plus και LG G4 με 6 ώρες και 32 λεπτά, και 6 ώρες και 6 λεπτά,αντίστοιχα.

Είναι περίεργο γιατί υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα από τη στιγμή που δεν έχουμε μεγαλύτερη οθόνη ή την υψηλότερη ανάλυση της αγοράς. Οι υποψίες στρέφονται στον συνήθη ύποπτο που είναι ο Snapdragon 810 ή μπορεί να φταίει και το software.

OnePlus 2: Μικρότερη διάρκεια μπαταρίας από το One, OnePlus 2: Μικρότερη διάρκεια μπαταρίας από το One

Το OnePlus 2 δεν εντυπωσιάζει ούτε με τον χρόνο φόρτισης, καθώς και πάλι μένει πίσω από τον προκάτοχό του με συνολική διάρκεια 150 λεπτών, ενώ το OnePlus One απαιτεί 120 λεπτά.

OnePlus 2: Μικρότερη διάρκεια μπαταρίας από το One, OnePlus 2: Μικρότερη διάρκεια μπαταρίας από το One


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George pap

Αυτό το δήθεν premium ,τo unibody δλδ,είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αυτονομίας. Οι μπαταριες μικραινουν σε μέγεθος κ χωρητικοτητα κ σαν ενσωματωμένες, αν χαλάσουν την έβαψες.

tasosk

Εχω το Oneplus 2 και βγαζει sceen on time 4 ωρες με βαρια χρηση μετα το update O2os 2.0.1 πριν το update ηταν πιο χαλια η αυτονομια… οποτε μαλλον το software φταιει και όχι ο sd810

Jim

@tasosk, εισαι ευχαριστημενος με το oneplus 2 γιατι με ενδιαφερει η αγορα του

Παναγιώτης

Εγω πριν 2 εβδομάδες πήρα το one και ησύχασα απ το θέμα της μπαταρίας. Δεν κρατάει βέβαια 8 ώρες με τίποτα. Αλλά το 6ωρο το βγάζει άνετα με πολυ πολύ βαριά χρήση.
Π.χ. με το s3 που είχα γυριζα το μεσημέρι σπίτι με 40% μπαταρία και τώρα 70-75% τουλάχιστον.

tasosk

@jim δες το review του mkbhd… ειναι το πιο πληρες και αληθες review

Απόστολος123

@tasosk Καλημέρα φίλε! Πώς μπόρεσες και αγόρασες το κινητό με τα κάπιταλ κοντρόλς που έχουν εφαρμοστεί στη χώρα ;

tasosk

@αποστολος123 εμενα μου γεμισε το paypal φιλος με γερμανικο λογαριασμο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.