Samsung Galaxy A8 (2016): Έρχεται με οθόνη 5.7″ και Exynos 7420

Το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy A8 (2016) έχει περάσει από Geekbench, GFXBench και πλέον πήρε πιστοποίηση από την αμερικάνικη FCC. Η πιστοποίηση από την FCC μας δίνει πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του νέου upper-mid-ranger της Samsung.

Έτσι λοιπόν, από το Samsung Galaxy A8 (2016) περιμένουμε οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels και τον ίδιο οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7420 που μπήκε πέρσι σε συσκευές όπως το Samsung Galaxy Note 5. Αναμένουμε επίσης μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 16 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel.

Θα τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow out of the box, ενώ από άποψη συνδεσιμότητας έχει Bluetooth, NFC και 4G LTE, όπως επιβεβαιώνει η FCC.

Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή και την ανακοίνωση, αλλά μιας και πήρε πιστοποίηση, δεν θα αργήσουμε να το δούμε.

Samsung Galaxy A8

Samsung Galaxy A8 (2016), Samsung Galaxy A8 (2016): Έρχεται με οθόνη 5.7″ και Exynos 7420

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GS

Ρε Sammy όσα κινητά βγάζεις όλα έχουν την ΙΔΙΑ σχεδίαση.
Κοίταξέ το.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6: Πρωταγωνιστεί σε ένα νέο hands-on βίντεο

Απέχουμε λιγότερο από έναν μήνα από την επίσημη αποκάλυψη των Galaxy Z Fold6 και Z Flip6 στις 10 Ιουλίου και τώρα το βλέπουμε ένα hands-on βίντεο.

Smartphones Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold 6: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές του αναδιπλούμενου

Mια σχεδόν πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και προδιαγραφών του Samsung Galaxy Z Fold 6 υποτίθεται ότι αποκαλύφθηκε από το Smartprix.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25: Διέρρευσε η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του επερχόμενου Galaxy S25 της Samsung διέρρευσε σήμερα και θα είναι ίδια με αυτή του προκατόχου του.

Gear Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Watch FE: Επίσημο με τιμή $199 και κυκλοφορία στις 24 Ιουνίου

Η Samsung, μετά από αναρίθμητες διαρροές, αποφάσισε να κάνει επίσημο το Galaxy Watch FE, το πρώτο προϊόν FE στη σειρά Galaxy Watch.