Samsung Galaxy S4 χρυσή έκδοση

Η Apple δεν είναι η μόνη που θα κυκλοφορήσει τη ναυαρχίδα της σε χρυσή έκδοση, η Samsung κινήθηκε γρήγορα και ανακοίνωσε στην Αραβία, μέσω Twitter, πως ετοιμάζεται να παρουσιάσει μία χρυσή έκδοση του Samsung Galaxy S4. Η λιτή ανακοίνωση της Samsung, “Παρουσιάζουμε τη νέα έκδοση #GalaxyS4 Gold – για ένα στυλ που είναι αποκλειστικά δικό σας!” ήταν αρκετή για να δημιουργήσει τα πρώτα σχόλια για αντιγραφή από την Apple.

Η χρυσή έκδοση του Samsung Galaxy S4 θα κυκλοφορήσει σε δύο αποχρώσεις, Golden Pink και Golden Brown. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για παγκόσμια διάθεση αλλά ούτε για την τιμολόγηση αυτής της νέας έκδοσης.

Samsung Galaxy S4 gold, Samsung Galaxy S4 χρυσή έκδοση

Samsung Galaxy S4 gold, Samsung Galaxy S4 χρυσή έκδοση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Ναι λες και δεν ήταν ήδη αρκετά ακριβό το έκαναν και σε χρυσό χρώμα! Αλλά θα μου πεις Αραβία το πλασάρουν…

negiemu

Μονο σε εμενα δεν αρεσει ;

tech21man

Το δυστυχως μαρεσε! Το πιο αστειο ειναι οτι καποια στιγμη ειχα βρει στις αγγελιες στο insomnia δε θυμαμαι τωρα galaxy s2 h s3 σε ξεφτιλα για τοτε τιμη. Ε ηταν ροζ. Το ελεγε ο καημενος ο πωλητης, ηταν κοπελας κτλ…Νομιζω δεν εφυγε κιολα. Και το χρυσο μια απο τα ιδια μου μοιαζει. Τι να πω θα εχουν κανει την ερευνα τους…

antonis

ειπαμε ρε σαμμυ να βελτιωσεις τα υλικα κατασκευης, αλλα δεν εννουσαμε αυτο!!! :p

azriel84

rofl ασχολίαστο ακόμα και για την Samsung 😛

Nickolas

Όταν λένε χρυσό, βάλανε πραγματικό χρυσό ή απλά χρωματίσανε το πλαστικό;
Γιατί αν είναι το δεύτερο θα είναι τραγικό, όχι οτι μου αρέσει το χρυσό έτσι κι αλλιώς, αλλά όχι και πλαστικό χρυσό.

Chris K

Θέλουμε και χρυσό Samsung smart watch για να τα κάνουμε σετακι…Ε ρε καρακιτσαριο… Ολοι κοροιδευουμε την Apple για τις άσκοπες και κιτς κινήσεις της, αλλά ας είμαστε αντικειμενικοι! Μ αυτή την κίνηση, h Samsung γίνεται περίγελος… Τουλάχιστον το iphone 5 είναι όμορφο σ εμφάνιση! Έχω πει πολλά αρνητικά για την Apple αλλά παρακολουθωντας τα περσινά event παρουσίασης του s4 (με χαζοσυναυλιες και χαζοτραγουδα, μετά την ανανακοίνωση της Samsung για χ64 bit ακριβώς μετά την ανακοίνωση του iphone 5s,και τώρα μετά από αυτή την κίνηση χρυσής κακογουστιάς) νομίζω ότι φαίνεται ποια εταιρία από τις δύο είναι ο ουραγός…Και όχι, δεν είμαι Apple fanboy αλλά ούτε και Samsung fanboy! Απλά αντικειμενικος παρατηρητής!

jacob

Ενα χρυσο αυγο!

gtmekveirremlka

Αντικειμενικε παρατηρητη τα τσιπακια apple η samsung τα φτιαχνει και τα μοντελα της μαλλον θα εχουν καμια 4ρα μνημη (αρα θα αξιοποιησουν στο επακρο την αρχιτεκτονικη) ενω επισης κιτσο χρωματα ειχε και το galaxy s3 αν θυμαμαι καλα (η και το s2

Darth

@Nickolas λογικά ……………. χρυσό πλαστικό…….. δλδ βαμμένο με χρυσό χρώμα αλλά με τιμή χρυσού
όπως και να κάνουμε η samsung είναι king of the plastik η plasticman όπως λένε μερικοί

Jimmer

Απλά, τραγική η Samsung… πρώτη στις ειρωνικές χαζοδιαφημίσεις και πρώτη στις αντιγραφές! Τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια…
Συνέχισε να αντιγράφεις κι άλλο την Apple… μπορείς!

HtcFun

Ε, όχι ρε παιδιά… τι ξεφτίλα είναι αυτή;
2 εβδομάδες απο την ανακοίνωση του χρυσού (αλουμινένιου) iphone 5s καπάκι η Samsung βγάζει το S4 (ναι ναι ακόμα ένα S4…..) σε πλαστικό πλαστικό…..
Νομίζω ότι σιγά σιγά αποδεικνύεται πως η Samsung είναι μια εταιρία όπως κάτι κινέζικες που απλά και μόνο δημιουργούν κλώνους απο άλλα τηλέφωνα, μόνο που αυτή τα κοστολογεί στον θεό.
Απο μένα έχει φάει ήδη X πραγματικά όμως.

Darth

@HtcFun μακαρι να ήταν σαν κάτι κινέζικές (meizu, xiaomi, oppo, zte, huawei (τα μοντέλα που είναι για κίνα) μπα έβγαλε ένα design και τόσα χρόνια με αυτό είναι ……………

Akis

Να με ακουτε εμενα οταν σας τα λεω! 😛 Δεν ξερω αν το ειχε καποιος διαβασει, αλλα εγω θα το λεω γτ ισχυει:
Όλοι οι κυριοι χορευτες της ομαδας (εταιρειες) ειναι σαν να εκαναν ενα βημα πισω (για ενα χρονο) και αφησαν την κομπαρσα Sammy μπροστα μονη της στο κοινο και αυτη μοιαζει ανημπορη να κανει 1-2 δικες της κινησεις.
Δυστυχως γι’αυτην ξυπνησαν ομως και δε θα αργησει να ερθει ο καιρος που θα βρισκεται και παλι πισω. Κριμα γτ το S3 ηταν πολυ καλο κινητο και το λατρεψα

PANAGIOTIS

ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ Η SAMSUNG ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ Η APPLE ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Η SAMSUNG … ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΛΑ !!!!

lilly

α καλα ,γτ μηπως παντου η μια εταιρια δεν αντιγραφει την αλλη, πρωτη φορα τακουτε; η μηπως τα κινεζικα δεν εχουν μπει για τα καλα στην ζωη μας…οτι αγοραζουμε ειναι πια κινεζικο κ ας ειναι καποια ακριβα…αν δεν εχετε μην αγοραζετε γραφικοτητες…

Panagiotis

Σίγουρα θα βρούν το κοινό τους και αυτές οι συσκευές. Αφού το S4 αποτελεί την “ναυαρχίδα” της Samsung, όποιος θέλει υψηλό status με το κινητό του (και στην Μ.Ανατολή προφανώς παίζει πολύ αυτό – μέχρι και χρυσές Lamborghini υπάρχουν) και θέλει οποσδήπωτε Android σίγουρα θα το προτιμήσει. Βέβαια φτάνει να είναι “real thing” και όχι βαμμένο πλαστικό διότι τότε θα μιλάμε προφανώς για λάθος κίνηση.

Sotiris

Αυτό ακριβώς είναι που λέμε ¨Ολα τα χε η μαριωρη…..

SammyJim

….το ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΘΕΝ δεν αντιγραφεται Ποτε….

machinegun

οταν εννοουμε ρε samsung gold,δεν εννουμε golden hall ημαρτον copy paste και εσυ?δηλαδη για να καταλαβω τι κερδος θα εχει τωρα η samsung που το εκανε αυτο?

dimisk

E,δεν μπορώ να κρατηθώ, θα το πω!!! Μια χρυσή μυγοσκοτώστρα!!! Ο ορισμός του απόλυτου κιτς και νεοπλουτισμού!!!

Nikolas

Το δικό μου S4 είναι ασημί, με λάμπες xenon, έχει μία Παναγίτσα από πίσω και περιστρέφεται ένας δίσκος σε μπλέ και άσπρο. Έχει πολύ σουξέ και δεν με νοιάζει καθόλου που κάποιοι με φωνάζουν κλαρινογαμπρό! Εξ’ άλλου, σε έναν σωστό γάμο, ακούγονται και κλαρίνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.