Samsung Galaxy S5, ξεπέρασε τις πωλήσεις του S4 για την πρώτη μέρα κυκλοφορίας

Το Samsung Galaxy S5 κυκλοφόρησε στις 11 Απριλίου σε 125 χώρες και φαίνεται να ξεπερνά σε πωλήσεις τον προκάτοχό του Samsung Galaxy S4 όσον αφορά στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Συνολικά οι πωλήσεις του Samsung Galaxy S5 την πρώτη μέρα κυκλοφορίας παρουσιάζουν από 30% έως 100% αύξηση συγκριτικά με τον προκάτοχό του.

Σύντομα το Samsung Galaxy S5 αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε 150 χώρες ανά τον κόσμο αντί για 125 που είναι τώρα και σύμφωνα με πληροφορίες από την Κορέα, η Samsung έχει λάβει εκατομμύρια παραγγελίες για την συσκευή και φαίνεται να ανησυχεί για το εάν έχει αρκετά αποθέματα για να καλύψει την αγορά.

Την προηγούμενη χρονιά το Samsung Galaxy S4 πούλησε 10 εκατομμύρια σε λιγότερο από ένα μήνα ενώ ο προκάτοχός του Samsung Galaxy S III χρειάστηκε 50 ημέρες για να φτάσει τα 10 εκατομμύρια. Το Samsung Galaxy SII πούλησε 10 εκατομμύρια σε 5 μήνες ενώ το πρώτο Samsung Galaxy S χρειάστηκε 7 μήνες.

Υπενθυμίζουμε ότι η Samsung «κορόιδευε» σε παλαιότερο διαφημιστικό σποτάκι όσους έκαναν ουρές για το iPhone.

, Samsung Galaxy S5, ξεπέρασε τις πωλήσεις του S4 για την πρώτη μέρα κυκλοφορίας


Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

79 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Είναι αυτό που λέμε “οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια”.Μέχρι τώρα όσο καλύτερα και να ήταν τα galaxy της σειράς S,γιατί ήταν και είναι,δεν μπορούσε ποτέ να φτάσει την Apple σε πωλήσεις και κορόιδευε τα isheeps που έκαναν ουρά για να αγοράσουν το iPhone,ενώ τώρα που απέκτησε τα δικά της sammysheeps το παρουσιάζει ως κάτι το φυσιολογικό…

Πέτρος Π

Κατά τ’άλλα όλοι εδώ μέσα το κράζατε το S5 επειδή είναι ίδιο με το S4 και κοροιδεύατε τον ανιχνευτή καρδιακών παλμών… Βέβαια και πέρσυ όταν ανακοινώθηκε το S4 το κράζατε επειδή ήταν ίδιο με το S3, κιόμως μετά όλοι το εκθειάζατε… Τελικά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ… 🙂

george

Δικαιολογημενες οι ουρες…νομιζω οτι προκειται για το κορυφαιο smartphone στην αγορα ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι…ο Κωστας εκανε 70 λεπτα βιντεο παρουσιασης και οχι αδικα…

Nio

Καλα αυτο το παραμυθι με την απλ κ την σαμι καθε φορα που πουλανε περισσοτερα ακομα κ να ναι χειροτερα τα κινητα τους μονο οι κατσικες το πιστευουν ….
Σε λιγο θα πιστεψετε οτι ο ανθρωπος πατησε στο φεγγαρι…….

Kostas K.

@ george Φιλε μου οσο καλό και να είναι ενα smartphone, το να στήνεσαι στην ουρά για να το κάνεις δικό σου απο την πρώτη μερα κυκλοφορίας το θεωρώ κατάντια.
Κατά τ άλλα το κινητό από design δεν λεει και πολλα αλλά απο θέμα λειτουργιών ειναι εξαιρετικό.

ManosP3

Μήπως γιατί κυκλοφόρησε σε περισσότερες χώρες την πρώτη μέρα και ετσι έκανε μεγαλύτερες πωλήσεις ??

τασος_μιχ

εγω προσωπικα αυτο το κινητο δεν θα το αγορασω..ετσι εκανα και με το s4 σταματησα τις σχεσεις μου με την σαμμυ μετα το s3..οταν σοβαρευτει και βγαλει κατι το οποιο να μ αφησει το στομα ανοιχτο τοτε θα την ξαναεπιλεξω..μεχρι τοτε lg g2 και περιμενουμε με αγωνια το g3..

Panagiotis G

το περίεργο δεν το βλέπω πουθενά. περισσότερες χώρες την μέρα εκκίνησης περισσότερες πωλήσεις λογικό. θα τα πούμε σε κανά τρίμηνο που θα λένε πάλι ότι περιμένανε περισσότερα όπως λέγανε και στο S4

john

Εγω περιμενω να μου το φερουν σε μια εβδομαδα απο εξωτερικο ενας γνωστος μου σε μαυρο χρωμα 32gb…

xtekto

απο τη μια το περιμενα, γιατι παρα ολο το κραξιμο, ειναι πολυ δυνατο κινητο….παλι θα ναι πρωτο σε πωλησεις….Απο την αλλη συμφωνω με το φιλο πο πανω που λεει οτι ειναι λιγο “καταντια” αυτο με τις ουρες…..οχι καταντια για την σαμμυ,γιατι αυτοι λεφτα βγαζουν και με το παραπανω…καταντια για τον κοσμο που τεινουν να κανουν τη σαμμυ σαν την apple….anyway, παρι ορεξεως κολοκυθοπιτα…..Συμφωνω σε πολλα με την σαμμυ και σε αλλα τοσα διαφωνω, αλλα οσο εχουν μεγαλα κερδη δεν προκειται να αλλαξουν πολιτικη…..Εξαλλου στο θεμα τιμων (γιατι εγω εκει εχω τις μεγαλες μου διαφωνιες) δεν φταιει μονο εκεινη, αλλα και οι αλλες εταιριες που πουλανε στο θεο….!!

nikoss

Σαφή εικόνα θα έχουμε μετά από τρεις μήνες, μιας και τώρα πρόκειται για παραγγελιές- προπαγγελιες που κάνουν τα καταστήματα για να έχουν απόθεμα στα ράφια… είναι επίσης λογικό να κάνει περισσότερες πωλήσεις (πολλαπλάσιες από τα πρώτο s) και αυτό γιατί η αγορά τον smartphone τότε ήταν στο ξεκίνημα της.
Τώρα όσο για αυτό καθ-αυτό το κινητό ήδη ξεκίνησε να πέφτει ραγδαία η τιμή του (680 ευρό τώρα).
Μεγαλύτερη αποτυχία του , σε επίπεδο μαρκετινγκ είναι το δακτυλικό αποτύπωμα που είναι δύσχρηστο (να αντιγράφουμε ναι, άλλα να το κάνουμε σωστά), όπως και ο μετρητής καρδιακών παλμών που μόνο χώρο πιάνει (υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορούν να το κάνουν (εγώ έχω μία στο iphone 4, που μετρά τους καρδιακούς παλμούς με το flash)

karkavelas

Marketing..

GMC

Προπαγάνδα μου μυρίζει… δεν μπορεί εξαρχής να το κράζουν τα 3/4 αυτών που ασχολούνται με τα κινητά, ο δημοσιογραφικός κόσμος να έχει παγώσει στην παρουσίασή του, και ξαφνικά να στήνονται ουρές.. Μου φαίνεται πλερώνει καλά η σάμμυ !!! Ως κάτοχος s4 την βαρέθηκα την σάμμυ λέω να πάω στο xperia z2..

dimpep

Κατάντια και μάρκετιγκ. Να κάθεσαι στην ουρά για ένα άψυχο κομμάτι πλαστικό και γυαλί.Και να μη περιμένεις καν τις πρώτες παρτίδες να περασουν και να ξεπεράσουν τα όποια παιδικά προβλήματα.

JohnWave

@ Πέτρο Π, θα σου απαντήσω με έναν παραλληλισμό :

Έστω ότι η μητέρα σου φτιάχνει φοβερό μπιφτέκι και ανοίγει κατάστημα που πουλά burgers. Πιο δίπλα είναι ανοιχτό ένα διάσημο fast food που πουλά τα γνωστά πλαστικά μπιφτέκια. Ποιος πιστεύεις θα πουλήσει περισσότερα μπιφτέκια; Το fastfood με το τεράστιο brand name του, τη διαφήμισή του και το μάπα μπιφτέκι του ή μητέρα σου; Το fast food. Kι εδώ έρχεται το σούπερ συμπέρασμά σου βασισμένο στη σούπερ λογική σου που αποστομώνει όλους εμάς που κράζουμε το S5 : Το fast food κάνει περισσότερες πωλήσεις από τη μητέρα σου, άρα το μπιφτέκι του είναι καλύτερο από εκείνο της μητέρας σου και άρα δεν πρέπει να το κράζουμε εμείς οι γεμάτοι ζήλεια άνθρωποι…

Συμπέρασμα : Έχεις δίκιο όσο αφορά την τελευταία σου φράση , “τελικά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ” μόνο που αυτή η φράση αφορά εσένα και όσους σκέφτονται όπως εσύ. Προσωπικά προτιμώ χίλιες φορές G2 και χαίρομαι που το έχουν ως Νο1 όσοι ασχολούνται πραγματικά με την τεχνολογία. Θα χαιρόμουν αν ήταν Νο1 και στις πωλήσεις γιατί αυτό θα έδειχνε ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει αλλά δεν πειράζει. Κάποια πράγματα δεν διορθώνονται εύκολα.

Mimis

Χεχε..
Παρατηρω αντιδρασεις και σχολια ,απ την κυκλοφορια του S5..
Μου θυμιζουν πολυ το παρακατω βιντεακι,το οποιο αφιερωνω στους απανταχου ”κολλημενους’ με τη Samsung.
Απλα..αλλαξτε στο μυαλο σας,το προιον της διαφημισης,με το S5.

https://www.youtube.com/watch?v=gQ5Z29D66iw

spyros13

Παιδιά το κινητό πολύ καλο το εχω απο Παρασκευή! Την κάμερα του την έβαλα διπλα στο s4 που ειχα πριν (σήμερα το πούλησα) και πραγματικά έχει μεγαλη διάφορα! Πολυ καλη η κάμερα του s5.Το μονο που με χαλάει που είναι ελαφρώς μεγαλύτερο απο το s4..

stavros1211

@JohnWave Ας έβαζαν μια υποδοχή για micro sd card στο lg g2 και θα είχαν τουλάχιστον διπλάσιες πωλήσεις… Αλλά δεν έβαλαν…!

Γιαννης

@GMC+1. Αλλά ακόμα και αν δεν πρόκειται για προπαγάνδα (που είναι πολύ πιθανό), ας μην ξεχνάμε ότι οι φίλοι πιο πάνω που μιλάνε για sheeps έχουν κάποιο δίκιο, αφού πολύς κόσμος είναι υποτακτικός και δεκτικός στην πλύση εγκεφάλου μέσω βομβαρδισμού προωθητικών διαφημίσεων. Κάποιοι Νεοέλληνες έχουν την άποψη κιόλας ότι για να είσαι “in” θα πρέπει να έχεις μόνο samsung ή i-phone. Φαντάσου τι δείκτη ευφυίας έχουν! 😛

anergos13

Εχοντας νωπη την εμπειρια με το s5 ( το ειδα χθες στο πλαισιο)…μπορω να πω…
οτι η συνολικη λειτουργια ειναι αψεγαδιαστη….εστιαση φωτογραφικης σε επιπεδα digital cameras….
μπαταρια αν διαβασατε στο phonearena ριχνει στα αυτια σε ολα… Εξαιρετικη υλοποιηςη….εξωτερικο αχρωμο αλλα σε καμια περιπτωση αποκρουστικο ή αλλα κοσμητικα που λενε αρκετοι…
grip αψογο…σε κανα διμηνο που θα πεσει και η τιμη…θα ειναι
λουκουμακι!!
Θα πουλησει οχι μονο επειδη ειναι sammy, οχι μονο επειδη το promotion ειναι μεγαλο…αλλα και επειδη ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ συνολικα…..
Και μην καποιος για την τιμη γιατι οπως ειπα και παραπανω
συντομα θα ειναι σε απολυτα φυσιολογικα επιπεδα….

giannogeorge

Κάτοχος S3 και εκτός απροόπτου αλλαγή σε G2 την ερχόμενη εβδομάδα.

Μπορεί να φαίνεται άσχετο με το θέμα του άρθρου αλλά αν το καλοσκεφτείς, όχι και τόσο.

Nick L.

Λοιπον παιδια σημερα το ειδα το κινητο απο κοντα, ειναι αρκετα ωραιο, πολυ καλυτερο απ οτι φαινοταν στις φωτογραφιες, το ειχαν σε μαυρο μονο και ηταν μια χαρα θα ελεγα το πισω καπακι που ολοι λενε οτι ειναι χαλια. Βεβαια τα πλαινα που ειναι σαν ψευτογριλια ειναι τρελη πλαστικουρα με αθλια αισθηση. Εκεινο το σημειο ειναι πραγματικα σαν κινεζικο παιχνιδακι. Κριμα παντως ενα τετοιο κινητο να μην εχει την καταλληλη ποιοτητα κατασκευης.

Επισης μου αρεσε παρα πολυ το touchwiz και γενικα τα μενου του. Πολυ μοντερνα και συγχρονα χωρις καποιο lag. Ειναι μεγαλυτερο σαφως απο το S4 που τα ειχα διπλα διπλα, εχει το μεγεθος ενος κινητο με 5,5 ιντσων οθονη θα ελεγα.

george

Αυτήν την “Κατάντια…Μάρκετινγκ…Προπαγάνδα” θα την ζήλευε η sony και πολλες ακόμα εταιρίες…..θα εύχονταν να την έχουν με το ” υπερκινητό ” Z2….η Sony δεν χρησιμοποιεί μάρκετινγκ δηλαδη;; Που το αρθρο με την κάμερα έχει μπει στην κορυφή του blog τοσες μερες;;; Το ζητημα δεν ειναι το μαρκετινγκ αλλα το κατα ποσο το μαρκετινγκ δινει πωλησεις μεσα απο την εμπιστοσυνη του κοσμου και την ελαχιστοποιηση των ελαττωματικων προιοντων….η sony δυστυχως παραγει περισσοτερα ελαττωματικα…εχει λιγοτερη εμπιστοσυνη ο κοσμος απεναντι της….ουτε λοιπον το μαρκετινγκ φταιει…ουτε η προπαγανδα…ουτε τιποτα…..φταιει του οτι η μια εταιρια μπορει και παραγει κινηταρες και η αλλη ενω προσπαθει βγαζει συνεχεια ελαττωματα….κακιστες οθονες….κτλ κτλ…απλα δεν μπορει…μεχρι εκει φτανει…

tolis

Καλό το s5 δεν λέω αλλά το καλύτερο παραμένει το lg g2 Και από θέμα τιμής και από θέμα χαρακτηριστικών κλπ κλπ!!!!

ΣΤΕΦΟΣ

βρηκα στο πλαισιο 320 το νοκια 1020 και το πηρα τα εβαλα διπλα διπλα με το σ5 και η μονη διαφορα την ειδα στο ιντερνετ ειναι λιγο πιο γρηγορο το σαμσουνγκ τωρα οσο αφορα την καμερα ειναι η μερα με την νυχτα

minas

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ορισμένα σχόλια…
Το s5 δεν είχα καμμιά αμφιβολία οτι θα πουλήσει λόγω του ότι είναι ένα κορυφαίο κινητό, κυκλοφόρησε πριν από τους ανταγωνιστές (που είναι τα Ζ2, Οne), έχει πιασάρικα χαρακτηριστικά και τρελή προώθηση. Αυτό δεν κάνει χρόνια η apple;
Δεν κατάλαβα, πάμε να αλλάξουμε τους νόμους του μάρκετινγκ; Έτσι είναι η αγορά σήμερα.
Από την άλλη αν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα τοπ κινητό γιατί να πάρει το περσινό s4 που λέτε κάποιοι ή το G2; Πουλάς αυτό που έχεις, μαζεύεις και τίποτα επιδοτήσεις και βάζεις και 2-3 δόσεις και έχεις το καινούργιο, γιατί να πας στα περσινά; Έτσι σκέφτεται ο καταναλωτής, το ξέρουν οι εταιρείες αυτό.
Από την άλλη, κουμάντο στην τσέπη του κάνει μόνο ο καθένας μας και επειδή το πήρε σήμερα ένας φίλος, του είπα μπράβο! φαν δεν είμαι καμμιάς εταιρείας και ας γουστάρω τρελά το G2 μου.

gtar13

Κροκοδειλινο….οι καλυτερες παντοφλε….

Φωτης

Καλός η κακός οταν είπαν επίσημα τα specs του κινητού πολυ ξενερωσαν οπως κ γω..Περα απο το review του Βλαχάκη πήγα κ το είδα στο πλαίσιο..Το κινητο ειναι τελικά φοβερο..Η οθονη ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ κ γενικα μαλλον το Σεπτέμβριο που θα εχει πεσει η τιμή το τσιμπαω..Γενικα περιμέναμε να εχει τα τρομερά specs αλλα τελικά η σαμμυ βελτίωσε εκει που πραγματικα έπρεπε στα πιο ουσιώδη..Πολυ καλυτερη καμερα την καλυτερη οθονη amoled (κ όχι μονο)αυτα ειναι γούστα βεβαια..Μπαταρία που ειναι σχεδόν σαν του note3 κ φοβερα smooth τρέχει το τηλέφωνο..Θελω να δω απο κοντα κ το ζ2 για να εχω πιο σίγουρη εικονα..

rikabel

Αρνάκι άσπρο και παχύ,
της μάνας του καμάρι,
εβγήκεν εις την εξοχή,
και στο χλωρό χορτάρι.
Από τη χαρά του την πολλή
απρόσεκτα πηδούσε,
της μάνας του τη συμβουλή
καθόλου δεν ψηφούσε.
«Καθώς παιδί μου, προχωρείς,
και σαν ελάφι τρέχεις,
να κακοπάθεις ημπορείς,
και πρέπει να προσέχεις.»
Χαντάκι βρέθηκε βαθύ,
ορμά σαν παλικάρι,
να το πηδήσει προσπαθεί
και σπάει το ποδάρι.

CSt90

Πραγματικά η μόνη ουσιαστική βελτίωση που βλέπω ότι έχει η συγκεκριμένη συσκευή (σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις) είναι η σημαντική εξάλειψη των lags του touchwiz, απ’ ό,τι έχω ακούσει. Βέβαια και κάτι άλλες προσθήκες που έχει βάλει η Samsung στο λογισμικό, ίσως αποτελούν για πολλούς σημαντικό λόγο αναβάθμισης.. Επίσης, η εταιρία έχει ήδη συγκεντρώσει μεγάλο κοινό, οπότε είναι λογικό ότι οι πωλήσεις θα είναι υψηλές.

tasos

Samesheeps.

Tom

Εγω θα παρω η αυτο η το iphone 6. Τωρα για το κραξιμο εχω αρχισει και το συνηθιζω. Ποιος νοιαζεται το gs5 ειναι υπερπληρες σχεδον σε ολα και καθε χρονο βελτιωνονται τα galaxy. Επισης η σαμμυ ποια ειναι πρωτοκλασατη εταιρια. Οποτε λογικο να πουλαει. Το Note 3 πανφθηνο ωστοσο το ειδα 300κατι στο σκρουτζ

Theo

Μας τα εχουνε πρηξει πολλοι εδω περα με το g2. Θα το ξαναπω, κινηταρα αλλα ως εκει, δεν γινεται να ειναι καλυτερο απο το s5 που βγηκε τωρα, πως να το κανουμε δλδ, χωνεψτε το. Τωρα να σας αρεσει περισσοτερο το g2 και σας καλυβει καλυτερα απο το s5 αυτο ειναι αλλο θεμα. Καθε φορα που το καινουριο s πουλαει περισσοτερο πεταγονται και ακυροι να μας πουν οτι το g2 ειναι κινηταρα, καλυτερο και φθηνοτερο. Συγκρινετε τιμες σκρουτζ με αυτες των καταστηματων και ξεχνατε οτι εχουν και ποσους μηνες διαφορα. Επισης ποσο εχει το s4 τωρα, ξερεις κανεις ; 399 στον γερμανο και ειναι μια χαρα κινητο οπως επισης το s5 ειναι αξιος διαδοχος του s4, ειδαμε και την σονυ που απο το xperia z ειναξ ολα ιδια, τα σαμσουνγκ τουλαχιστον αλλαζει λιγο το κουμπι, λιγο οι γωνιες, λιγο το σχεδιο της πλατης. Το επιασα κι εγω και μπορω να πω οτι ζηλεψα τοσο πολυ που επιτελους θελω να αλλαξω το s2 μου αλλα δεν μου το επιτρεπει η τσεπη μου.

tolis

Ε τι να κάνουμε αφού το g2 έχει καλύτερη Μπαταρία ψέματα ειναι????έχει μικρότερα μπεζελ ψέματα είναι???έχει καλύτερη εμφάνιση και σχεδιασμό ψέματα είναι????λέμε αλήθειες!!!!πιεσόμετρο βέβαια δεν έχει και δακτυλικό αποτύπωμα που ο Κώστας στο ριβιου κάθε φορά το επαναλάμβανε 100 φορές για να πιάσει και ούτε έχει και 759 ευρώ το g2!!!!

JohnWave

@Theo, λογικό είναι να χρησιμοποιούμε ως πρότυπο σύγκρισης το G2

giorgos

δεν πα να βγαλει η lg to υπερτουμπανο…οσο η samsung ειναι πρωταθλητρια στο χαμηλο sar , μια ζωη samsung θα παιρνω!! τι να τα κανεις τα features και τα antutu αν σε χτυπαει η ακτινοβολια???

Μιχαλης

Το εχει πάρει εδώ και κανένα μήνα το g2 η αδερφή μου γιατί τις το έλεγα έπειδη άκουγα μπαταρία τα δεν κολλάει πουθενά και τέτοια . Η μπαταρία 2-3 που εχω κοιτάξει από τις ρυθμίσεις έλεγε οτι ειναι απο 100% στο 35% με 2 ώρες οθόνη ανοιχτή με δεδομένα πάντα και what’s app και λίγο Facebook (γυναίκες 🙂 ). Αυτό εγω πάντως δεν το λέω και πολύ καλή μπαταρία . Το lumia 820 μου μου βγάζει κάπου στις 4ωρες με 3G και web browsing και μουσική μέσω Bluetooth . Και εχει μπαταρία σχεδόν την μισή . Επίσης στην 4.2 όταν το είχα πιάσει έβλεπες λίγο τις καθυστερήσεις του 1-2 δευτερολέπτου όταν αλάνες εφαρμογές απο το multitasking . Και είχε εγκαταστήσει μόνο καμία 5-6 επιπλέον εφαρμογές .

giannis13

έχω το λευκό το LG G2 , μου αρέσει πραγματικά και είμαι πολυ ευχαριστημένος ..το πήρα 330Ευρώ !

αν ειχα 700Ευρώ για κινητό αυτή την συιγμή , θα έπαιρνα με κλειστά μάτια το htc M8 !
απίστευτη κατασκευή , ποιότητα κλπ , οθονάρα , απίστευτο ssense ,
ενταξει έχει μέτρια κάμερα αλλα οκ ! δεν είναι τόσο κακή !
περιμένω hands on απο τον Κώστα ! 2 ώρες θα φτάσει 🙂 🙂

JohnWave

( πάτησα enter καταλάθος ), έλεγα λοιπόν ότι λογικό είναι να χρησιμοποιούμε ως μέτρο σύγκρισης ακόμα και το περσινό G2 και εξηγούμαι :

> Και τα δύο κινητά έχουν πανίσχυρους επεξεργαστές και adreno και η όποια διαφορά τους στα benchmarks αφορά μόνο τη θεωρία και όχι την πράξη και αυτό το γνωρίζουμε όλοι.

> Και τα δύο κινητά έχουν οθονάρες , ίδιας ανάλυσης και ppi.

> Kαι τα δύο κινητά έχουν ίδια ram.

> Τo G2 από τη μία υπερέχει σε bezels, μπαταρία και κάμερα λόγω OIS.

> Το S5 υπερέχει σε εξωτερική κάρτα, καρδιακό παλμό,δαχτυλικό αποτύπωμα και στο ότι είναι αδιάβροχο.

Πες μου λοιπόν εμένα που το μέγεθος/μπαταρία/κάμερα μου είναι πιο σημαντικά από τα εξωτερική κάρτα/καρδιακό παλμός/δαχτυλικό αποτύπωμα/αδιάβροχο αν θα μου πρότεινες να αγοράσω το S5. Ναι στη εξωτερική κάρτα υπερέχει το S5 αλλά μην ανάγουμε και σε σημαντικά κριτήρια τις γελοίες τάχα μου καινοτομίες που προσφέρει το S5. Σε blog τεχνολογίας βρισκόμαστε και σαφώς θα κράζουμε την όποια εταιρία όταν μας πασάρει φούμαρα.

almir

Το σχόλιο το έκανα γιατί για
μένα δεν είναι δικαιολογημενες οι ουρες…οποίο να ναι το
smartphone…
Συγγνώμη αν ήταν επιθετικό το σχόλιο μου!

Theo

@JownWave Οπως ειπα πιο πανω το g2 ειναι κινηταρα. Αλλα βλεπω και σε αλλα αρθρα να πεταγονται καποιοι και να λενε για το s5 περσυνη τεχνολογια και τετοια και να εκθειαζουν και το z2 την στιγμη που φορανε τα ιδια κ δεν υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη. Κι εγω θελω τον 805 αλλα δεν ειναι διαθεσιμος ακομα. Και τι εγινε που φοραει 3 gb ram? Κολλαμε σε λεπτομερειες αντι να κολλαμε στην εμπειρια χρησης της καθε συσκευης, την υποστηριξη και αλλα τετοια. Η lg τωρα ξυπνησε και δεν ξερει κανεις αν θα ξαναδωσει update. Ειχα 3 κινητα lg για 3 χρονια απο το 2008-2011 οπου κ με εντυπωσιασε τοτε το s2 οταν ειδα πρωτη φορα το s1 και περιμενα ν βγει το s2 για ν τ παρω. Στο 3ο κινητο που πηρα lg με απογοητευσε τοσο πολυ που δεν την ξαναειδα σοβαρα, γτ δεν γινεται lg το 1ο viewty να ηταν καλυτερο απο το επομενο το οποιο κολλουσε και εκανε επαννεκινησεις μονο του. Θα μου πεις τι σου λεω τωρα. Απλα δεν μπορω να την εμπιστευτω ξανα , οχι ακομα.

Στεφος

Καλό είναι να μην συγκρίνουμε ανούσια πράγματα, το g2 δε μπορεί να συγκριθεί με το ανώτερο s5 αυτό θα το κάνει το g3 μη λέτε ότι σας κατέβει σας παρακαλώ είμαι και γέρος άνθρωπος

george

Απλά αποδεικνύει οτι δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος δεν ψάχνεται…
είμαι σίγουρος οτι το brand samsung παίζει μεγάλο ρόλο,πόσοι απο αυτούς που το αγόρασαν,ξέρουν οτι στην αγορά υπάρχουν κινέζικα,που απλά για την τιμή τους είναι top?ίσως πολλοί λίγοι,το huawei 3c αν το αλλάξω μόνο με άλλο κινέζικο απλά τα σπάει.

Vasilis

Παντως ηθελα να ξερω ποιος ειναι πιο εξυπνος, αυτος που αγοραζει ενα κινητο ενος χρονου σχεδον τζαμπα ή αυτος που του το πουλαει για να τρεξει να παρει κατι, το οποιο αμφιβαλω κατα ποσο θα κανει την διαφορα; Πραγματικα θα θελα να ξερα το οικονομικο και κοινωνικο προφιλ αυτων των ανθρωπων σε μια Ελλαδα μεσα στην κριση και την ανεργια, κι αναφερομαι κυριως σ αυτους που αλλαζουν με τετοια ευκολια κινητα των 700 σαν τα πουκαμισα.

anergos13

επειδη γραφουν καποιοι για την μπαταρια του g2…..

new king https://www.phonearena.com/news/Galaxy-S5-scores-amazing-on-our-battery-life-test-the-longest-lasting-flagship-has-the-endurance-of-a-tablet_id55077

επειδη γραφουν καποιοι για την οθόνη του g2….

https://www.phonearena.com/news/Display-Mate-Samsung-Galaxy-S5-has-the-best-performing-smartphone-display-that-we-ever-tested_id54583

επειδη καποοι γραφουν για την καμερα του g2…

https://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-HTC-One-M8-vs-Samsung-Galaxy-S4-Galaxy-Note-3-iPhone-5s-LG-G2-Nexus-5-Nokia-Lumia-1520-Sony-Xperia-Z1S_id3626/page/6

κι αυτο χωρις s5 μεσα…

sparila

Μαρεσει που το κραζατε πριν ακομα κυκλοφορισει και το βλεπατε μονο σε φωτο.ειναι ετσι ειναι γιουβετσι, οχι htc οχι g2 οχι iphone ειναι καλυτερο κλπ.
Κινητα με 500ευρω και ανω λετε να ειναι μουφα?
Το κακο-καλο ειναι οτι η τεχνολογια εξελισεται οποιοι μπορουν ας την ακολουθησουν.

Tom

@Anergos13. Απο καμερα εχω να πω οτι η LG εχει βελτιωθει παρα μα παρα πολυ και εχει μια πολυ αξιολογη καμερα. Τωρα οι συγκρισεις για μενα στην καμερα ειναι καπως περιττες αφου ολα ποια εκτος της HTC εχουν πολυ αξιολογες προτασεις. Ωστοσο θα μεινω στην μπαταρια. Πιστευω ειναι κατι που δεν πολυ λεγεται αλλα ειναι πολυ σημαντικο. Ο Κωστας στο Hands on του του αλλαξε τα φωτα για μια ωρα+ του κινητου και αυτο ειχε παει στο 87%. Αυτο παει να πει οτι το κινητο αντεχει. Και μαλιστα αντεχει με χρηση. ΕΙναι απιστευτα σημαντικο αυτο. Ο συνδυασμος πιο ελαφρου λογισμικου του snap 800 που ειναι φοβερος επεξεργαστης και της οθονης τεχνολογιας amoled τα πετυχαινει αυτα. Δεν ξερω αν τα παει καλυτερα απο το LG αλλα σιγουρα το samsung εχει παρα πολυ καλη μπαταρια και μαλιστα εκει που μετραει δηλαδη στην χρηση. Το htc και το LG πρεπει να εχουν καλυτερα standby times αλλα σε χρηση το gs5 ισως ειναι μπροστα. Οσο για την οθονη το ειδα σημερα το κινητο απο κοντα ειναι μαγεια. Η καλυτερη οθονη σε samsung διοτι ειναι πολυ φωτεινη σε αντιθεση με το παρελθον. Απο το note 3 η samsung το ειχε διορθωσει αυτο αλλα το gs5… Συνέχεια »

tolis

Εάν η εξέλιξη για το 2014 είναι το πιεσόμετρο και το αποτύπωμα να λανσαρεται για τεχνολογία και για καινοτομία Και να το πληρώσω 759 όχι Ευχαριστώ δεν θα πάρω δεν τρελάθηκα ακόμα γιατί τι πιο σημαντικό απ’το να μετράς με ένα κινητό τους χτύπους της καρδιάς έχω ενθουσιαστεί παρά πολύ χρήσιμο όλοι μας καθημερινά αυτό θέλουμε να κάνουμε όπως και το αποτύπωμα είδαμε τον Κώστα τι τράβηξε κάθε φορά για να το ξεκλειδώσει δουλεύει ρολόι εκπληκτικό δεν το πίστευα πόσο ομαλά λειτουργεί…κινητάρα λέμεεεε!!!!!!

Tom

Επειδη το κινητο ειναι μονο το fingerprint scanner και το heart rate monitor.. Το βλεπετε αυτο πισω απο το δεντρο; Το δασος ειναι!

Nio

G2 και ξερο ψωμι…..
Value for money = εξυπνη αγορα
υπερτιμημενες αγορες (ακομα κ οταν εχεις λεφτα) = κοροιδο
ακομα κ κολλημενος να σαι με την σαμυ αυτην την στιγμη ευκαιρια ειναι το S4…
δεν πα να χτυπιεστε κατω σαν τα χταποδια εχω δικιο….
S5 θα αξιζει μετα απο δυο χρονια οταν θα εχει βγει το S7…… μπουχαχαχαχαχα

TOm

Note 3 = even smarter choice

Ιωάννης

Σωστός ο stavros1211 (που πας ρε g2 χωρίς κάρτα μνήμης!!!!!! έλεος όλοι εδω μέσα με το g2)
Ξυπνάτε ρεεεε!!!!!!!!!!! η σειρά galaxy s τόσα χρόνια που κυκλοφορεί έκανε όνομα γι αυτό και οι πωλήσεις είναι ανοδικές!!!!!! Πριν 3 χρόνια το ήξερε ο μισός πλανήτης ε τώρα το ξέρουν όλοι…. λογικό δεν είναι να πουλάει παραπάνω?? Δεν είναι αντάξιο των προκατόχων του.. παραμένει πλαστικούρα αλλά δεν είναι πλέον κορυφαίο
Πρωσωπικά δε μου αρέσουν τα samsung. Ομως αν μου ελεγε κάποιος ποιό κινητό samsung θα προτιμούσα να είχα, αυτό θα ήταν το galaxy s3. Ο λόγος είναι τα μόλις 200 ευρώ που κάνει
εντάξει θα μου πείτε σε 2 μήνες το s5 θα κάνει 500! ρε και 400, ρε και 300 να έκανε πάλι το s3 θα παιρνα!!!!!! Σιγα μη δώσω και μια περιουσία για λιγo καλύτερα χαρακτηριστικά που έχουν τα s4, s5.

xtekto

@sparila….το ποιο σωστο σχολιο που διαβασα τοση ωρα….!! υπαρχει περιπτωση να παρεις κινητο με 500ε+ και να μην ειναι καλο??? Μην τρελαινομαστε παιδια, μιλαμε για κινηταρες…αρνητικα ολα έχουν…αλλα και να μην εχουν τους βρισκουμε εμεις για να βγαλουμε το δικο μας σαν το καλυτερο….μπορει καποιον να κατηγορησει καποιον που λεει οτι το g2 ειναι το καλυτερο?? οχι….καποιον που λεει οτι το note3 η το s5 ειναι το καλυτερο??φυσικα και οχι…κουβεντα να γινεται ειναι ολα αυτα….και οπως παλι σωστα ειπε πριν ο φιλος @sparila, η τεχνολογια τρεχει με 1000 και οποιος εχει την τσεπη, “τρελα”(με την καλη εννοια) , κτλ την ακολουθει…..Συμπαθω την σαμμυ γιατι
δεν με εχει κρεμασει αρκετα χρονια τωρα,πραγματικα μου αρεσει αρκετα(δεν με τρελαινει εννοειται)το s5, αλλα οταν πιανω στα χερια μου το g2 βρισκω κατι να του ζηλεψω, οταν πιανω το htc θαυμαζω την κατασκευη του και παει λεγοντας…Αυτη ειναι η καθαρα δικη μου αποψη,..

tasos13

Εχετε φαγωθει με ενα g2, το λετε αξιζει τα λεφτα του ναι οκ απιστευτο κινητο..ειναι lg ομως αν σ αφησει στα κρυα του λουτρου με ενημερωσεις κτλπ οπως στ παραλεθον με εγκυησεις που ταχα δεν το καλυπταν.. ( πρωην κατοχος l9 μετα s3 και τωρα s4) εμενα προσωπικα αυτα που θελω τα κανει τ s4 ειναι γουστο μ…οπως και πολλων αλλων για τα κινητα τους…αλλα σταματηστε με την τιμη τ την μπαταρια του την καμερα τ…η τιμη του θα πεσει μολις βγει το g3 οπως και με τ σαμμυ..εγω τ πηρα 345 απο σκρουτζ και μετα απο 5 μερες 312 τραβαγα τα μαλλια μ…η καμερα του g2 επειδη τη συγκρινα με τ δικο μ τις λειτουργιες αλλων κινητων αιωνες πισω νοκια σονυ κ ελαφρως καλυτερα του s4..μπαταρια που λετε μερικοι ειπαμε ρε φιλε δεν εχεις μπαταρια αυτοκινητου να πεφτει μετα απο 4 χρονια που την εχετε δει μερικοι…εχει την μπαταρια κ αντεχει τοσο λογο χειροτερης οθονης απο τα γκαλαξι…εμενα τρωει τ 70% της μπαταριας η πθονη…μην τ βλεπετε ολοι οτι εχετε το καλυτερο κινητο του κοσμου…κ γω μολις πηρα το s4 νονιζα οτι πηρα αεροπλανο σε σχεση με τ s3..περιμενετε να δειτε αν η lg συνεχισει ετσι κ αν θα… Συνέχεια »

Tom

Το htc ειναι οντως ζηλευτο. Πολυ metal!

giannis13

ως τώρα έχουμε διαβάσει ότι το G2
-δεν έχει φοβερή μπαταρία
-δεν έχει καλή οθόνη
-δεν έχει υποστήριξη
-δεν έχει sd card , λες και δεν υπάρχει το OTG
-δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία , λες και δεν φτάνουν οι 2 μέρες που κρατάει, τουλαχιστον !

εντάξει παιδιά , καταλάβαμε , μην το πάρετε ! πάρτε το S5

εγώ πάντως με τόσα λεφτά και αν ήθελα καινούριο , θα έπαιρνα το htc m8 !
φοβερή ποιότητα κατασκευης , οθονάρα , sd card , απιστευτο ssense , πολυ γρηγορο,
και πολύ καλή μπαταρία !!!

Ιωάννης

Ρε πάτε καλά???????
Φυσικά και γινεται να πάρεις “μάπα” (δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για smartphone) κινητο ακομη και 600+ να κάνει! 3 Παραδείγματα θα πω
Πρώτον επαιρνες xperia t πριν 1,5 χρόνια που κυκλοφόρησε.. έκανε 600
Σημερα θα έλεγες πόσο μλκς ήμουν και έδωσα 6 κατοστάρικα
Δευτερο και καλύτερο, έπαιρνες πριν απο ένα χρόνο xperia z έκανε 650
Σημερα θα έλεγες πόσο μλκς ήμουν και έδωσα 6,5 κατοστάρικα
Τρίτο και ακόμα καλύτερο…. έπαιρνες πριν ένα χρόνο s4 700!!!!
Σημερα θα έλεγες πόσο μλκς ήμουν και έδωσα 7 κατοστάρικα και τώρα, ένα μόλις χρόνο αργότερα κάνει 3!!!!!
Αμα θέλετε συνεχίζω…. απο παραδείγματα υπάρχουν πολλά
Καταλαβατε

Tom

Ολα σου τα παραδειγματα αφορουν μετεπειτα χρονο οταν τα κινητα που αναφερεις θα εχουν παλιωσει. Δεν αποδεικνυεις και κατι. Και φετος οποιο και να παρεις του χρονου το ιδιο θα λες. Για αυτο αν δεν σου αρεσει να πετας λεφτα απλα περιμενεις καποιους μηνες να πεσουν οι τιμες. Σε apple που οι τιμες δεν πεφτουν ιδιαιτερα δεν σε νοιαζει αφου το πουλας και παιρνεις μεγαλο ποσοστο πισω. Οτι κινητο και να παρεις με 700 ευρω η αγορα σου δεν ειναι καλη, γιατι για συσκευη με χρονο ζωης 2 χρονια και που σε 6 μηνες με ενα χρονο θα ειναι outdated, τα 700 ευρω ειναι παρα πολλα.

Τομ

Giannis13 ενω ολα αυτα που εχουμε ακουσει περι θεοποιησης του G2 ειναι λογικα. Οτι θεμα και να δω πεταγεται παντα ενας και λεει “g2 παιδια οτι καλυτερο μπλα μπλα μπλα”.

Το θεμα ειναι το εξης. Ο καθενας κρινει ποσο μπορει να δωσει και σε αυτα τα λεφτα παιρνει το καλυτερο που μπορει. Το HTC που λες εσυ σεβαστοτατο μου αρεσει και μενα αλλα δεν θα εδινα πολλα λεφτα για να παρω το flagship με την χειροτερη καμερα. Στα 400 ευρω ισως. Το ιδιο ποσο θα εδινα και για το S5 γιατι το βρισκω πολυ καλο και με ικανοποιητικη πια εμφανιση (πια γιατι το ειδα απο κοντα και μου αρεσε). Για το G2 θα εδινα 300 ευρω.

Το να κρινουμε τις επιλογες των αλλων ειναι κομπλεξικο οσο και να προσπαθει ο κοσμος να το κανει να φαινεται οτι δεν ειναι.

Ιωάννης

Εντάξει fun του g2 θα σας ξεχωρίζουμε απο τους υπόλοιπους επειδή θα έχετε στη μία τσέπη την κουμούτσα το g2 και στην άλλη έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο αααα και ένα μετατροπέα otg και το καλώδιο του σκληρού..!! πολύ πράμα ρε παιδί μου!!!!!
ενώ εγώ θα δώσω 50 ευρώ λιγότερα θα έχω το s4…. αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι χωρις καλώδιο, χωρίς μετατροπέα και χωρίς σκληρό δε λέει!! τι τώρα μόνο ένα κινητό και θα τα έχεις όλα???? ΜΛΚ!!!!!!!!

sparila

Ειρηνη υμην….
Βαλτοι ειστε ολοι ,σας πληρωνουν οι εταιρείες?
Ολα εχουν τα καλα και τα ασχημα τους (εκτος απο το s5 που ειναι το τελειο….πλακα κανω, αμεσως να με φατε)
Εχω βαρεθει οταν αναρταται ενα αρθρο για καποιο κινητο να γινεται σφαγη απο κατω.

Ιωάννης

tom άμα δε με κοντράρεις δε μπορείς
εσυ θες να πεις ότι σε θεμα χαρακτηριστικών θα είναι ξεπερασμένο. Εμένα δε με νοιάζει να είμαι και λίγο πίσω σε αυτόν το τομέα.
Καινουργιο θα το πάρεις! και πιθανότατα αναβαθμιζμένο στην τελευταία έκδοση android
δε θα σου κρατήσει λιγότερο τα χρόνια του θα τα βγάλει…. απλά λεω ότι είναι μεγάλη βλακεία για μένα να δώσω τόσα λεφτα γιατί μετά απο ένα χρόνο θα τραβάω τις τρίχες τις κεφαλής μου

Tom

Ναι ιωαννη και γω αυτο λες αλλα παντα ετσι θα γινεται. Αυτο ομως δεν αποδεικνυει οτι ενα high end κινητο μπορει να ειναι και κακο. Απλα αποδεικνυει οτι η τεχνολογια τρεχει γρηγορα. Και γω gs3 οταν βγηκε το 4 πηρα για 250 ευρω προφανως και δεν με νοιαζει τοσο. Και μπορει να σχολουμαι καθημερινα με τεχνολογια αλλα αν σχεδιαζω να παρω το gs5 πχ θα το παρω στα 350. Ισα ισα το ιδιο λεμε. Δεν ξερω ισως δεν επιασες τι θελουν πουν τα παιδια πιο πανω.

Λενε οτι high end κινητο δεν μπορει να ειναι κακο. Τα μονα κινητα που κρατανε την αξια τους δυστυχως ειναι τα apple. Ολα τα αλλα δεν αξιζουν πανω απο 400 ευρω για μενα. Το iphone μπορεις να το παρεις 500-550 και να το πουλησεις 300 ευρω μετα απο δυο χρονια οταν θα παρεις το καινουριο. Αν δωσεις 500 για android θα το πουλησεις 150 οποτε αστο καλυτερα.

Ιωάννης

Μα δε με κατάλαβες
Εγω λέω ότι δεν αξιζουν και όταν λες δεν αξιζουν σιγουρα δεν είναι καλά
τα 3 κινητά που προανάφερα εχουν κάποια αρνητικά για μένα και με τίποτα δε θα τα έπαιρνα.. πόσο μάλλον στις τιμές που κυκλοφόρησαν αρχικά.
Αρα όπως καταλαβαίνεις για μένα υπάρχουν κινητά που κάνουν 500+ και δεν είναι καλά, το ξαναλέω για μένα!!!!

anergos13

Tom ακομα και τα apple πλεον εχουν φαει τουμπα….
Ειμαι παθων…αγορασα ipad air 509 τον Δεκεμβριο…και μεσα
σε 3 και κατι μηνες αν πιανει 320 με 330 ζητημα…
Παλια ουτε για αστειο……

xtekto

Φιλε εχεις μπερδευτει…παρα πολυ…δεν ειπε κανεις πωπω γαματοοο 700ε τσαμπα πραμα τρεχω να το παρω…προφανως και μιλαμε για πολλα λεφτα….τωρα πες μου λοιπον ενα κινητο που κανρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε πανω απο 500ε και λες οτι δεν ειναι καλο…και μη μας λες για μοντελα 1-2 και 3 χρονια πριν και ποσο εκαναν τοτε?? Μα ειναι δυνατον?? Τοτε μπορει να ηταν κορυφαια…και εγω ειχα δωσει καποτε 250ε για να παρω ενα sony σειρα walkman το 2008…κλαιω τα λεφτα μου!! Η τεχνολογια αδερφε θελει λεφτα…και εσυ αμα την θες θα την πληρωσεις…αμα δε την παρεις με το που βγει και οταν δεν την προσφερουν αλλοι, τοτε θα δωσεις και περισσοτερα…

sparila

Το μονο καλο που εχει το iphone ειναι η μεταπολιτικη του αξια τουλαχιστον για ενα εξαμηνο απο τη στιγμη αγορας του αλλα ποσοι ειναι αυτοι που το πουλανε μεσα στο τριμηνο-εξαμηνο.
Μην ξεχνατε οτι η apple βγαζει ενα μοντελο και το επομενο ερχεται μετα απο καιρο

Τομ

Ανεργε ναι εχεις δικιο αλλα και παλι. Αν παρεις κατι αλλο μετα το πουλας για ψιχουλα. Σιγουρα η apple εχει πεσει σε αυτον τον τομεα αλλα ειναι και παλι πρωτη με διαφορα. Και οχι για το πρωτο εξαμηνο οπως λεει ο φιλος sparila. Ο αδερφος μου πουλησε iphone 4 πριν 2-3 μηνες για 200 ευρω. Το 4 ετσι το μονοπυρηνο με τα 5mp 😀

Ιωάννης

Ρε xtekto τι μιλάς? αφού δε ξέρεις!
Ειναι δυνατόν να συνεβαινε πριν 1-2 χρόνια και τώρα να μη συμβαίνει?? μα τι είναι αυτά που λες???
Λες και έγινε τίποτα και άλλαξαν πολιτική οι εταιρίες! πλάκα μου κάνεις?
Για να μη παρεξηγηθώ μιλάω υποκειμενικά και φυσικά και σήμερα υπάρχουν κινητά που (το ξαναλέω) για μένα δεν είναι καλά!!! και είναι και πανάκριβα!!!! Αλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που στο skroutz η τιμή τους θυμίζει σοφοκλέους όταν ξέσπασε η κρίση στη χώρα μας
Εσυ όμως εβλεπες την αρχική τους και σαν άσχετος που είσαι έλεγες κινητάρα!! Οχι φίλε μου κινητάρες δεν είναι όλα υπάρχουν και πολλά που δεν είναι!! Αμα εσενα σε νοιάζουν μόνο 5-6 πράγματα σε ένα κινητο τότε ίσως όλα τα κινητά να σου φαίνονται καλά

xtekto

καλα η ασχετοσυνη η δικη σου φαινεται απο μιλια !!! Ρε Ιωαννη γιατι συνεχιζεις και γραφεις σε forum?? .Επισης νομιζω οτι δυσκολευεσαι να αντιληφθεις και καποια πραγματα απο αυτα που γραφω….δεν ειναι τιποτα ομως ενταξει….Καταφερες δε να συνδεσεις το οτι ενα κινητο δεν ειναι καλο αν η τιμη του στο skroutz πεφτει….Εισαι πολυ καλος….Προφανως και δεν θα σου ξαναπαντησω περι του θεματος, δεν προκειται να καταλαβεις και τιποτα…!!!

black21

Πραγματικα ρε @Ιωαννης σε εχω τσεκαρει και σε αλλα θεματα, βγαζεις τον αλλον εκτος εαυτου…πολύ προκλητικος!

black21

Πραγματικα ρε @Ιωαννης, σε εχω παρατηρησει και σε αλλα θεματα…,μπορεις να βγαλεις τον αλλον εκτος εαυτου…εισαι πολύ προκλητικος!!!

Ιωάννης

Δεν είμαι καθόλου προκλητικός κάποιοι εδω μέσα είναι άσχετοι αυτό είναι η αλήθεια Ο άλλος παραπάνω μου λέει κάτι και προσπαθώ στα σχόλια μου 57 και 64 να του πω ότι κάνει λάθος και του το αναπαριστώ με παραδείγματα αυτός τη κάνει μου λές? Εγώ καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που θέλει να μου πεί!!! Συγκεκριμένα λέει ότι απο 500 και πάνω όλα είναι καλά (αυτό το έιπε ένας άλλος παραπάνω) ε όχι κάνει λάθος πήρε ξαδέρφη μου το xperia z πέρισυ το καλοκαίρι 600 ε ρε φίλε αυτό το κινητό και 200 να μου το έδινες δε το έπαιρνα δε με καλύπτει πώς αλλιώς να το πώ!!! Αυτός όμως δε καταλαβαίνει αυτό που του λέω Και αν θέλεις να σου πώ και που δε με καλύπτει!!!!! οι περισσότεροι που ξέρουν θα συμφωνήσουν μαζί μου Λοιπόν τραγική ένταση ηχείου μεγάλο κατά, μετριότατη φωτογραφική τσάμπα τα 13 mp, μη απωσπώμενη μπαταρία, χάλια μπαταρία, μετριότατη οθόνη (περίμενα καλύτερη), αδυναμο wifi, μεγάλο πολύ σαν όγκο που καταλαμβάνει, λερώνει αύκολα (αφήνει αποτυπώματα πολλά λόγω σχεδίασης και άμα το βάλεις σε θήκη γίνεται πιό άσχημο, ένώ είναι όμορφο κινητό).. Δε λέω έχει και πολλά θετικά αλλά σαν ναυαρχίδα με απογοήτευσε και σίγουρα ακόμη και τώρα που κάνει… Συνέχεια »

black21

Δεκτη η αποψη σου και οι επεξηγησεις σου…..συμφωνω μαζι σου κιολας για το z, το θεωρω μετριοτητα…..οπως και το s4 προτου φτασει στην τιμη που ειναι τωρα (300ε, που ειναι καλη σχεση ποιοτητα-τιμης πλεον)
Εσυ ομως πως κρινεις αλλους ασχετους? οταν δεν συμφωνουν μαζι σου? Επισης εσυ για ποιο λογο θεωρεισαι σχετικος?? (φιλικες ερωτησεις)

Ιωάννης

Και βέβαια ξέρω και βέβαια είμαι σχετικός!!!!!!!
Κοίτα black21 εδώ σχολιάζουμε τις πωλήσεις του s5 τώρα δε θεωρώ ωραίο να λέει κάποιος
“τόσο ακριβό κινητό και δε θα είναι καλό” (καταλαβαίνουμε γιατί είναι ακριβό? γιατί πλέον τα galaxy φτιάξαν όνομα)
Εγώ κινητό με 200 το θεωρώ ακριβό, τι δηλαδή πρέπει να βγω και να πω 200 κάνει, καλό θα είναι!
Ε όχι ρε φίλε
Ο καθένος για τον Α, Β λόγο το κάθε κινητό μπορεί να το θεωρείσει κακό, δε πα να κάνει και 2000 ίσως η τιμή του να είναι ο λόγος, ίσως κάτι άλλο.
Και στο κάτω κάτω με το σκεπτικό του sparila και του xtekto πολλα κινητά που κάνουν 100, τι δεν είναι καλά?

τασος_μιχ

επιασα σημερα και γω στα χερια μου το galaxy s5…το εκραζα πριν το πιασω..τωρα θα το κραξω παραπανω..καταρχας η ποιότητα κατασκευης είναι κακη..το πισω πλαστικο,ειναι μια αηδία με τρυπες και δεν εχει καμια σχεση με αυτό του nexus 7..το τηλέφωνο ειναι ασχημο…πραγματικα ομως…τεραστια μπεζελ χωρις λογο..η ομαδα σχεδιασμου εχει κανει ενα ταξιδι στο παρελθον..και σ αυτους π λενε οτι το design δεν παιζει ρολο ειναι σαν να μου λενε οτι δε τους νοιαζει η εμφανιση μιας γυναικας αρκει μονο να εχει πιασηματα…και αυτα ολα τα λεει πρωην κατοχος gs2 gs3 και note 10.1, αρα σαμσουγκακιας..αλλα οχι πια

Αλεξης

Να προκαλεσω λιγο;;;οτι κινητα εχω παρει τα τελευταια 6 χρονια δεν εχω πλερωσει φραγκο μονο με επιδοτησεις γτ εχουμε εταιρικο συμβολαιο χαχαχα!!!!!ημουνα s3 και πηρα s4 φετος αν κ ζαχαρωνα το g2 χαλαρα!!!αλλα η εμπειρια μου με το σερβις της σαμσουνγκ με εγειρε εκει.

Tom

Το πιο ομορφο samsung κινητο παντως τωρα ειναι το s4 black edition. Το ανακαλυψα προσφατα και ειναι κουκλι. Μακαρι να το βρω και σε κανα public να το δω απο κοντα. Με 300 ευρω που κανουν τα s4 τωρα δεν μπορω να πω οτι δεν το ψηνω..

Τομ

Δευτερη επαφη με το S5 πιο εκτεταμενη αυτη τη φορα: -> Μεγαλο αλλα πολυ ελαφρυ -> Οθονη διαμαντι. Η καλυτερη σε κινητο για μενα με καλυτερα χρωματα και ευκρινεια απο την amoled του s4. Πιο φυσικα χρωματα και πιο καλη ευκρινεια (νομιζω εχουν παιξει με το pentile matrix και το εχουν κανει καπως αλλιως). Επισης φωτεινοτητα επαρκης για πρωτη φορα. -> lag ΠΟΤΕ. Ολα ανοιχτα με το demo της samsung να παζει και λαγκ ποτε. Περυσι αντιστοιχη εποχη επαιζα με το S4 και λαγκαρε σταθερα. Και κανενας πωλητης δεν το παραδεχοταν μου λενε ιδεα σου θα ειναι. Τωρα ολα πανε σφαιρα -> Σαφως πιο ομορφο UI μια χαρα ειναι και πολυ πιο σφαιρατο -> Καμερα πολυ καλη και γρηγορη αλλα προφανως δεν καταλαβα πολλα. Μεγαλο συν η πιο ευρεια γωνια ληψης της μπροστινης a la HTC. -> Η αποκριση της οθονης ειναι σαν του iphone. Κανενα αλλο android δεν την εχει. Κατι που λιγοι εχουν σχολιασει. Ο κωστας το εχει πει στο βιντεο του και εχει δικιο. -> Δυστυχως τα πλαστικα και παλι μετρια αλλα καλυτερα και καλη συναρμογη. -> Κατι που θα ηθελα να προσθεσω ειναι οτι τα gestures λειτουργουν αψογα. Δεν ξερω στο S4 πως λειτουργουσαν αλλα επαιξα… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.