Facebook: Σταματάει την υποστήριξη των Blackberry συσκευών

Μετά το WhatsApp, η Blackberry δέχεται άλλο ένα πλήγμα, με την Facebook να ετοιμάζεται να σταματήσει την υποστήριξη της διάσημης εφαρμογής όπως ανακοίνωσε ο senior marketing manager της Βlackberry, Lou Gazzola.

Τον περασμένο μήνα, η WhatsApp, που αποτελεί ιδιοκτησία της Facebook, ανακοίνωσε πως θα σταματήσει την υποστήριξη των Blackberry smartphones (εκτός απο το Android Blackberry Priv) μέχρι το τέλος του 2016.

Μετά απο αυτό, η Blackberry βλέπει πλέον και το Facebook app να αποτελεί παρελθόν απο τις συσκευές της και έτσι οι χρήστες του Blackberry OS θα είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν το Facebook μόνο μέσα απο τον browser της συσκευής τους.

Ο Lou Gazzola δήλωσε απογοητευμένος καθώς πολλοί πελάτες της εταιρίας χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές και σημείωσε πως ούτε το API της εφαρμογής του Facebook θα είναι διαθέσιμο, καθίστώντας άχρηστες τις ήδη υπάρχουσες third-party εφαρμογές, χωρίς να αφήνει περιθώρια για ανάπτυξη νέων.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα σταματήσει η υποστήριξη του Facebook app, πάντως το μέλλον του Blackberry OS μοιάζει αρκετά δυσοίωνο με όλο και περισσότερα διάσημα apps να αποχωρούν και τον αριθμό των χρηστών να μειώνεται δραματικά.

Facebook Blackberry, Facebook: Σταματάει την υποστήριξη των Blackberry συσκευών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

πραγματικά μεγάλο πλήγμα μιας και η κοινωνία μας είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ενσωματωμένη και εθισμένη στην επικοινωνία μέσω του φατσοβιβλίου!!! 🙁

grigsgr

Έχει ήδη βγει αναβάθμιση για το Facebook στο BlackBerry world η οποία και ανοίγει κατευθείαν την σελίδα. Όποιος δεν κάνει την ανανέωση θα αναγκαστεί στο τέλος του μήνα καθώς θα σταματήσει αυτήν να λειτουργεί.
Κάτοχος BlackBerry Passport.

P@NOS

Τον BLACKBERRY OS συσκευών θα ήταν σωστό γιατί πλέον βγάζει με Android τα οποία υποστιριζονται για αυτούς που δεν ξέρουν..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.