Apple: το iOS 8 βρίσκεται στο 56% των συσκευών

Η κυκλοφορία του iOS 8 δεν ήταν ότι καλύτερο για την Apple, καθώς αν και αρχικά η μετάβαση ήταν αρκετά γρήγορη τα προβλήματα που ήρθαν στη συνέχει έκαναν τους χρήστες επιφυλακτικούς να πάνε από το iOS 7 στο iOS 8. To iOS 8.0.1 ήταν που έφερε πολλά προβλήματα στην αρχή αλλά αποτρεπτικά λειτούργησε και ο ελεύθερος χώρος που ζητούσε το iOS 8 για να γίνει η αναβάθμιση.

Η Apple έδωσε σήμερα τους νέους αριθμούς υιοθέτησης και δείχνει ότι παρά τα όσα προβλήματα τελικά το iOS 8 έφτασε στο 56% των συσκευών της μέχρι 10 Νοεμβρίου. Όμως ένα μεγάλο ποσοστό της τάξης του 40% συνεχίζει να παραμένει στο iOS 7 και το 4% που απομένει έχει παλαιότερες εκδόσεις του iOS.

Από τον προηγούμενο μήνα η υιοθέτηση του iOS 8 αυξήθηκε κατά 10%. Εσείς έχετε κάνει το update;

ios 8 adoption rate, Apple: το iOS 8 βρίσκεται στο 56% των συσκευών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Ο συνδυασμός οτι δεν προσφέρει και τα τόσα πολλά σε σχέση με το iOS 7 αλλα και οτι υπήρχαν προβλήματα που ακόμα και στην 8.1 υπάρχουν αποτρέπει τους χρήστες να αναβαθμίσουν.
Εγώ το μετάνιωσα πάντως αλλα δεν μπορώ να γυρίσω πίσω.

Anima mundi

Καταρχάς θέλει 5gb ελεύθερα,όποιος έχει 16άρι την πάτησε,είναι που είναι λίγα,με αυτό βγαίνει off η συσκευή.
Εγώ στο ipad mini δεν το έκανα και δεν πρόκειται,δεν χάνω και καμιά μεγάλη αλλαγή στην τελική.
Πάμε για το 9,αν το πάρουμε!

j

Εγώ το 4s 8gb (επαναφορά εργοστασιακών για να το αναβάθμιση) η 8 κολλούσε λιγο ενώ η 8.1 ειναι σαν το iOS 7 αλλά μου αρεσει περισσοτερο

haris

τι χώρο έχει το 4s 8gb μετά το update σε ios 8;

Βασίλης

Anima μολονότι δεν θέλει 5 Gbyte ελεύθερα απλά θέλει να το κάνετε ,αν σας βγάζει αυτό το μήνυμα ότι δεν έχετε επαρκή χώρο, μέσω του iTunes εάν το κάνετε μέσω του iTunes δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πάντως εμένα η 8.1στην κυριολεξία πετάει το κινητό δεν έχει κανένα πρόβλημα, πάει σφαίρα, είναι πιο γρήγορο και από την εφτά και οι προσθήκες που έχουνε κανει όπως η φωνητική Στα μηνύματα είναι υπέροχες

j

5.5 gb

Vagelis

Εγώ είμαι το 4% (iOS 6)

forneverarrow

Εγώ απογοητεύτηκα αυτή τη φορά με την Apple. Το iPad mini σέρνεται υπερβολικά σε σχέση με το 7.1 ενώ παρατήρησα και πτώση στη μπαταρία. Επειδή το χρησιμοποιώ σχεδόν για τα πάντα, από δουλειά μέχρι ψυχαγωγία, κατακτάει κουραστικό να βλέπεις κρασαρισματα ακόμα και στο notifications center! Στο 5S τα πράματα είναι πολύ καλύτερα. Αν δω ότι συνεχίζει έτσι στο μέλλον, θα ψάξω αλλού για tablet.

Merkon

Σε iphone 5 και σε iPad mini 1st gen το εχει κανει καποιος;
Σκεφτομαι να αναβαθμισω αλλα δεν ξερω αν αξιζει…

Tasos Spanos

Κατ αρχήν μπορεί οποίος θέλει να κάνει την αναβάθμιση να την κάνω μέσω iTunes που λέγεται οτι ειναι και καλύτερα και δεν χρειάζεται καθόλου ελεύθερο χώρο.
Εννοειται μέσο wifi θέλει αρκετό για να γινει η όλη εργασία στην συσκευή.
Η 8.1 δεν ειναι σε επίπεδο δουλειάς οπως η 7.1.
Η αντίστοιχη 7.1 θα ειναι μάλλον η 8.3 γιατι άλλαξαν τον τροπο που βάζουν τα νούμερα οπότε θέλει ακόμα κάποιες μικρές οπως πχ 8.1.1 και κάποιες λιγο μεγαλύτερες πχ 8.2 για να γινει καλή δουλειά σε όλες τις συσκευές.
Μόνο να περιμένει κάποιος μπορεί δεν γινεται αλλιώς.
Πιστεύω μετά τις αρχές του 15 θα εχει φτάσει σε σωστό επίπεδο το iOS 8

Δημητρης

εχει δικιο ο Βασίλης καθως κι εγω αναβαθμισα το 5αρι και το air σε ios 8.1 και πηγαινουν σφαιρα,δεν εχει θεμα το 5αρι με τον χωρο και να τονισω μεγαλη βελτιωση στην καμερα.Εκανα συγκριση το 5αρι με ios 8.1 και το 5s με ios 7.0.6.και οντως ιδιες φωτογραφιες εχουν διαφορα απο πρακτικη αποψη.

Τομ

Ios 8.1 σε ipad mini retina. Μια χαρα το λειτουργικο ταχυτατο και μου αρεσουν και τα widgets. Tο μονο θεμα που εχω ειναι καμια φορα η αλλαγη προσανατολισμου στην κεντρικη οθονη αργει. Ευτυχως ποτε σε εφαρμογες σε video player applications κλπ . Ολα τα αλλα κομπλε ταχυτατο πραγματικα. Εχω γεμισει τα 32gb μου η μονη εφαρμογη που δεν ανοιγει οσο γρηγορα θα ηθελα ειναι το fb messenger αλλα ειναι θεμα εφαρμογης φανταζομαι. Ολα τα αλλα ακομα και το ψευτο multitasking ειναι ικανοποιητικοτατα

Theodore.

Και κοκορευονται οι καραγκιοζηδες για το επιτευγμα τους;Απο τοτε που εβαλα την 8 στο iPad Air που εχω,μουχει σπασσει τα νευρα.
Ουστ,καραγκιοζηδες,μακαρι ναβαζε τον 5433 η Samsung στα δικα της tablet για να το σουταρα,γιατι ακομη δεν τα πανε εντελως καλα κι αυτα.

kotsos

@Merkon ναι το έχω περάσει εγώ στο iphone5 είναι μια χαρα sto ipad mini σέρνεται λίγο όσο δηλαδή στην έκδοση ios7. Δηλαδή δεν κατάλαβα διαφορά αλλά και μόνο το ότι απαντάω κλήσεις από το ipad δεν γυρίζω πίσω σε ios7.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.