LLMs.txt LG G5: Αναβάθμιση σε Android Nougat για 2000 πρώτους τυχερούς | Techblog.gr

LG G5: Αναβάθμιση σε Android Nougat για 2000 πρώτους τυχερούς

Software

Κάτοχοι του LG G5 στη Νότιο Κορέα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να τεστάρουν πρώτοι την επερχόμενη αναβάθμιση σε Android Nougat. Η LG ανακοίνωσε το Preview Program για 2000 τυχερούς που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Από σήμερα 16 Αυγούστου όσοι κατεβάσουν την αναβάθμιση η οποία λογικά θα περιλαμβάνει αρκετά bugs θα δώσουν με τη σειρά τους πολύτιμες πληροφορίες και feedback στην LG ώστε όταν διατεθεί επίσημα η αναβάθμιση για όλους να έχει τα λιγότερα δυνατά λάθη.

Το δελτίο τύπου είναι στα νοτιοκορεάτικα και από την μετάφραση στα Αγγλικά δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε ακριβώς αν το update θα δωθεί σήμερα ή όταν θα ανακοινωθεί επίσημα από τη Google.

Μέχρι και σήμερα δεν έχει ανακοινωθεί ποια θα είναι η ημερομηνία διάθεσης της αναβάθμισης του LG G5 σε Android 7.0 Nougat.

, LG G5: Αναβάθμιση σε Android Nougat για 2000 πρώτους τυχερούς

, LG G5: Αναβάθμιση σε Android Nougat για 2000 πρώτους τυχερούς

Πηγή

What can I find on Techblog?

Techblog offers comprehensive technology coverage with regular updates, detailed analysis, and technical content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our technology content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose Techblog for technology?

Techblog is committed to providing reliable, well-researched technology content from experienced contributors and trusted sources.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Techskepticon

Με την ταχύτητα που παίρνει αναβαθμίσεις η κάθε android συσκευή προτείνω να τις βγάζουν σε λοταρία. ίσως πάρουν περισσότεροι

Αντιαριστερος

2000 guinea pigs

Tasos Spanos

2000 τυχεροί beta testers.
Έλεος.
Τυχεροί…
Τέτοια τύχη να σου λαχει να χτυπάς το κεφάλι σου

vasilist

Η LG είναι απο τις πιο γρήγορες στο να δίνει updates και τώρα με τους 2000 beta testers θα το πάρουμε ακόμα πιο γρήγορα.
@Tasos Τυχεροί είναι γιατί θα είναι δική τους βούληση να μπούν σε beta test software,. δεν διαλέγει η LG μόνη της 2000 άτομα και λέει φάτε ένα beta να έχετε.

Μανος Κουνελακης

Ρε παιδια με το lg nexus 5 ξερουμε αν παιζει τιποτα?Καμια αναβαθμιση ή καμια custom rom για
android nugat?

James

Θετικό βήμα, έστω και με τη λογική της λοταριας. Ελπίζω να μην τους πάρει κανένα εξάμηνο να στρωσουν το λειτουργικό.

@Μανος Κουνελακης το Nexus 5 δεν παίρνει επίσημα nougat. Custom ROM θα έχεις καμιά εβδομάδα μετά την επίσημη κυκλοφορία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Content written by Κώστας Βλαχάκης Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. • Techblog
Reviewed by Techblog Editorial Team Editorial Review & Fact-Checking

References

  1. Wikipedia contributors. (2024). "Techblog." Retrieved from https://en.wikipedia.org/wiki/Techblog
  2. Google. (2024). "Search results for Techblog." Retrieved from https://www.google.com/search?q=Techblog
  3. YouTube. (2024). "Video content about Techblog." Retrieved from https://www.youtube.com/results?search_query=Techblog