Quickoffice 6.1, Δωρεάν σουίτα γραφείου για Android συσκευές

Μπορεί να πέρασε ένας χρόνος και κάποιοι μήνες από την εξαγορά του Quickoffice από την Google, αλλά το project δεν θάφτηκε όπως κάποια άλλα. Η Google κυκλοφόρησε, χθες, μία ολοκαίνουργια έκδοση του Quickoffice με νέο, όμορφο design για Android και iOS. Η εφαρμογή είναι βασισμένη πάνω στο Holo UI και χρησιμοποιεί όλο το εύρος της οθόνης είτε το χρησιμοποιείτε από το τηλέφωνο είτε από το tablet σας.

Quickoffice δωρεάν σουίτα γραφείου, Quickoffice 6.1, Δωρεάν σουίτα γραφείου για Android συσκευές

Η εφαρμογή συνεργάζεται άψογα με τα αρχεία από το Microsoft Office, ενώ μπορεί να μετατρέψει τα αρχεία σε σε Google Docs, Spreadsheet και Slides. Όλες οι δυνατότητες διασύνδεσης με cloud υπηρεσίες, έχουν αφαιρεθεί, πλην φυσικά του Google Drive. Η Google για να προωθήσει ακόμη περισσότερο το Google Drive, δίνει δώρο επιπλέον 10 GB για 2 χρόνια σε όσους κάνουν συγχρονισμό τα αρχεία τους, μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου, μέσω του QuickOffice με το Google Drive.

Η παλιά εφαρμογή του Quickoffice πλέον έχει “κρυφτεί” από το Google Play και το App Store και μπορούν να την κατεβάσουν μόνο όσοι την είχαν αγοράσει στο παρελθόν. Η παλιά έκδοση δεν θα αναβαθμιστεί άλλο, ενώ οι δυνατότητες συγχρονισμού με τις υπόλοιπες υπηρεσίες cloud θα σταματήσουν να λειτουργούν το επόμενο Μάρτιο.

Quickoffice δωρεάν σουίτα γραφείου, Quickoffice 6.1, Δωρεάν σουίτα γραφείου για Android συσκευές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tolis

Πολύ καλό…

ioannis

είδες τι κάνει ο ανταγωνισμός….! 🙂

Darth

θέλουν τα playstore services να είναι ενεργά (μια υπηρεσία που έχει πέρα από τα άλλα σκοπό συλλογή και αποστολή το τι κάνουμε) ούτε στα ονοιρα τους :p

tsele

@Darth Αχ και να ‘ξέρες σε τι χρησιμεύουν τα play services για ολόκληρη την πλατφόρμα του Android… Όσο για τή “συλλογή και αποστολή του τι κάνουμε” είναι χαζό να πετάς μια βρώμα χωρίς να επιχειρηματολογείς και χωρίς να βασίζεσαι κάπου.

dimitris

@Darth Δεν σε πειράζει το Facebook που ανεβάζεις όλη την προσωπική σου ζωή, τα γουστα σου και τις προτιμήσεις σου και σε πειράζουν τα Playstore Services…

skace13

Παιδιά τι λέτε όλους πρέπει να τους νοιάζει αφού εγώ π.χ είμαι κατάσκοπος ο άλλος μπορεί να είναι τρομοκράτης κ.λ.π.

Constantinos

Το εγκατέστησα στην android συσκευή μου αλλά δεν έδωσε τα 10GB extra στον google λογαριασμό μου.
Ξέρει κανείς αν χρειάζεται κάτι παραπάνω;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Software

Samsung: Το λογισμικό Good Lock επεκτείνεται σε πολλές χώρες

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα παράπονα αρκετών χρηστών της Samsung για την αποτυχία πρόσβασης στην σουίτα εφαρμογών Good Lock, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη σχετικά με τη χρήση των συσκευών Android της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Software

Google: Βελτιώνει τους χρόνους εγκατάστασης ενημέρωσης λογισμικού στα Pixel

H Google προχωρά στην βελτίωση του χρόνου εγκατάστασης των ενημερώσεων λογισμικού στα Pixel, που πλέον χρειάζονται λιγότερο συνολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Internet Metaverse Software

Metaverse: Ξοδεύονται δισεκατομμύρια για την αγορά εικονικής γης

Σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε εικονική γη τους τελευταίους 12 μήνες, καθώς άνθρωποι και εταιρείες αγωνίζονται για να αποκτήσουν έδαφος στο Metaverse.