Asus Fonepad 7, Πρώτο βίντεο από το κινητό-tablet

Η Asus παρουσιάζει σε ένα βίντεο το νέο της tablet που μπορεί να λειτουργήσει και ως smartphone και πρόκειται να κυκλοφορήσει σε δύο χρωματικές επιλογές, λευκό και μαύρο. H συσκευή έχει οθόνη 7 ιντσών και ισχυρίζεται ότι συνδυάζει όλα τα καλά στοιχεία των δύο κόσμων, εκείνου ενός tablet και εκείνου ενός smartphone με λειτουργικό σύστημα Android.

Στο βίντεο βλέπουμε ότι η οθόνη είναι τεχνολογίας IPS με ανάλυση 1280×800 pixels, ενώ το fonepad είναι εφοδιασμένο με διπλά ηχεία εμπρός με τεχνολογία SonicMaster και επεξεργαστή Intel. H πίσω κάμερα είναι 5 Megapixel με δυνατότητα εγγραφής βίντεο full HD, ενώ υπάρχει θύρα επέκτασης μνήμης μέχρι τα 64 GB.

Asus Fonepad 7, Asus Fonepad 7, Πρώτο βίντεο από το κινητό-tablet

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

smartphone 7 ιντσων.
ελεος………

alxgiann

Έχω το Ηyundai T10, που είναι και 10.1 ιντσών. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα τις τηλεφωνικές δυνατότητες του αλλά επειδή ταξιδεύω πολύ σίγουρα μπορεί να φανεί χρήσιμο κάποια στιγμή..
Τώρα για το Asus σε 7 ίντσες, δεν νομίζω. Το κινητό μου είναι 5.3 και με καλύπτει για καθημερινή χρήση. Αλλά δεν ξέρεις, σε κάποιους θα είναι χρήσιμο ποιός ξέρει, είναι μια νέα κατηγορία συσκευών.

SakisProHD

Αμ τα έλεγα εγώ ότι θα φτάσουμε σε μια εποχή που δεν θα μπορούμε να ξεχωρίζουμε το κινητό από την ταμπλέτα μας.Χθες έκραξα την Acer για το Liquid S2 και την εγγραφή 4Κ βίντεο και σήμερα είναι η σειρά της Asus.Τι να πω βέβαια φταίμε και εμείς που τους τα σκάμε για να έχουμε αυτές τις δήθεν πρωτοπορίες.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Που ειναι το βιντεο οεο?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.