Connect Me TS-703GR, 7ιντσο Android tablet στη Forthnet με τιμή 69,90 ευρώ

Android tablet με οθόνη 7 ιντσών, πρόσβαση στο Google Play, ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο και τιμή 69.90 ευρώ γίνεται; Θα γίνει φέτος τα Χριστούγεννα και αποκλειστικά μέσα από τα καταστήματα Forthnet. Για το “ελληνικό tablet” που σας είχαμε ενημερώσει από εχθές το βράδυ μάθαμε αναλυτικά σήμερα όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά καθώς και το όνομά του, Connect Me TS-703GR με Android 4.0 ICS.

Το Connect Me TS-703GR μαθαίνουμε ότι θα μπορείτε να το προπαραγγείλετε από το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου και θα μπορέσετε να το αποκτήσετε από τις 17 Δεκεμβρίου και έως το τέλος του έτους με την προνομιακή τιμή των 69.90 ευρώ. Με το νέο έτος η τιμή του θα ανέβει στα 99,90 όπως μαρτυράνε οι διαφάνειες που έχει αποκλειστικά το Techblog.

Connect Me TS-703GR
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 ICS [Πίνακας Αναβαθμίσεων]
Επεξεργαστής: Boxchip A13 Cortex-A8 1GHz μονοπύρηνος
GPU: Mali-400
Μνήμη RAM: 512ΜΒ
Οθόνη: 7 ιντσών, LCD capacitive, 800×480 pixels, 5 σημείων multi-touch
Κάμερα: VGA
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 16GB)
Wi-Fi n, Bluetooth, mini USB (USB host)
Μπαταρία: 2200 mAh
Διαστάσεις: χλστ.
Βάρος: 310 γρ.

, Connect Me TS-703GR, 7ιντσο Android tablet στη Forthnet με τιμή 69,90 ευρώ

, Connect Me TS-703GR, 7ιντσο Android tablet στη Forthnet με τιμή 69,90 ευρώ

, Connect Me TS-703GR, 7ιντσο Android tablet στη Forthnet με τιμή 69,90 ευρώ

, Connect Me TS-703GR, 7ιντσο Android tablet στη Forthnet με τιμή 69,90 ευρώ

, Connect Me TS-703GR, 7ιντσο Android tablet στη Forthnet με τιμή 69,90 ευρώ

, Connect Me TS-703GR, 7ιντσο Android tablet στη Forthnet με τιμή 69,90 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
the_pro

καλοοοοοοοοοοο.θα τσιμπήσω κανένα.

Δημήτρης Κ.

Κώστα μια ερώτηση,το tablet θα δίνεται σε αυτή την τιμή με κάποια σύνδεση η μόνο σκέτη η συσκευή?Επειδή κάτι τέτοια κολπάκια τα κάνει η Forthnet…

w00t@w00t.gr

@Δημήτρης Κ. 3η εικόνα κάτω δεξιά

antonis

για αυτα που προσφερει η τιμη ειναι σουπερ.. αντιστοιχα ταμπλετ μονο απο κινα μπορεις να βρεις.. αλλα ρε παιδι μου τι μπαταρια ειναι αυτη? αντεχει κανα τρειωρο?

Γιωργος Αγριανιτης

Tο μονο που με χαλαει ειναι η οθονη αλλα σε αυτην την τιμη δικαιολογειται…:P

Jim P

Όντως πολύ καλή η αναλογία τιμής χαρακτηριστικών, αλλά όπως λέει και ο φίλος από πάνω, η μπαταρία είναι η Αχίλλειος Πτέρνα του.

Spook

@Δημήτρης το αναφέρει σε μία από τις εικόνες πως η τιμή αναφέρεται σε αγορά χωρίς σύνδεση.

Κωνσταντίνος

Μπράβο στην Forthnet που βγάζει καινούριες συσκευές παρολου που δεν ασχολείται με τέτοιου είδους πωλήσεις. Οπως το Nexus 7 και το “ελληνικό” tablet.

Teo

Πολύ καλή κίνηση..θα το τσιμπήσω.Σαφώς και δεν περιμένεις να είναι τούμπανο,αλλα ότι πληρώνεις παίρνεις..και για την χρήση που το θέλω είναι μια χαρά(δώρο στον γιο μου που δεν νομίζω να έχει και πολλές απαιτήσεις 😛 )

Γιώργος Κ.

Πολύ καλό για τα λεφτά του και για Ελλάδα!!!! Μία ερώτηση όμως θα μπορώ να το συνδέσω με το usb που δίνει π.χ. η vodafone και να μπαίνω στο Internet με 3g?

Βασίλης

Όσο σκέφτομαι ότι για ένα Lenovo A1 έδωσα τα τριπλάσια σχεδόν χρήματα (200 ευρώ) πριν από λιγότερο από ένα χρόνο… βέβαια το Α1 ήρθε με 16GB storage, hardware GPS, 2η κάμερα & μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνη, αλλά και πάλι χωρίς υποστήριξη για 3G και με Android 2.3!

Για τα χρήματά της φαίνεται μια χαρά η συσκευή. Τώρα αν η μπαταρία δεν κρατάει ή έχει άλλες αδυναμίες, αυτό θα φανεί στην πορεία. Αν δεν είχα πάρει το Α1 σίγουρα θα χτυπούσα αυτό.

Δημήτρης

Έκανα προ – παραγγελία για 2 κομμάτια . Άψογο δώρο για τους τεχνολογικά άσχετους φίλους μου 😀

panx

Dealbreaker η 2200mAh μπαταρία, ούτε 2 ώρες δεν θα κρατάει.

SammyJim

Ασχέτως χαρακτηριστικων θα γεμίσει η χώρα Ταμπλετες. ……από κάτι σκουπίδια με recistive οθόνες,προ περσινό λογισμικό και στα δίπλα λεφτά…..αυτό είναι όντως Χριστουγεννιάτικος μπουναμας. ….εύγε στη Forthnet!!!!!!

greeceandroid

Η γιορτινή τιμή των 70 ευρώ είναι αρκετά καλή και σε “γλιτώνει” απ’ το να πάρει κάποιος κάποια συσκευή από Κίνα χωρίς εγγύηση ή υποστήριξη.

Φυσικά όποιος το αγοράσει είναι σημαντικό να έχει γνώση του τι αγοράζει και γιατί το αγοράζει. (Δηλαδή π.χ. να μην περιμένει αναβαθμίσεις, να μην περιμένει απαιτητικά 3d games κτλ.)

(Συνοπτικά αν και το playbook έχει γίνει το 7in tablet που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, το tablet της forthnet είναι δελεαστική πρόταση, και μάλλον θα το τσιμπήσω. )

Κώστας

Δημήτρης πως το παρήγγειλες αφού λέει ότι οι προπαραγγελίες αρχίζουν το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου;

Εγώ πάντως θα το τσιμπίσω σίγουρα!

Δημήτρης

έχω κονε σε forthnet store … 😛 πήρα ένα τηλεφωνάκι και μου είπε ότι θα με βάλει πρεόρντερ

steliosk2000

Παιδιά λιγη βοήθεια! Κάνοντάς προπαραγγελια οταν έρθει η ώρα του ,σημαίνει ότι το ποσο το δίνουμε οταν θα κάνουμε την προπαραγγελια η οταν θα έχουμε το tablet στα χέρια μας;

steliosk2000

Αχα!

Ευχαριστώ πάντως! =)

Pigeonaras

Τυχαινει να ειμαι κατοχος της συγκεκριμενης συσκευης …
Δεν ειναι κατι καινουριο αλλα κυκλοφορει περιπου μισο χρόνο στο εξωτερικό.
2 πραγματα δεν μου αρεσουν:
1. Διαρκεια μπαταριας (με ανοιχτο wifi και χαμηλο φωτισμο οθονης ~2 ώρες).
2. Απουσία bluetooth.

iosif1980

Το ποσό δεν θα δεσμεύεται με την προπαραγγελιά, αλλά θα καταβαλεται στο κατάστημα κατά την παραλαβή. Επιπλέον το συγκεκριμένο tablet είναι εντελώς νέο. Αν θέλει ο φίλος παραπάνω ας μας δώσει ένα link και την τιμή που το πήρε

Pigeonaras

Στο eBay εαν ψαξεις γινεται πανικός από τέτοια μαραφέτια….
Ορίστε και ενα link από το συγκεκριμένο…

https://www.ebay.com/itm/NEW-7-Android-4-0-Capacitive-512MB-4GB-Mid-Tablet-WiFi-Multi-Core-SEL-0422-bk-/230880990424?pt=US_Tablets&hash=item35c19454d8

GR

Ainol Novo 10 Hero II

nick2010

Ρε σεις κανονικό 7ιντσο tablet με android 4.0 με…. 70 ευρώ ΜΟΝΟ ???? Και με ελληνική εγγύηση ???

Πραγματικά (χωρίς πλάκα) ΤΡΕΛΛΟ ΔΩΡΟ τώρα τις γιορτές σε ένα σωρό φίλους και γνωστούς !!!!!

Demis

@GR το ainol 160 euro απο εξωτερικό κάνει………

Μακης

Για να μη ψαχνεστε, οριστε ποιο ειναι παιδια το ταμπλετακι των 70 ευρω της Forthnet . https://marvalstar.en.made-in-china.com/product/lqKmcFRTEvpZ/China-7-Allwinner-Boxchip-A13-Android-4-0-Tablet-PC-PC775-.html. 35 ευρω τους κοστιζει η αγορα στη Forthnet ( Μπορει και φθηνοτερα ) . Δεν μας κανουν χαρη. Μεγαλο κερδος θα εχουν.

Μακης

Εστειλα και πριν και δε ξερω γιατι λογοκρινεται και μου κοβεται το κινεζικο site που το πουλαει 45 δολαρια = 35 ευρω

Μακης

Νομιζω δεν εχουμε δικτακτορια και λογοκρισια για να κοβουμε διευθυνσεις site με τιμες, αν εχουμε να μου πειτε. Ευχαριστω

Μακης

Συγνωμη κωστα για το λαθος. Ναι εχεις δικιο δεν ειχα διαβασει τους ορους χρησης. Και παλι συγνωμη

keysmith

Όπως έγραψε “κάτοχος” Pigeonaras (κάποιου ΟΕΜ) έχει μικρή μπαταρία (2 ώρες στην πράξη με wifi). Αν υποθέσουμε ότι είναι το ίδιο με ίδια μπαταρία αυτό δεν είναι καλό! Η μπαταρία σε τέτοιες συσκευές είναι σημαντική παράμετρος νομίζω (σκοπός είναι να το παίρνεις μαζί σου αντί εφημερίδας στο καφέ πχ ή στον καναπε, δεν λέει να κουβαλάς φορτιστές).

θα έδινα κάτι παραπάνω αν είχε και gps (τα ποιο πολλά γιατί δεν έχουν? θα γινόταν εξαιρετικά navigators). Θα έδινα ακόμα παραπάνω (πχ διπλά) αν ήταν 10’άρι.

Θα το σκεφτώ ωστόσο, για παιχνιδάκι αν και μάλλον δεν είναι καιρός για παιχνίδια. Ισως να περιμένω κάποια reviews χρηστών με αναφορά στην αυτονομία.

iosif1980

Υπάρχει μια βασική διαφορά με όσα έχετε postάρει με αυτό της Forthnet…

Δεν αναφέρουν πουθενά για Android Market και για usb host.

Συν βέβαια το ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο, αλλά αυτό οκ, υπάρχει τρόπος να το αλλάξεις.

Επιπλέον, πιστεύω πως ακόμα και στις γιορτές… το επόμενο στην τιμή θα είναι στα 99 €… ( για Ελλάδα μιλάω.. 🙂 )

Πάντως εμείς οι Έλληνες δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τίποτα… 🙂

JohnGR

Με εξαίρεση την μπαταρία, είναι το παρακάτω

https://www.gadgetsdealer.com/product224260.html

Μακης

JohnGR , αυτο που λες εχει καμερα και πισω ενω της Forthnet εχει μονο μπροστα

Φιλε Ιωσηφ, στην 3η εικονα το λεει ξεκαθαρα η διαφημιση της Forthnet. Προσβαση στο Google Play Store, usb host και ελληνικο πληκτρολογιο και μενου! Οπως λεει και ο φιλος πιο πανω τα μονα αρνητικα, ειναι η ελλειψη bluetooth(που ομως επιλυεται μ’ ενα στικακι) και η μικρη διαρκεια μπαταριας, αλλα κι αυτο μπορει να επιλυθει αφου πιθανοτατα θα εχει ιδιες μεγαλυτερης χωρητικοτητας στο e-bay. Απλα θα δωσεις μαξιμουμ αλλα 25 ευρω για να εχεις ενα πιο ολοκληρωμενο ταμπλετακι. Κατα τ’ αλλα σιγουρα και η αναλυση ειναι πολυ μικρη αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας σ’ αυτην την τιμη. Απο hardware ομως με την πολυ καλη καρτα γραφικων, 512 ram, και Α8 επεξεργαστη σε αυτην την μικρη αναλυση οθονης νομιζω οτι θα ρολλαρει καλα. Αληθεια η καρτα γραφικων ειναι ιδια με του Galaxy S 3? Η μηπως εχει διαφορα η mali 400 απο την mali 400-mp?

Μιχάλης

Καλό το ταμπλετακι για τα λεφτά του αλλά προβληματιστικα λίγο για την μπαταρία του. Θέλω να ρωτήσω κάτι θα μπορώ να βρω μπαταρία στο ebay αφού το ταμπλετ δεν είναι γνωστό

apostolis

ο φορτιστης του θα ναι usb ή όπως παλιά ο,τι να ναι proprietary βυσματακι;

cr4

σηνυθως ειναι με εξτρα βυσμα
οποιος εχει να διαθεσει λιγα παραπανω
https://www.gadgetsdealer.com/product275174.html

Δημήτρης Κ.

@w00t @Spook Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση παιδιά αν κ εγώ άργησα να κάνω reply anyway κ πάλι kudos 🙂

Αλέξανδρος

ρε παιδιά καλό μου φαίνεται αλλά σε σχέση με όλα τα άλλα tablet υστερεί σε μπαταρία μόνο? Αξίζει να το πάρω? ή θα μου κολλάει και θα έχει προβληματάκια? να μπορώ να διαβάζω κανα βιβλίο βρε αδερφέ να παίζω κάνα παιχνίδι και να σερφάρω άνετα θα το κάνει ή μπα? βοηθήστε παίδες γιατί είμαι νέος με τα ηλεκτρονικά 😀

APOSTOLIS

Ο/Η Αλέξανδρος λέει:
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 στις 13:41
ρε παιδιά καλό μου φαίνεται αλλά σε σχέση με όλα τα άλλα tablet υστερεί σε μπαταρία μόνο? Αξίζει να το πάρω? ή θα μου κολλάει και θα έχει προβληματάκια? να μπορώ να διαβάζω κανα βιβλίο βρε αδερφέ να παίζω κάνα παιχνίδι και να σερφάρω άνετα θα το κάνει ή μπα? βοηθήστε παίδες γιατί είμαι νέος με τα ηλεκτρονικά 😀

Μπορει να μας βοηθησει καποιος που το εχει

Dimitris19

Σκέφτομαι και εγώ να το κάνω δώρο στην αδερφή μου για τα Χριστούγεννα…αλλά τα αξίζει τα λεφτά του ή θα είναι σαν τα μούφα τα κινέζικα iphone?

Kostas

Κώστα, καλησπέρα. Μπορούμε να γνωρίζουμε αν υποστηρίζει απόλυτα skype ?

Δεύτερη κάμερα γράφεις ότι δεν έχει, προφανώς εννοείς ότι έχει μόνο μπροστινή, έτσι; Γιατί στις εικόνες της forthnet λέει καμερα για βιντεοκλήσεις.

Θα με διευκόλυνε αν το διασταύρωνες μέσω forthnet, αν δέχεται skype και αν κάνει κανονικά βιντεοκλήσεις.

Ευχαριστώ!

gerstavros

Q88+ 7inch Vimicro VC882
44€ στη Κίνα
ό,τι να ναι στην ελλάδα

Christos

Τώρα που εξαντλήθηκε και από Forthnet και από Public τι θα κάνει ο Άγιος Βασίλης;
Που μπορούμε να το βρούμε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.