HP PRO X2 612: Υβριδικό laptop – tablet με Windows 8.1 Pro

Για όσους θέλουν μια all-in-one λύση που θα προσφέρει ευελιξία και αξιοπιστία, η HP σε συνεργασία με την ACTIVE Computer Systems S.A., έχει τη δική της πρόταση που ονομάζεται HP Pro x2 612 G1. Εξοπλισμένο με Windows 8.1 Pro, το HP Pro x2 612 G1 μετατρέπεται σε tablet όταν το απαιτούν οι περιστάσεις.

Όταν χρειάζεται να μετακινηθείτε, το πληκτρολόγιο του HP Pro x2 612 G1 μπορεί να αφαιρεθεί και να σας δώσει απόλυτη ελευθερία κινήσεων, έχοντας στα χέρια σας ένα επαγγελματικό tablet, που διαθέτει λειτουργίες ασφαλείας για την προστασία της συσκευής και της επιχείρησής σας.

Χαρακτηριστικά
Το HP Pro x2 612 G1 είναι σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση με οθόνη HD ή 12,5 ιντσών, θύρα USB 3.0 για μεταφορά δεδομένων, DisplayPort, VGA  και προαιρετική γραφίδα HP Pro x2 612 G1 Wacom για ακόμη μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Έρχεται με Intel Core i3 4012Y και γραφικά Intel HD 4200 (1,5 GHz, μνήμη cache 3 MB, 2 πυρήνες), μνήμη 8GB 1600 MHz DDR3L SDRAM (ενσωματωμένη), αποθηκευτικό χώρο 128 GB M.2 SSD.

Επιπλέον, έχει κάμερα 5 Megapixel, δεύτερη κάμερα 2 Megapixel, 29,3 WHr μπαταρία, διαστάσεις 31,7×23,95×2,33 cm (clamshell), 30,7×20,95×1,28 cm (tablet) και βάρος από 0,91 kg (tablet) και από 1,86 kg (tablet με τροφοδοτούμενο πληκτρολόγιο).

Αντικαθιστά τον παραδοσιακό φορητό υπολογιστή
Το HP Pro x2 612 G1 λειτουργεί με τα προαιρετικά πληκτρολόγια, που παρέχουν λύσεις φορητού υπολογιστή και καλύπτουν τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Μπορείτε να αγοράσετε το HP Pro x2 612 G1 Tablet ή το αποσπώμενο, 2 σε 1 tablet με τροφοδοτούμενο πληκτρολόγιο και επιλογή πληκτρολογίου ταξιδιού.

Έρχεται να αντικαταστήσει τον παραδοσιακό φορητό υπολογιστή με λύσεις 2 σε 1, που σας επιτρέπουν να λειτουργείτε στο έπακρο με προαιρετικούς επεξεργαστές Intel® Core i3/i5 4ης γενιάς, γρήγορες μονάδες στερεής κατάστασης (SSD) και μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας, σε συνδυασμό με το προαιρετικό τροφοδοτούμενο πληκτρολόγιο HP Pro x2 612 G1.3.

HP PRO X2 612: Υβριδικό laptop - tablet με Windows 8.1 Pro, HP PRO X2 612: Υβριδικό laptop – tablet με Windows 8.1 Pro

Ασφάλεια στην επιχείρηση και άνεση
• Προστατέψτε το HP Pro x2 612 G1 και τα δεδομένα του με τις λειτουργίες ασφάλειας της HP. Τα HP Sure Start, HP BIOSphere, HP Client Security και η προαιρετική συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων του tablet διατηρούν τη συσκευή σας ασφαλή.
• Με το πληκτρολόγιο ταξιδιού HP Pro x2 612 G16 ταξιδεύετε χωρίς βάρος και παραμένετε παραγωγικοί κατά τις μετακινήσεις σας.
• Εργαστείτε όπου κι αν βρίσκεστε χάρη στις γρήγορες, αξιόπιστες και ασφαλείς ασύρματες συνδέσεις που παρέχει η προαιρετική μονάδα Qualcomm Gobi 4G LTE10 και αποφύγετε τα επιπλέον έξοδα που συνεπάγεται η χρήση σημείων σύνδεσης Wi-Fi επί πληρωμή κατά τις μετακινήσεις σας, επιλέγοντας το πρόγραμμα δεδομένων που ανταποκρίνεται στις επαγγελματικές σας ανάγκες.
• Απολαύστε εύκολη ενσωμάτωση με τις λύσεις HP Client Management, το προαιρετικό LANDesk και την τεχνολογία Intel vPro.3.8.
• Προστατέψτε τα κρίσιμα δεδομένα σας με το TPM, τη συσκευή ανάγνωσης έξυπνων καρτών και την προαιρετική συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.
• Το HP BIOSphere προστατεύει τα κρίσιμα δεδομένα και συστήματα μέσω προσαρμοσμένων λειτουργιών ασφάλειας.
• Προστατεύστε τα δεδομένα, τη συσκευή και την ταυτότητά σας με το HP Client Security.

HP PRO X2 612: Υβριδικό laptop - tablet με Windows 8.1 Pro, HP PRO X2 612: Υβριδικό laptop – tablet με Windows 8.1 Pro

Advertorial

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Ωραίο το μηχάνημα, αλλά 980 ευρώ για HD οθόνη και i3 επεξεργαστή κομμάτακι ακριβό το βρίσκω. Αν είχε κοντά στα 700 ευρώ θα ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα, όχι οτι και πάλι δε θα ήταν ακριβό, απλά έχει το καλό οτι υποστηρίζει πενάκι.

toroman

microsoft surface pro κ τελειωσε η δουλεια !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets Apple iPad Pro

Apple: Ετοιμάζει iPad Pro με τσιπ M2 για το φθινόπωρο;

Κάπου μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου θα έχουμε ένα iPad Pro με τσιπ Μ2 από την Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8

Samsung Galaxy Tab S8: Εμφανίστηκε για λίγο στο Amazon Italy και μάθαμε τα πάντα

Η σειρά Galaxy Tab S8 της Samsung αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στην Ευρώπη αρκετά σύντομα.

Tablets Samsung Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Ultra: Διέρρευσε εικόνα στη σελίδα υποστήριξης της Samsung

Η Samsung προχώρησε και δημοσίευσε μια επίσημη εικόνα του επερχόμενου Galaxy Tab S8 Ultra στη σελίδα υποστήριξης στις ΗΠΑ

Tablets Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab S8

Διέρρευσε το νέο Galaxy Tab S8 – Δεν θα έχει φορτιστή;

Τα Galaxy Tab S8 και Galaxy Tab S8 Ultra αποτελούν τα πολυαναμενόμενα tablet κορυφαίας κατηγορίας που, αναμένεται, σύμφωνα με τις φήμες, να κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2022.