Nexus 9, Τιμή στο Google Play Γερμανίας

Το νέο Nexus 9 θα βρίσκεται μέσα στο Νοέμβριο στα χέρια των πρώτων τυχερών και ο φίλος Manos από το Βερολίνο μας ενημέρωσε για την τιμή που θα έχουν τα τρια διαφορετικά μοντέλα μέσα από το Google Play Γερμανίας. Συγκεκριμένα το Nexus 9 16GB Wi-Fi έχει τιμή 389 ευρώ, το 32GB Wi-Fi τιμή 479 ευρώ και το 32GB LTE έχει τιμή 559 ευρώ.

Το Nexus 9 (κατασκευής HTC), έχει οθόνη 8.9 ιντσών LCD IPS με ανάλυση 2048×1440 pixels, επεξεργαστή Nvidia Tegra K1 chip 64-bit χρονισμένο στα 2.3GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 8 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα 1.6 Megapixel, στεροφωνικά ηχεία, μπαταρία 6700 mAh και τρέχει Android 5.0 Lollipop.

Η τιμή του στο Google Play Αμερικής είναι 399 δολάρια (16GB Wi-Fi), 479 δολάρια (32GB Wi-Fi) και 599 δολάρια (32GB LTE).

Nexus 9 τιμή, Nexus 9, Τιμή στο Google Play Γερμανίας

Nexus 9 τιμή, Nexus 9, Τιμή στο Google Play Γερμανίας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

δλδ σε μας από 450 για αρχή θα ξεκινάει (μετά λογικα από κάποιο καιρό θα πέσει στα 400)

X

Σχεδόν όσο το Ipad;;;;; ; Άπατο θα πάει και αυτό και το υπερεκτιμημένο Κ1 – Είπαμε το μέλλον στα Tablet είναι Windows Tablet και αυτοί ακόμη ασχολούνται με Android – Ας αφήσουν τα tablet και ας ασχοληθούν μόνο με τα κινητά που εκεί τα πάνε καλύτερα 🙂

pakakos

@X όταν λες άπατο θα πάει και αυτό ,για πες μου πιο άλλο nexus tablet πήγε άπατο;Επίσης είναι ίδια τιμή(κάτι λίγοτερο) με το ipad mini,το όποιο mini3 δεν διαφέρει σε απολύτως τίποτα από το 2,εκτός και αν εσύ θεωρείς ότι για το δακτυλικό αποτύπωμα αξίζει να δώσεις 100ε παραπάνω ή 100 $ αν βρίσκεσαι στην Αμερική.Και το καλύτερο…”όσο το ipad?”Έχεις πιάσει nexus tablet και ipad λογικά και σου άρεσε το ipad γιατί είναι….πιο ωραίο στο σχεδιασμό

dark_master

@X ο Κ1 πως εκρινες ότι είναι υπερεκτιμημενος? Βάσει ποιών αποτελεσμάτων το υποστηρίζεις?
Επίσης όσον αφορά το λειτουργικό…1 είναι Nexus. Πώς ήθελες να βγει με Windows?
2 με το L η Google πλέον πρόσφερει την ίδια εμπειρία χρήσης τόσο σε laptop, tablet και κινητό.
Τα Windows θα το προσφέρουν με Την έλευση των 10 αν δεν κάνω λάθος.
Οπότε ως προς τι οι ενστάσεις σου?

Nik

@dark_master
Android σε Laptop; Τώρα μιλάμε σοβαρά; Τα tablets με Windows είναι εργαλεία All in One. Και για διασκέδαση και για δουλειά. Tablets με Android και iOS είναι απλά παιχνιδομηχανες. Όσους έχω ρωτήσει, όλοι λένε ότι ο κύριος λόγος που πήρανε tablet με Android είναι η τιμή. Αν είχανε επιλογή στα ίδια λεφτά να πάρουν Windows 8.1 Pro ή Android η επιλογή θα ήταν μια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.