LG Optimus 2X βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το LG Optimus 2X το πρώτο smartphone με διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz NVIDIA Tegra 2. To Optimus 2X φοράει οθόνη αφής 4 ιντσών multi-touch και την έκδοση Android 2.2 (όταν θα κυκλοφορήσει ενδεχομένως να φοράει ήδη την έκδοση 2.3). Δείτε το βίντεο και υποδεχθείτε την πολυ-πύρηνη εποχή στα κινητά.

Το μοντέλο που έχουμε στα χέρια μας είναι προ-παραγωγής (pre-release) και φοράει μια πρώιμη έκδοση firmware και θα διαφέρει από αυτό που θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στην Ελλάδα στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Η τιμή του αναμένεται κοντά στα 500 ευρώ.

LG Optimus 2X
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 (αναβαθμίσιμο σε 2.3)
3G/ HSPA
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 2, 1GHz, διπύρηνος
Οθόνη: 4 ιντσών, 800×480 pixels, LCD
Κάμερα: 8 Megapixel
Δεύτερη κάμερα για βίντεοκλήσεις 1.3 Megapixel
Εσωτερική μνήμη: 8GB
Kάρτα μνήμης: microSD
Έξοδος HDMI, DLNA, WiFi, GPS
Μπαταρία: 1500 mAh

, LG Optimus 2X βίντεο παρουσίαση
, LG Optimus 2X βίντεο παρουσίαση
, LG Optimus 2X βίντεο παρουσίαση
, LG Optimus 2X βίντεο παρουσίαση
, LG Optimus 2X βίντεο παρουσίαση
, LG Optimus 2X βίντεο παρουσίαση
, LG Optimus 2X βίντεο παρουσίαση
, LG Optimus 2X βίντεο παρουσίαση
, LG Optimus 2X βίντεο παρουσίαση
, LG Optimus 2X βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

49 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lorentzos

το κινητό πυροβολάει με λίγα λόγια 9/10 του δίνω και αυτό μέχρι να δούμε το παραγωγής, και αυτό που μου άρεσε περισσότερο η ταχύτητα στο ίντερνετ, να μπαίνεις τσακ μπαμ ολα τα άλλα είναι γνωστά και πολύ καλή οθόνη!!!

orestis

“Τί έγινε τώρα τα gremlins ήρθανε?” χαχαχαχααχ! Γεια σου ρε Κώστα!:)

Lovernil_

Δεν ξερω που θα μας φανει ο διπυρηνος επεξεργαστης αλλα η συγκεκριμενη εκδοση στο LG μου το διχνει αργο..
Ο browser laggarei και το zoom in zoom out οπως πολυ σωστα ειπες Κωστα οταν εβλεπες τις φοτο εχει προβλημα..
Σιγουρα το τελικο πιστευω να ειναι super!

petros

Para polu wraio!!!!
Fainetai oti i LG exei kanei arketa kali douleia!!!
Auto to live wallpaper me ta bubbles paizei na kukloforisei me ti morfi anavathmiseis kai sto Desire??

σάκης

Πάρα πολύ ωραίο και το review και το κινητό 🙂
Υπάρχει καμία πιθανότητα να έχεις και το LG Optimus Black για review; Να δούμε τελικά αν αυτά που λέει η LG για την οθόνη NOVA ισχύουν, σε σχέση με την Super Amoled και Retina. Και κάτι άλλο… είδα ότι είχες εγκατεστημένο το GPS Test στο κινητό. Σε πόσο χρόνο λοκάρει σε ανοιχτό χώρο και τι ακρίβεια δίνει;

σάκης

Και κάτι άλλο… είδα ότι είχες εγκατεστημένο το GPS Test στο κινητό. Σε πόσο χρόνο λοκάρει σε ανοιχτό χώρο και τι ακρίβεια δίνει;

ppantelis

θηριο!!

ΠΑΥΛΟΣ

Αρκετά καλό το κινιτό προσωπικά όμως δεν είδα και πολλές διαφορές με άλλα smartphones με απλό επεξεργαστή(σε σχέση πάντα με αυτά που έχουν 1ghz),δεν βλέπω που θα χρησιμεύσει ο διπύρινος.Όσο για την καμερά του η οποία τραάει fullHd καλή αλλά δεν σου αφήνει και πολλή μνήμη στο κινιτό αν την χρησιμοποιείς πολύ συχνά.

GeorgeD

Ε τα βιντεάκια τα σβύνεις απ το κινητό και τα παιρνάς στον υπολογιστή…
Πολύ ωραίο το κινητό και φευγάτο από επιδόσεις…
Αλήθεια,στο χέρι ποιό σου κάθεται καλύτερα;Το arc ή αυτό;

Αλέξανδρος Λουκάς

Κώστα πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια για το review! Φοβερή η πρόταση της LG, το 2Χ πλήρες και σε καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Μια μικρή ερώτηση: το κινητό υποστηρίζει full qwerty πληκτρολόγιο ;

aggelos

βλακεια παντος που δεν κλεινει τελειως ο ηχος το τσαφ τσαφ απο τις εφαρμογες δλδ αν το θελεις τελειως στο αθορυβο τι θα κανεις? θα ειναι ετσι?

ΠΑΥΛΟΣ

Λογικά στο αθόρυβο θα κλείνει οπως κλείνει ο ήχος σε ολα τα κινιτά.Πάντως θα ήθελα να προσθέσω ότι αν κυκλοφορήσει στα 500 με 550 euro θα κάνει πάταγο αφού θα είναι στα χέρια του χρήστη τα πάντα(κινιτο,pocket pc,camera full hd,ένα μικρό internet tablet).

Γιωργος

Μπραβο στην LG, πολυ καλο και αρκετα γρηγορο το μοντελο για προπαραγωγης! Το κανονικο μοντελο λογικα θα ΠΕΤΑΕΙ!!! και απο τιμη απ’ οτι αναφερθηκε και στα παραπανω σχολια θα ειναι παρα πολυ ανταγωνιστικο, επιτελους μια παρα πολυ καλη αγορα για οσους ενδιαφερονται!

Γιώργος

Είμαι περίεργος να δω πόσο θα αντέχει η μπαταρία στην τελική έκδοση του κινητού.Είχα διαβάσει ότι ο επεξεργαστής της nVindia τις “ξεζουμίζει” τις μπαταρίες πολύ γρήγορα.
Anyway , το κινητό φαίνεται πολύ super και πολύ ποιοτικό.Μπράβο στην LG που έχει ανέρθει σε λίγα χρόνια σε μια πρώτης τάξεως εταιρία που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τις άλλες του χώρου.

Petros

Μια ερώτηση! Το κινητό έχει το καινούργιο Google Maps! Ξέρεις αν, σε παλιότερα κινητά (Optimus One πχ), θα υπάρξει κάποια αναβάθμιση του Google Maps?

Γεώργιος

Αν κάνει 550 ευρω τοτε ειναι εξαιρετικη αγορα. Κοστιζει οσο τα αλλα καλα smartphones (galaxy. desire hd) και 200 σχεδον ευρω πιο φθηνο απο το i phone 4 και ειναι πιο καλο απο ολα αυτα! Τελειο. Ηδη μαζευω λεφτα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ρε κωστα μαγκα ειδα το nokia n8,xperia arc,και μετα το lg optimus 2x…
Εχω κολλησει δεν ξερω τι να διαλλεξω απο αυτα
Κανεις παναθεμα σε και καλα review και τα κανεις να φαινονται τελεια!!!!!
Δεν ξερω εσυ τι μου προτεινεις απο τα 3 παραπανω;;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΣΗ RAM ΘΑ ΕΧΕΙ????ΟΛΑ ΤΑ TEGRA 2 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΝ 1 GB ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ 512 ΑΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.

nektarios

to thelo to thelo to thelo!!!! exo to i phone 4 alla auto to kinito kati mou leei oti tha saronei kai tha einai to kati parapano!!!

kostas

h ram tou lg tha einai 380mb https://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-3598.php edo

manos

512 MB RAM exei aplos to android troei ta 120 lol pos ta les etc…

kostas

ontos 512ram tha exei telika kai oxi 380mb to alaksan sto gsmarena.com

Nektarios

Ενα πραγμα φοβαμαι σε αυτο το τηλ. !!Την Αφη του ,ισως ειναι λιγο χαλια διοτι η Lg παντα ειχε ενα θεμα !!Ειχα το Galaxy s* και ηταν απιθανη η αφη του ,μετα πηρα το HTC DESIRE HD αυτο που εχω τωρα και θελω να πω οτι δεν ειμαι τοσο ευχαριστιμενος ουτε και απο το απλο Desire στο οποιο κλεινει εδω ο κυκλος της Htc για εμενα διοτι παντα θα ειναι δευτερη τεχνολογικα !!Εχω το Lg Gt540 optimus στο οποιο ειναι μετρια η αφη και αυτο που θελω να πω ειναι οτι το θεμα αφης δεν ειναι στο πατημα διοτι στο πατημα ολα ακουνε γρηγορα και απαλα αλλα στον συρμο με (((((απολυτη)))) ευαισθησια και (((( απιστευτη )))) ταχυτητα !!Ακομα και το GAlaxy tab δεν μπορεσε να ξεπερασει το Galaxy s σε αυτο το θεμα !!Περιμενω πως και πως το Galaxy s2 με την 4.5” οθονη(οχι με την 4.3 ) με τον 1.2GHz διπύρηνο το οποιο το παραπανω Lg θα το ΠΗ….Δ….ΞΗ και οποιοδηποτε αλλο αν λεγεται Apple η κατι αλλο !!Το πιστευω αυτο…………………………….

Marios

ρε μανια με την apple ελεος πια …
Λαγκαρει και ειναι αρκετα αργο για τα τεχνολογικα spects που εχει , αλήθεια ποσες εφαρμογες ανοιγεις και κλεινεις ?? πχ στο iphone μου για πλακα κοιταξα μετα απο 1 μηνα και ειχα 65 {{ανοιχτες}} απο πισω , αληθεια το διόρθωσαν αυτο ?
Επισης η καμερα πως τα παει σε γρηγορη κινηση , πχ να βγαλεις αμεσα μια φωτογραφια ,
Καλα η αφη ουτε που συγκρινεται … το galaxy s ειναι ανωτερο , το δε iphone ετη φωτος μπροστα
Sorry αλλα δεν με πειθει , δεν παν να ειναι 2π η 4π ….

Eaglos

Anti virus στο linux; Γιατί;

George

Κωστα 2 ερωτησεις μονο:
α) γενικα στο στα φορουμ συζητανε για το οτι το κινητο κρασαρει συχνα, και αυτο ηταν και το μοναδικο σοβαρο μειονεκτημα που ειχε να του προσαψει στο review στο anandtech και στο engadget. Οσο καιρο το εχεις παρατηρησες προβληματα εσυ;
β) Το κινητο δεν εχει led σωστα; οταν εχεις αναπαντητες ή μηνυματα, πως το ξερεις; μονο κοιτωντας την οθονη;

George

α και κατι τελευταιο [επειδη σκεφτομαι σοβαρα να το παρω, για αυτο ειμαι τοσο επιμονος]. Ισχυει οτι ειναι φορτωμενο με πολυ bloatware, οπως το antivirus, τα οποια δεν μπορεις να απεγκαταστησεις;

Δημήτρης

Καλησπέρα,

Θα πάρω τώρα κινητό και θα ήθελα τη γνώμη σας. Nexus S ή LG Optimus 2X;

Ευχαριστω,

333Mbs

Φιλε μου μεχρι στιγμης απο οτι εχουμε στα χερια μας ,το καλυτερο* ειναι το Samsung Google nexus s !!Εχει αρκετο αρωμα απο Galaxy s !!Ακουγετε οτι ο Google εβγαλε ενα πηραυλο !!Φιλε μου ,εγω εχω ξεχωρισει στην ζωη μου ,αλλο Samsung και αλλο Lg !!Στο σπιτι μου ειναι ολα Samsung και βλεπω την πορεια της στα Smartphone ,απλα γ..μ..ει και με τον Google σε συνεργασια ,πιστευω αδερφε οτι ειναι πολυυυυ καλο !!

SpirosGR

Παντως στο phonearena ( https://www.phonearena.com/news/LG-Optimus-2X-vs-Apple-iPhone-4-ultimate-camera–video-comparison_id16297 ) η καμερα του σε σχεση με του iphone 4 ειναι αρκετα υποδεέστερη

Jason Matsoukas

Μήπως έχουμε καμιά πληροφορία εκ των έσω για το πότε θα το παραλάβουν στην Vodafone;

Jason Matsoukas

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν θα το έχουν διαθέσιμο από τις 15. Έχουμε κανέναν γνωστό να μου το πουλήσει ΣΗΜΕΡΑ;;; :Ρ

sdaoulas

επιτελους στο πλαισιο 499€ πολυ καλη τιμη!!!

Jason Matsoukas

το θέμα είναι πότε θα το φέρει το πλαίσιο…

ioannis xypolitos

Γνωριζει κανεισ αν η μπορντουρα που βρικεται περιμετρικα της συσκευης ειναι μετταλικη η΄’ πλαστικουρα.

Tα preorders εχουν ξεκινησει και η τιμη στο πλαισιο ειναι αυτη που ανεφερε το παλικαρι παραπανω. 22 Μαρτίου 2011 στο πλαισιο,

pete

Κώστα σήμερα αγόρασα ένα περιοδικό.Το ”Κινητά Νέα”του Μαρτίου.Προς το τέλος του περιοδικού έχει έναν οδηγό αγοράς.Εκεί αναφέρεται το LG Optimus 2X και λέει τα χαρακτηριστικά του και όχι μόνο αλλά αναφέρει και τιμή η οποία είναι στα 269 ευρώ!!!!ενδεικτική τιμή με ΦΠΑ.Αληθεύει?Δεν νομίζω.

ioannis xyp

ηδη υπαρχει καποιο feedback πρωτων εντυπωσεων απο ατομα που το αγορασαν σε ολλανδια και το εχουν εδω και μερικες μερες, και μιας και εχουμε πιασει ολα τα θετικα της συσκευης θα αναφερω τα αρνητικα που διαβασα:

1. μικρη διαρκεια της μπαταριας (αλλά μιας και μιλαμε για καινουργιες μπαταριες που δεν εχουν φορτιστει πανω απο 2-3 φορες πολυ πιθανο να θελουν καποιους κυκλους φορτισης προκειμενου να ανοιξουν τα κελια)

2. παραπονα για την ποιοτητα των φωτογραφιων, ξεπλυμενα χρωματα το οποιο λενε οτι θα στρωσει χρησιμοποιοντας καποιο 3rd party λογισμικο για να τραβανε φωτογραφιες

3. Αδυναμια να παιξει σωστα αρχεια βιντεο (παρολο που δοκιμασαν αλλους player το αποτελεσμα λενε οτι δεν ειναι το αναμενομενο βαση του hardware της συσκευης)

4. Mυνηματα τα οποια εχουν διαβαστει εμφανιζονται σαν μη αναγνωσμενα ακομα και στο lock screen της συσκευης (χρησιμοποιηθηκαν παλι 3rd party apps σε καποιους εστρωσε σε αλλους οχι)

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τα κινητα ειναι σαν τα motherboad, κανενα δε κανει ολες τις δουλειες σωστα παντα καπου υστερει παντα καπου υπερτερει, και νομιζω οτι αν ο αλλος εχει ψηθει να το παρει δεν θα τον σταματησει τπτ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κωστα εχω κανει παραγγελεια τη συσκευη,
την τεταρτη θα την εχω στα χερια μου
μια ερωτηση….
εγω εχω τρελα με την ενταση του μεγαφωνου…
γι΄ αυτο ειχα παρει περσι το MILESTONE..
εσυ που το ακουσες και απο κοντα πες μου ειναι
ΔΥΝΑΤΟ?

MasterX

οσον αφορα την ενταση και την ποιοτητα του ηχειου του, συγκρίνοντας το ιδιο τραγουδι, ο ηχος ακουγεται χειροτερος και πιο αδυναμος σε σχεση με το Samsung H1 που εχω τωρα..
Δεν μου αρεσε να πω την αληθεια, η ποιοτητα του μεγαφωνου του 2Χ…

nikos

xperia arc vs optimus 2x

kikos

Ακουστηκαν καποια προβληματακια αληθευουν?????/
κολλιματα {κτλ}
θα παρει και 2.3.4?
και θα συνεχιστουν η αναβαθμισεις η θα τελιωσει σε 2.3.4 η 2.4 ice cream

kostascool

ρε παιδιά ποιο θα επιλέγατε galaxy s plus Ή optimus 2x

Themistoklis

Κώστα , ψήνομαι για το κινητό, αλλά σε κάποιο κατάστημα που το είδα τράβαγε κάτι laggaρισματα αλλά σε άλλο μαγαζί έτρεχε καλά.Πάντως δεν είδα κάτι φοβερά διαφορετικό από το Samsung Galaxy s πχ.Η οθόνη καλή φαίνεται στο χέρι αλλά στα συγκριτικά…Και διαβάζω και οτι η κάμερα δεν είναι τόσο καλή. Τελικά μήπως το ψηρίζουν πολύ. Είναι καλύτερο από το iphone 4 στα specs αλλά τελικά δεν έχει την απόκριση και την εικόνα του.Τί λες ? θα το πρότεινες?Η να πάρω το xperia neo v στην προσφορά?Γενικά μας “βάζουν” και κυνηγάμε specs αλλά την δουλειά μας την κάνουμε και με λιγότερα. έθεσα πολλά θέματα αλλά θα ήθελα και την άποψη σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.