TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το ZTE Grand Memo με οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης HD 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 13 Megapixel. Το Grand Memo δεν χρησιμοποιεί πενάκι και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.1 Jelly Bean. Δείτε το βίντεο.
Η μικρή αλλαγή στο Android που κάνει τη μεταφορά σε νέο κινητό πολύ πιο εύκολη
Μια απλή αλλαγή στο σύστημα μεταφοράς δεδομένων κάνει το στήσιμο νέου smartphone πιο γρήγορο και πιο ξεκάθαρο για τους χρήστες.



περίεργο ui… αν μπορείς δείξε μας το λίγο παραπάνω
@Άλκης. Πρέπει να είναι παρόμοιο με το next launcher 3d, έχουν το ίδιο εικονίδιο για την εισαγωγή στο μενού. Aν δεις στο play store έχει και ένα βίντεο.
α) ποιος Qualcomm;
β) 2GB RAM. Μαλλον δεν είσαι ενημερωμενος καλα, δεν είχε specs δίπλα;
Κωστα μηπως εχεις κανει καποιο λαθος στα χαρακτηριστικα τ κινητου που αγραφεις? γιατι στο gsmarena αναφερει πως εχει full hd οθονη 2gb ram. και μαλιστα οπως φαινεται πρεπει να ειναι το πρωτο smartphone που χρησιμοποιει τον qualcomm snapdragon 800 with adreno330..
Δεν φταίει ο Κώστας , ο παρουσιαστής έδωσε αυτά τα στοιχειά αλλά τα papers που υπήρξαν μετά στο “περίπτερό ” της lg έδινε αλλά στοιχειά ιδία με αυτά που λες εσύ.
kostas, παιδια τα τεχνικά χαρακτηριστκά που διάβαζα μπροστά μου σε ένα πινακάκι λέω και στο βίντεο. Θα περάσω ξανά από το περίπτερο της ZTE σήμερα να δω τι συμβαίνει.