Samsung Galaxy S5, εμφανίστηκε Google Play Edition

Το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy S5 Google Play Edition εμφανίστηκε στην επίσημη σελίδα του Android η οποία ανανεώθηκε εν όψει της ανακοίνωσης του νέου Android 5.0 Lollipop. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, η ναυαρχίδα της Samsung εμφανίστηκε ανάμεσα σε άλλες συσκευές που είναι διαθέσιμες με stock version του OS της Google.

Στη λίστα των συσκευών εμφανίζονται τα Nexus 6, Nexus 9, HTC One Μ8 Google Play Edition, LG Nexus 5, Motorola Moto 360, και LG G Watch. Ωστόσο, ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει επίσημο το Samsung Galaxy S5 Google Play Edition.

samsung galaxy s5 google play edition, Samsung Galaxy S5, εμφανίστηκε Google Play Edition

samsung galaxy s5 google play edition, Samsung Galaxy S5, εμφανίστηκε Google Play Edition

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mikro G

Δεν ξερω αν ειναι real αλλα παρατηρω ενα πραγμα. Εχει ταυτοχρονα και on screen buttons (με το νεο look) αλλα και τα κλασιμα capasitive buttons(τα οποια ειναι με την παλια εμφανιση).
Αν δεν ειναι fake η φωτο τοτε η samsung εχει κανει μια ασχημη κινηση μιας και οπτικα ειναι ασχημο αλλα και επισης χανει ενα ατου της που ηταν το να εχει ολοκληρη την οθονη για τον χρηστη. Εκτος βεβαια αν το android L ή η Samsung σου δινει την δυνατοτητα να τα αφαιρεις

Δημήτρης

μακαρι να ερθει και ελλαδα…!!!μηπως παρουν και τα z3 κωστα?? 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.