Samsung Galaxy S5, εμφανίστηκε Google Play Edition

Το μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy S5 Google Play Edition εμφανίστηκε στην επίσημη σελίδα του Android η οποία ανανεώθηκε εν όψει της ανακοίνωσης του νέου Android 5.0 Lollipop. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, η ναυαρχίδα της Samsung εμφανίστηκε ανάμεσα σε άλλες συσκευές που είναι διαθέσιμες με stock version του OS της Google.

Στη λίστα των συσκευών εμφανίζονται τα Nexus 6, Nexus 9, HTC One Μ8 Google Play Edition, LG Nexus 5, Motorola Moto 360, και LG G Watch. Ωστόσο, ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει επίσημο το Samsung Galaxy S5 Google Play Edition.

samsung galaxy s5 google play edition, Samsung Galaxy S5, εμφανίστηκε Google Play Edition

samsung galaxy s5 google play edition, Samsung Galaxy S5, εμφανίστηκε Google Play Edition

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mikro G

Δεν ξερω αν ειναι real αλλα παρατηρω ενα πραγμα. Εχει ταυτοχρονα και on screen buttons (με το νεο look) αλλα και τα κλασιμα capasitive buttons(τα οποια ειναι με την παλια εμφανιση).
Αν δεν ειναι fake η φωτο τοτε η samsung εχει κανει μια ασχημη κινηση μιας και οπτικα ειναι ασχημο αλλα και επισης χανει ενα ατου της που ηταν το να εχει ολοκληρη την οθονη για τον χρηστη. Εκτος βεβαια αν το android L ή η Samsung σου δινει την δυνατοτητα να τα αφαιρεις

Δημήτρης

μακαρι να ερθει και ελλαδα…!!!μηπως παρουν και τα z3 κωστα?? 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.