LLMs.txt Apple: Θέλει δικό της δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σε ΗΠΑ και Ευρώπη | Techblog.gr

Apple: Θέλει δικό της δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Business

Πως θα σας φαινόταν αν η Apple ήταν εκτός από κατασκευαστής του κινητού σας, και ο πάροχος; Αυτό φαίνεται πως έχει στα σχέδιά του ο τεχνολογικός γίγαντας σύμφωνα με τις πληροφορίες του Business Insider. H Apple θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της Google και να δημιουργήσει το δικό της εικονικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Όπως το Project Fi της Google, η οποία δημιούργησε ένα MVNO δίκτυο (mobile virtual network operator) για τους κατόχους του Nexus 6, έτσι και η Apple θέλει να χρησιμοποιήσει τις υποδομές άλλων παρόχων για να κάνει το ίδιο.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα πληρώνουν απευθείας την Apple για τις τηλεφωνικές κλήσεις, τα μηνύματα και το ίντερνετ που καταναλώνουν. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με πιθανούς εταίρους σε Ευρώπη και Αμερική.

Ωστόσο, προς το παρόν δεν είναι σαφές πότε σκοπεύει να λανσάρει την νέα της υπηρεσία, μπορεί να χρειαστεί να περάσουν χρόνια μέχρι να δούμε την Apple να γίνεται πάροχος.

Apple: Θέλει δικό της δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σε ΗΠΑ και Ευρώπη, Apple: Θέλει δικό της δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Πηγή

What can I find on Techblog?

Techblog offers comprehensive technology coverage with regular updates, detailed analysis, and technical content to keep you informed.

How often is the content updated?

We regularly update our technology content to ensure you have access to the latest and most accurate information available in the industry.

Why choose Techblog for technology?

Techblog is committed to providing reliable, well-researched technology content from experienced contributors and trusted sources.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kalex1999

Αρχίζω να πιστεύω πως ξεκινάει η αρχή του τέλους για την apple :/

Νικολας

Φημες λενε οτι θα βγάλει και μνημόνιο.

iDimitris

Kalex1999
Όπου να ναι αρχίζει και πλησιάζει το η αρχή του τέλους της βλακείας που πετάξες!

Λευτέρης

@Kalex1999 Αρχίζω να πιστευω πως ο κοσμος ζηλευει την επιτυχια της

johnix

Να πως έχεις όλα τα data των χρηστών/καταναλωτών. Φαντάσου τα terms of use του δικτύου που θα έχει η apple.

Thanoslam

Λογικά θα το φτιάξει όταν δεν θα έχει έξτρα χρέωση η περιαγωγή που έχει ψηφιστεί.

TechGeek

Ναι johnix τα terms τις google που λένε ότι αν θέλουνε βλέπουν και ποσα γραμμάρια χέζεις την ημερα και ποσες φορες γαμάς είναι ok επειδή είναι google και είναι δωρεάν.

Impressive-Instant

Μπορεί απλά να εξαγοράσει όποιον θέλει χωρίς να μπει στην διαδικασία να το φτιάξει από την αρχή. Έχει χρήμα να φάνε και οι κότες.

Thanos

@λευτερης

Καθε φορα που βγενει μια καινουρια ειδηση για την apple παντα πεταγεσε και λες ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ!!!!!!!!!! Θυμαμε μια φορα ειχες πει οτι η lg αντιγραφει την apple στις οθονες ενω η lg δινειωοθονες στην apple επειδη η apple βαριετε να φτιαξει!!! Ειπαμε να ηποστιριζουμε μια εταιρια αλλα οχι και ετσι

Γιάννης

Σίγουρα θα έχει επιτυχία. Ας είναι καλά τα εκατομμύρια πρόβατα παγκοσμίως που αγοράζουν τα κινητά της.

NZ

Έλα μωρή Apple! Gogogogogo!!!!!

κωστας παρκας

apple ημαστε μαζι σου μην ακους το κραξιμο των προβατων της σαμι
κιπ κραζιν
υστερογραφω ποτε θα εχει σωστα χαρακτηριστικα το κινητο 5 ετιας σας ρε παιδια με το ρομποτ
ανταγωνιστικαι χαιρετουραι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Content written by Λορένα Σιούτη Content Creator • Techblog
Reviewed by Techblog Editorial Team Editorial Review & Fact-Checking

References

  1. Wikipedia contributors. (2024). "Techblog." Retrieved from https://en.wikipedia.org/wiki/Techblog
  2. Google. (2024). "Search results for Techblog." Retrieved from https://www.google.com/search?q=Techblog
  3. YouTube. (2024). "Video content about Techblog." Retrieved from https://www.youtube.com/results?search_query=Techblog