Motorola Droid Maxx 2: Επίσημα το νέο upper mid-range μοντέλο

Όπως ήταν αναμενώμενο, χάρη και στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει σχετικά με το θέμα, το Droid 2 Turbo δεν ήταν το μόνο που η Motorola σε συνεργασία με την Verizon είχε στο κατάστημα της για μας στη σημερινή ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε.Οι δύο εταιρείες παρουσίασαν επίσης το Droid Maxx 2.

Το κινητό απευθύνεται στην μεσαία προς high-end κατηγορία και πρόκειται να αποτελεί το οικονομικότερο Droid-branded μοντέλο αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Το Droid Maxx 2 είναι ουσιαστικά μόνο ένα rebranded Moto X Play, το οποίο είχε κυκλοφορήσει διεθνώς πριν από λίγους μήνες.

Όπως και με το Moto X Play, το Droid Maxx 2 έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 615 στα 1.7GHz, διαθέτει οθόνη αφής 5.5 ιντσών 1080p, την νεότερη κύρια κάμερα της Motorola στα 21 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο με microsd, και μια μεγάλη μπαταρία 3630 mAh. Τρέχει Android 5.1.1 Lollipop, ενώ η Verizon υπόσχεται ότι η αναβάθμιση σε Marshmallow έρχεται σύντομα.

Το Droid Maxx 2 θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα με το Droid 2 Turbo, δηλαδή 29 Οκτωβρίου και η λιανική τιμή του διαμορφώθηκε στα 384 δολάρια. Παρόλο που η υπηρεσία προσαρμογής Moto Maker δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμη για το Droid Maxx 2, η Motorola και η Verizon θα πουλήσουν πέντε επιπλέον εναλλάξιμα διαφορετικού χρώματος καπάκια, τα οποία προφανώς θα έχουν μια μαλακή “soft grip” επιφάνεια.

Motorola Droid Maxx 2: Επίσημα το νέο upper mid-range μοντέλο, Motorola Droid Maxx 2: Επίσημα το νέο upper mid-range μοντέλο

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
τι. π

Από sar να ρωτήσω? Ως συνήθως στά υψη?

Makis

Γιατί, 5.5 ίντσες το βάζεις δίπλα στο αυτί;

mixtri

έρωτας… πολύ όμορφο και πολύ δυνατό…

VG

Go on Moto… Από τα πιο ποιοτικά κινητά τα τελευταία χρόνια και σε πολύ καλές τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.