Moto E3: Το πρώτο press render;

Μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter, ο γνωστός @evleaks δημοσίευσε press render ενός μη ανακοινωμένου smartphone της Motorola (Lenovo), το οποίο μπορεί να είναι το Moto E3. Ο ίδιος έγραψε “Say hello to your little bro”.

Αυτό δείχνει πως μάλλον δεν μιλάμε για το Moto G4, που αναμένεται επίσης να ανακοινωθεί σύντομα. Τα Moto G4 και το Moto G4 Plus, είναι πιθανό να παρουσιαστούν επίσημα την Τρίτη 17 Μαΐου. Είναι δυο συσκευές που διέρρευσαν αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα, είδαμε εικόνες και πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Μαζί έχει διαρρεύσει και το Moto X4, το οποίο μαζί με τα δυο παραπάνω μοντέλα, θα έχει μεταξύ άλλων και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Όσο για το Moto E3, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όμως αναμένουμε περισσότερα leaks και φυσικά την επίσημη ανακοίνωση.

Update: Πρόκειται για το Moto G4

moto e3, Moto E3: Το πρώτο press render;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aggelos

ο evleaks δεν ειχε αποσυρθει?

Ekimolaos

@aggelos
Έχει αποσυρθεί από επαγγελματίας leaker. Πλέον το κάνει από χόμπι… Ποιά η διαφορά; Πριν πληρωνόταν από διαφημίσεις και donations, πλέον δεν έχει έσοδα μέσω των leaks από πουθενά, τα κάνει απλά επειδή γουστάρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto Motorola

Moto X50 Ultra: Έκανε ντεμπούτο στην Κίνα o κλώνος του Motorola Edge 50 Ultra

H Motorola παρουσίασε το Moto X50 Ultra στην Κίνα, με τη συσκευή να είναι πανομοιότυπη με το Motorola Edge 50 Ultra.

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.

Software A Android featured

Android 15 Beta 2: Mε νέες δυνατότητες και υποστήριξη για περισσότερες συσκευές

Η Google κυκλοφορεί εκδόσεις προεπισκόπησης προγραμματιστών για το Android 15 από τον Φεβρουάριο, με την πιο πρόσφατη Beta 1.2 να έρχεται στα τέλη Απριλίου.

Smartphones Android featured Google

Sony Xperia 1 VI: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές – Διέρρευσαν λίγο πριν την παρουσίαση

Λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του Sony Xperia 1 VI, μια διαρροή έρχεται να μας δώσει αναλυτικά όλες τις προδιαγραφές.