Moto E3: Το πρώτο press render;

Μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter, ο γνωστός @evleaks δημοσίευσε press render ενός μη ανακοινωμένου smartphone της Motorola (Lenovo), το οποίο μπορεί να είναι το Moto E3. Ο ίδιος έγραψε “Say hello to your little bro”.

Αυτό δείχνει πως μάλλον δεν μιλάμε για το Moto G4, που αναμένεται επίσης να ανακοινωθεί σύντομα. Τα Moto G4 και το Moto G4 Plus, είναι πιθανό να παρουσιαστούν επίσημα την Τρίτη 17 Μαΐου. Είναι δυο συσκευές που διέρρευσαν αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα, είδαμε εικόνες και πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Μαζί έχει διαρρεύσει και το Moto X4, το οποίο μαζί με τα δυο παραπάνω μοντέλα, θα έχει μεταξύ άλλων και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Όσο για το Moto E3, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όμως αναμένουμε περισσότερα leaks και φυσικά την επίσημη ανακοίνωση.

Update: Πρόκειται για το Moto G4

moto e3, Moto E3: Το πρώτο press render;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aggelos

ο evleaks δεν ειχε αποσυρθει?

Ekimolaos

@aggelos
Έχει αποσυρθεί από επαγγελματίας leaker. Πλέον το κάνει από χόμπι… Ποιά η διαφορά; Πριν πληρωνόταν από διαφημίσεις και donations, πλέον δεν έχει έσοδα μέσω των leaks από πουθενά, τα κάνει απλά επειδή γουστάρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

Motorola Edge 50 Neo: Αποκαλύφθηκαν render και προδιαγραφές

Το Motorola Edge 40 Neo, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, πρόκειται να αποκτήσει διάδοχο, σύμφωνα με leak.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Smartphones Edge Motorola

Motorola Edge 50 5G: Έρχεται στην Ευρώπη τον Ιούλιο και αυτή είναι η τιμή του

Η Motorola έχει ήδη παρουσιάσει το Edge 50 Ultra τον περασμένο μήνα, το οποίο ακολούθησαν άλλα δύο μέλη της οικογένειας, τα Fusion και Pro.

Smartphones Android featured iPhone

Αυτή την κίνηση πρέπει να κάνετε μία φορά την εβδομάδα για να μη σας χακάρουν

Η NSΑ συμβουλεύει τους χρήστες iPhone και Android που ανησυχούν μήπως πέσουν θύματα απάτης να απενεργοποιούν και να ενεργοποιούν ξανά τη συσκευή τους μία φορά την εβδομάδα.