Moto E3: Το πρώτο press render;

Μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter, ο γνωστός @evleaks δημοσίευσε press render ενός μη ανακοινωμένου smartphone της Motorola (Lenovo), το οποίο μπορεί να είναι το Moto E3. Ο ίδιος έγραψε “Say hello to your little bro”.

Αυτό δείχνει πως μάλλον δεν μιλάμε για το Moto G4, που αναμένεται επίσης να ανακοινωθεί σύντομα. Τα Moto G4 και το Moto G4 Plus, είναι πιθανό να παρουσιαστούν επίσημα την Τρίτη 17 Μαΐου. Είναι δυο συσκευές που διέρρευσαν αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα, είδαμε εικόνες και πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Μαζί έχει διαρρεύσει και το Moto X4, το οποίο μαζί με τα δυο παραπάνω μοντέλα, θα έχει μεταξύ άλλων και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Όσο για το Moto E3, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όμως αναμένουμε περισσότερα leaks και φυσικά την επίσημη ανακοίνωση.

Update: Πρόκειται για το Moto G4

moto e3, Moto E3: Το πρώτο press render;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aggelos

ο evleaks δεν ειχε αποσυρθει?

Ekimolaos

@aggelos
Έχει αποσυρθεί από επαγγελματίας leaker. Πλέον το κάνει από χόμπι… Ποιά η διαφορά; Πριν πληρωνόταν από διαφημίσεις και donations, πλέον δεν έχει έσοδα μέσω των leaks από πουθενά, τα κάνει απλά επειδή γουστάρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.