Meizu MX6: Ανακοινώνεται επίσημα στις 19 Ιουλίου

Σύμφωνα με προσκλήσεις που απέστειλε η Meizu, το MX6 θα ανακοινωθεί επίσημα στις 19 Ιουλίου. Εφόσον το Meizu Pro 6 θεωρείται η ναυαρχίδα της εταιρείας για το 2016, το MX6 μάλλον θα αποτελέσει την νέα πρόταση του Κινέζου κολοσσού στην κατηγορία των phablets.

Κατά πάσα πιθανότητα το MX6 θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις. Μια θα ενσωματώνει 3GB RAM με 32GB αποθηκευτικού χώρου και μια με 4GB RAM με 64GB διαθέσιμα για αποθήκευση δεδομένων. Ο επεξεργαστής που επέλεξε η Meizu για το smartphone φαίνεται πως είναι ο MediaTek Helio X20 (MTK6797) των δέκα πυρήνων, ενώ την θέση της GPU έχει η Mali-T880. Τέλος, η κυρία κάμερα στο πίσω μέρος είναι 12 Megapixel, με τον εμπρόσθιο φακό να είναι στα 5 Megapixel.

Ο συνιδρυτής της Meizu Bai Yongxiang ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Weibo πως η τιμή του MX6 θα ξεκινάει από 300 δολάρια. Ο ίδιος ανέφερε επίσης πως ένα μεγάλο μέρος της τεχνολογίας του κινητού βρίσκεται και στο Pro 6. Μένουν λίγες ημέρες για να μάθουμε αν τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά είναι αληθή. Πάντως σε αυτή την τιμή, το Meizu MX6 θα αποτελέσει μια ελκυστική επιλογή.

Meizu MX6 benchmark, Meizu MX6: Ανακοινώνεται επίσημα στις 19 Ιουλίου

Meizu MX6 benchmark, Meizu MX6: Ανακοινώνεται επίσημα στις 19 Ιουλίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Έτσι θα μοιάζει το επερχόμενο smartphone

Αν και το OnePlus 12 κυκλοφόρησε μόλις τον Δεκέμβριο, βλέπουμε διαρροές για το OnePlus 13 από τον Μάρτιο, που υπονοούν αλλαγές στο σχεδιασμό.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra, X100s & X100s Pro: Διέρρευσαν οι τιμές των μοντέλων

Η vivo ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το X100 Ultra, το ολοκαίνουργιο smartphone της για το 2024.

Smartphones Apple featured iPhone

Φήμες ότι το iPhone 16 Plus θα αντικατασταθεί από το iPhone 17 Slim που θα έχει οθόνη 6,55″

Το iPhone 17 Plus ή αλλιώς «iPhone‌ 17 Slim» της Apple θα διαθέτει οθόνη 6,55 ιντσών, σύμφωνα με τον αναλυτή Ross Young της DSCC.