Meizu MX6: Ανακοινώνεται επίσημα στις 19 Ιουλίου

Σύμφωνα με προσκλήσεις που απέστειλε η Meizu, το MX6 θα ανακοινωθεί επίσημα στις 19 Ιουλίου. Εφόσον το Meizu Pro 6 θεωρείται η ναυαρχίδα της εταιρείας για το 2016, το MX6 μάλλον θα αποτελέσει την νέα πρόταση του Κινέζου κολοσσού στην κατηγορία των phablets.

Κατά πάσα πιθανότητα το MX6 θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις. Μια θα ενσωματώνει 3GB RAM με 32GB αποθηκευτικού χώρου και μια με 4GB RAM με 64GB διαθέσιμα για αποθήκευση δεδομένων. Ο επεξεργαστής που επέλεξε η Meizu για το smartphone φαίνεται πως είναι ο MediaTek Helio X20 (MTK6797) των δέκα πυρήνων, ενώ την θέση της GPU έχει η Mali-T880. Τέλος, η κυρία κάμερα στο πίσω μέρος είναι 12 Megapixel, με τον εμπρόσθιο φακό να είναι στα 5 Megapixel.

Ο συνιδρυτής της Meizu Bai Yongxiang ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Weibo πως η τιμή του MX6 θα ξεκινάει από 300 δολάρια. Ο ίδιος ανέφερε επίσης πως ένα μεγάλο μέρος της τεχνολογίας του κινητού βρίσκεται και στο Pro 6. Μένουν λίγες ημέρες για να μάθουμε αν τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά είναι αληθή. Πάντως σε αυτή την τιμή, το Meizu MX6 θα αποτελέσει μια ελκυστική επιλογή.

Meizu MX6 benchmark, Meizu MX6: Ανακοινώνεται επίσημα στις 19 Ιουλίου

Meizu MX6 benchmark, Meizu MX6: Ανακοινώνεται επίσημα στις 19 Ιουλίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο

Η κινεζική vivo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια τριάδα τηλεφώνων υψηλής τεχνολογίας, τα X100s, X100s Pro και X100s Ultra.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.