LG: Συνεργάζεται με Apple, Google, Microsoft για αναδιπλούμενες οθόνες

Η μετάβαση στα αναδιπλούμενα smartphones αναμένεται να γίνει σύντομα. Η Samsung φημολογείται ότι θα είναι η πρώτη που θα καινοτομήσει, αλλά δεν θα είναι η μόνη. Η LG Display είναι αυτή που αναπτύσσει τα δικά της αναδιπλούμενα OLED panels με τη συνεργασία άλλων τεράστιων ονομάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ν. Κορέα, η LG Display έχει συνεργαστεί με Apple, Google, και Microsoft για την ανάπτυξη αναδιπλούμενων οθονών. Στην ομάδα των κατασκευαστών συμμετέχει και το δικό της τμήμα των smartphones.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για τα σχέδια της LG να κάνει τη συγκεκριμένη μετάβαση. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που η LG έδειξε το prototype επομένως είναι πιθανό να δούμε και την μαζική παραγωγή. Ωστόσο, οι αναλυτές εκτιμούν ότι η Samsung μπορεί να έχει περισσότερη εμπειρία όσον αφορά στη μαζική παραγωγή τέτοιων οθονών, οπότε θα έχει το πάνω χέρι.

Οι πηγές δεν αναφέρουν ξεκάθαρα πότε θα έρθουν τα smartphones με αναδιπλούμενες οθόνες στην αγορά, όμως αφήνεται να εννοηθεί ότι θα δούμε flexible OLED panel για το iPhone του 2017. Το “flexible” το πιο πιθανό είναι να σημαίνει “κυρτή”.

lg apple google microsoft foldable display, LG: Συνεργάζεται με Apple, Google, Microsoft για αναδιπλούμενες οθόνες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 Pro: Φήμες θέλουν να υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K/120 FPS

Τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16 Pro θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο 4K με ταχύτητα έως και 120 FPS, σύμφωνα με “αξιόπιστες πηγές”.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Πόσο θα κοστίζει το νέο iPhone;

Η σειρά iPhone 16 της Apple φημολογείται ότι θα έχει αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις που ίσως ανεβάσουν την τιμή των μοντέλων.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 και iPhone 16 Pro: Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα πριν την επίσημη παρουσίαση

Η Apple διαφοροποιεί τη χρωματική της παλέτα για τη σειρά iPhone 16 φέτος, σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman.

Gear Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Oι θήκες σιλικόνης της Apple δεν θα έχουν άνοιγμα για το Capture Button

Η Apple παρουσιάζει φέτος ένα νέο “Capture Βutton” για την κάμερα σε τουλάχιστον ορισμένα μοντέλα iPhone 16.