LG: Συνεργάζεται με Apple, Google, Microsoft για αναδιπλούμενες οθόνες

Η μετάβαση στα αναδιπλούμενα smartphones αναμένεται να γίνει σύντομα. Η Samsung φημολογείται ότι θα είναι η πρώτη που θα καινοτομήσει, αλλά δεν θα είναι η μόνη. Η LG Display είναι αυτή που αναπτύσσει τα δικά της αναδιπλούμενα OLED panels με τη συνεργασία άλλων τεράστιων ονομάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ν. Κορέα, η LG Display έχει συνεργαστεί με Apple, Google, και Microsoft για την ανάπτυξη αναδιπλούμενων οθονών. Στην ομάδα των κατασκευαστών συμμετέχει και το δικό της τμήμα των smartphones.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για τα σχέδια της LG να κάνει τη συγκεκριμένη μετάβαση. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που η LG έδειξε το prototype επομένως είναι πιθανό να δούμε και την μαζική παραγωγή. Ωστόσο, οι αναλυτές εκτιμούν ότι η Samsung μπορεί να έχει περισσότερη εμπειρία όσον αφορά στη μαζική παραγωγή τέτοιων οθονών, οπότε θα έχει το πάνω χέρι.

Οι πηγές δεν αναφέρουν ξεκάθαρα πότε θα έρθουν τα smartphones με αναδιπλούμενες οθόνες στην αγορά, όμως αφήνεται να εννοηθεί ότι θα δούμε flexible OLED panel για το iPhone του 2017. Το “flexible” το πιο πιθανό είναι να σημαίνει “κυρτή”.

lg apple google microsoft foldable display, LG: Συνεργάζεται με Apple, Google, Microsoft για αναδιπλούμενες οθόνες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.