LG Display: Ετοιμάζει OLED για LG V30 και άλλους κατασκευαστές

LG V30 oled display, LG Display: Ετοιμάζει OLED για LG V30 και άλλους κατασκευαστές

Η LG Display ετοιμάζεται πολύ σύντομα να αυξήσει την παραγωγή για τις οθόνες OLED 6ης γενιάς και οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί. Από τις πρώτες είναι η LG Electronics και η Xiaomi. H LG έχει στα σκαριά το LG V30, που φημολογείται με κυρτή οθόνη όπως τα Galaxy. Επιπλέον, οι φήμες λένε ότι δεν θα υπάρχει δεύτερη οθόνη στην πάνω πλευρά και το Always On Display θα είναι ικανός αντικαταστάτης.

Όσο για την Xiaomi, έχει ήδη χρησιμοποιήσει flexible OLED panel από την LG στο Xiaomi Mi Note 2 και αναμένεται να κάνει το ίδιο για τον διάδοχο.

Μεταξύ των ονομάτων που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με την LG είναι και η Google. Σε πρόσφατο άρθρο είδαμε τις πληροφορίες που θέλουν την πρώτη να έχει κάνει προσφορά 880 εκατ. δολαρίων στην LG Display για να αυξήσει την παραγωγή οθονών OLED, τις οποίες προφανώς θα χρησιμοποιήσει στο Pixel 2.

Επιπλέον, η LG Display ευελπιστεί και σε μια πιθανή συνεργασία με την Apple, η οποία φημολογείται πολύ έντονα ότι θα κάνει τη μετάβαση σε OLED με το επετειακό iPhone 8.

Αυτή τη στιγμή η LG Display παράγει 22.000 OLED panels τον μήνα. Ακόμη και με την προσθήκη των νέων γραμμών παραγωγής, η ικανότητά της θα ανέβει στα 37.000 κομμάτια, αριθμός που μάλλον δεν φαίνεται ικανός να αντεπεξέλθει στη ζήτηση (ειδικά αν συνεργαστεί με την Apple).

H Samsung, η οποία φέρεται να έχει κλείσει συμφωνία με την Apple για την παραγωγή 70 εκατ. OLED μέσα στο 2017, είναι αυτή που κατασκευάζει σχεδόν όλα τα smartphone OLED panels της αγοράς. Το πρώτο τρίμηνο του 2016 το μερίδιο αγοράς της ήταν στο 97.7%.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.