Google: Δίνει 880 εκατ. δολάρια στην LG για τις οθόνες OLED των Pixel 2

google lg oled, Google: Δίνει 880 εκατ. δολάρια στην LG για τις οθόνες OLED των Pixel 2

Google και LG είχαν στενή συνεργασία στο παρελθόν, με την δεύτερη να αναλαμβάνει την κατασκευή Nexus smartphones. Με την αντικατάσταση της σειράς Nexus και την έλευση των Pixel, η Google επέλεξε να δώσει στην HTC την κατασκευή. Ωστόσο, για το Pixel 2, είναι πιθανό να δούμε ξανά συνεργασία Googe-LG.

Όταν λέμε συνεργασία, δεν εννοούμε να αναλάβει την κατασκευή των νέων Pixel η LG (ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιος θα επιλεχθεί), αλλά για την οθόνη της επερχόμενης ναυαρχίδας.

Οι πληροφορίες που έρχονται από τα κορεάτικα media λένε ότι η Google επιδιώκει συνεργασία με το τμήμα οθονών της LG όπου και θέλει να επενδύσει το ποσό των 880 εκατ. δολαρίων. Η Google θέλει να εξασφαλίσει ότι θα υπάρχουν αρκετά OLED panels για τα επερχόμενα Pixel. Αν η LG δεχτεί την προσφορά, η Google θεωρείται πιθανό να αυξήσει το ποσό της επένδυσης.

Για τα Pixel και Pixel XL, η Google έχει χρησιμοποιήσει AMOLED οθόνες από την Samsung, αλλά φαίνεται πως επιδιώκει να αλλάξει προμηθευτή. Η απόφαση ίσως να σχετίζεται με τις πληροφορίες που θέλουν την Apple να έχει κάνει συμφωνία με την Samsung για την παροχή 70 εκατ. οθονών OLED για το iPhone 8.

Η LG Display αναμένεται να δώσει απάντηση πολύ σύντομα, οπότε θα μάθουμε αν θα ευδοκιμήσει η συνεργασία μεταξύ των δυο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Και για τα Pixel 2 ακούγεται πάλι η HTC… Αυτό διέρρευσε πριν λίγες ημέρες. Όπως κ να έχει ανεξαρτήτως ποιος θα τα κατασκευάζει…οι τιμές των Nexus ανήκουν στο παρελθόν.

Σουπερμαν

Για να δούμε και τις OLED της LG για κινητά.. γιατί τελευταία φορά που τις χρησιμοποιήσε στο LG G Flex 2 ήταν μεγάλο φιάσκο με προβλήματα όπως ghosting και graining

Αλέξανδρος

Μονοπωλιακές τακτικές που θα κάνουν κακό δεν τσέπη μας στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον

Geo pap

Ναι θα εχει την επιτυχία του 1 με τετοιες τιμες παλι!

forneverarrow

Ποιες OLED και αηδίες… οι LCD της LG είναι κορυφή! Μόνο στα μαύρα είναι καλές οι OLED, τα χρώματα μόνο φυσικά δεν δείχνουν.

Kostas

@Geo pap μια χαρά πάει το 1 , αν ο σκοπός της google ήταν να να την βγάζει και να την μετράει με τον κάθε κακομοίρη Κορεατη, απλά θα αγόραζε τον Κορεατη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.