H Motorola είναι η επόμενη που “τα βάζει” με τα iPhones

Μετά τη Samsung, η οποία δημιούργησε ένα video με τα χαρακτηριστικά που λείπουν από τα iPhones 10 χρόνια τώρα και στη συνέχεια ζήτησε από τους Apple fans να “αναβαθμιστούν σε Galaxy”, η Motorola παίρνει σειρά να τα βάλει με την Apple.

Η Motorola δημιούργησε δυο διαφημιστικά video όπου ουσιαστικά συγκρίνει iPhone 8 Plus και Moto Z2. Στο πρώτο δεν δείχνει να είναι ενθουσιασμένη με το Portrait Mode του iPhone και αναφέρει ότι το κινητό δεν μπορεί να πάει παραπέρα και να “μετατραπεί σε 360 camera”. Το Moto Z2 έχει την δυνατότητα αυτή χάρη στο 360 Camera Mod (που κοστίζει 299 δολάρια).

motorola iphone ad, H Motorola είναι η επόμενη που “τα βάζει” με τα iPhones

Το video καταλήγει με την Motorola να λέει: “It’s time to reinvent your smartphone, it’s time to move on” (Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε ξανά το smartphone σας, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε).

Στο δεύτερο σποτ η Mororola αναφέρεται και πάλι στα Moto Mods, τα οποία κάνουν το κινητό σας να ακούγεται πιο δυνατά και κάνει ξανά τη σύγκριση με το iPhone.

Να πούμε ωστόσο, ότι για να αποκτήσει κανείς τα παραπάνω χαρακτηριστικά, θα πρέπει να δώσει 149 δολάρια για το Alexa Mod και 299 δολάρια για το Insta-share Projector.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

είπε ο γάϊδαρος το πετεινό κεφάλα… και μάλιστα αποτυχημένος ο γάϊδαρος αφού πλέον – κατά τη γνώμη μου πάντα – δεν παίζει στα ίσια τους άλλους μεγάλους…

geo pap

η motorola σοβαρά τώρα?

chris

Ναι οκ, το iphone δεν το κανει αυτό, όπως και σχεδόν ολα τα κινητα της αγορας. Δε διαφωνω Motorola.
Εκει που διαφωνω ειναι οτι υστερεις σε άλλα σημαντικά κομματια στο Moto Z2 force, οπως η οθόνη και η μπαταρια.
Επίσης τα moto mods που αναφερεις ειναι πανάκριβα.

Agnostos13

Πάρτε κανά χαρτάκι οι iphone-killers γιατί χάθηκε η σειρά…

mech.al.

Γιατί να χρειάζεται να κολλήσει το ηχείο πίσω από το κινητό;; Δεν υπάρχει το μπλουτουθ;; Τόσα και τόσα ασύρματα ηχεία υπάρχουν στην αγορά… Αν και συμπαθώ την μοτορολα μου φαίνεται φαϊλ η ιδέα της…

Γιαννης

Πολυ συμπαθητικη η μοτορολα και ειναι και η πρωτη που εβαλε δαχτυλικο αποτυπωμα στο Motorola Atrix το 2011. Πιστευω θα μπορουσε να βγαλει ενα δυνατο προιον στο μελλον

bezilys

Χαχαχα που φτάσαμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.