Samsung: Τρολάρει Apple fans και τους καλεί να “αναβαθμιστούν” σε Galaxy

Η κόντρα μεταξύ Apple και Samsung και μεταξύ των αντίστοιχων fans, είναι γνωστή και η δεύτερη με το νέο της διαφημιστικό για τα Galaxy smartphones, έρχεται να την πυροδοτήσει λίγο ακόμη “τρολάροντας” τα Apple fanboys.

samsung vs apple video, Samsung: Τρολάρει Apple fans και τους καλεί να “αναβαθμιστούν” σε Galaxy

Η Samsung δημιούργησε ένα διαφημιστικό spot όπου αναφέρει στο τέλος “Upgrade to Galaxy” με το οποίο απευθύνεται στους fans της Apple και τους καλεί να “αναβαθμιστούν” στο δικό της κινητό. To video δείχνει όλα αυτά τα 10 χρόνια του iPhone και χαρακτηριστικά που του λείπουν συγκριτικά με τα Galaxy smartphones.

Διαβάστε επίσης: Απογοητευμένοι καταναλωτές επιστρέφουν πίσω iPhone X

samsung vs apple video, Samsung: Τρολάρει Apple fans και τους καλεί να “αναβαθμιστούν” σε Galaxy

Κάποια από τα χαρακτηριστικά που έφερε η Samsung πριν από την Apple και αναφέρονται στο video είναι η αντοχή σε νερό, η ασύρματη φόρτιση και οι μεγάλες οθόνες της σειράς Note. Η Samsung δεν παραλείπει να αναφερθεί στην έλλειψη χωρητικότητας και την αφαίρεση της υποδοχής ακουστικών 3.5 χλστ.

Μια από τις αστείες στιγμές είναι η αναφορά στο design του iPhone X και την εγκοπή που έχει η οθόνη στην επάνω πλευρά, με έναν από τους χρήστες της Apple να έχε το ίδιο κούρεμα.

samsung vs apple video, Samsung: Τρολάρει Apple fans και τους καλεί να “αναβαθμιστούν” σε Galaxy

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris _BMW

Τέτοιες διαφημίσεις μονο σε μικραίνουν ..

spirios1992

Χαχαχαχχαχαχα ειδικα στο τελος με την ουρα μεχρι εκει που φτανει το ματι!!!

NtinosMD

Κακως π εβγαλε τετοιο σποτακι κατ εμε.. αν μη τι αλλο wtf samsung απο τις πωλησεις των Χ βγαζεις φραγκα. Hello !? Αλλα τα υποσεινηδητα μνμτα ειναι τα καλυτερα … ακομα καλυτερα τα αμεσα 😛

Panos

Του χρόνου που θα βγάλει και η Samsung τη θύρα για τα ακουστικά θα την ξαναβγαλει τη διαφήμιση με Galaxy αντί για iPhone;

Konstantinos

Τα λέει πολύ καλά. Αν εξαιρέσει κανείς τις εφαρμογές που μάλλον είναι unified σε όλα τα λειτουργικά πια το iphone εξελίσεται βάσει ενός wow effect.
Έχω δει πολλά καλώδια να κυκλοφορούν, συναφέλφους να ψάχνουν το κτήριο για φορτιστή iphone (παλιού), να μην ξέρουν τι γίνονται οι φωτογραφίες τους από το icloud (γεμίζει και δεν ασχολούνται πια) και να χαζογελάνε με τις καρδούλες και τα φρουφρου στο imessage.

Από θέμα features/τιμής η samsung αξίζει περισσότερο

Chrs21

Ωραίο βιντεάκι. Το note 7 δεν είδα όμως…προφανώς δεν το θεώρησε αναγκαίο η σαμμυ

One

Καλά μιλάμε η Samsung δεν έχει κανένα σεβασμό για τους ανταγωνιστές της. Δεν έχω δει πότε την Apple ή άλλες εταιρίες να κάνουν ανάλογες διαφημίσεις-δυσφημήσεις για τους ανταγωνιστές τους.

paris xxx

καλα ενταξει…. ο τελευταιος τυπος στην ουρα, που κοιτα τον “αλλαξοπιστο” εχει κουρεμα “αλα-οθονη-phoneX” !!! χαχαχα επικ !!!

John

H Xiaomi έχει βγάλει διαφημίσεις και posts στο twitter που κοροϊδεύει την Apple όπως και η Huawei και η One Plus. H Apple και να θέλει να τρολάρει την Samsung δεν μπορεί αφού τα κινητά της είναι πολύ πιο μπροστά σε όλα.

drlove

Uograde to what???hahahahaha

Agnostos13

Πολύ δελεαστική διαφήμιση γιά όποιον δεν ξέρει τι θέλει να κάνει με 1000 ευρώ…

ΥΓ. Τα πεταμένα Note 7 στα αεροδρόμια ξέχασε να μας τα δείξει βέβαια!

ahill

Μια ζωή κομπλεξικιά η Samsung ,κρίμα γιατί έτσι δεν τιμά ούτε τα προιόντα της αλλά ούτε και τον εαυτό της.
@John Η apple και η κάθε apple άνετα μπορεί,απο τις αμέτρητες αντιγραφές ανά τα χρόνια σε αξεσουάρ, μέχρι το κάκιστο bloatware της Samsung.
Του χρόνου που δεν θα έχουν 3.5mm jack τα Samsung τι θα λές?

aptaliko

Μα η apple δεν έχει κάτι για να δυσφημήσει του ανταγωνιστές της!!!

dimitrisdim14

Φοβερό σποτακι αλλά δεν ξυπνάνε τπτ … Καλά κάνει η Samsung και δείχνει την υπεροχή της … Δεν έβαλε το note 7 ε και ? Ούτε το iphone 6 έβαλε που λύγιζε σε τσέπες …
Over and out.

Rizo

Πραγματικά απο την διαφήμιση που είδατε, που ακριβώς είδατε την “δυσφήμηση”??
Μια χαρά αναλύει τα πλεονεκτήματα που έχουν οι samsung συσκευές απο τις αντίστοιχες iphone, ανάλογα το μοντέλο-έτος. Προφανώς και δεν θα δείξει αρνητικά. Τα αρνητικά ας τα δείξει η Apple σε δική της διαφήμιση.

Μιχάλης

Καλά το κούρεμα του τύπου είναι όλα τα λεφτά! Τουλάχιστον αστείο το κόψιμο της οθόνης.. Οι ψυχαναγκαστικοι να μείνουν μακρυά

Kostas

1300€για αυτό το πράγμα που εβγαλες μηλιά καλά κάνουν και σε τρολλαρουν..

kodis

Samsung funboy Apple fun boy και καπως ετσι με τετοιες σαχλες δημιουργουν ενα marketing και τα παιρνει απο την μαζα που ολο και φτωχαινει, γεμιζοντας τα ταμεια τους και το χειροτερο μην εχοντας πλεον να προσφερουν και κατι ουσιαστικο.!!

χρηστος

Δεν το εχει κανει μονο η Samsung αλλα & αλλες εταιριες στο παρελθον.
Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ μπορει να το κανει η Apple γιατι τι θα δειχνει; οτι θυμηθηκε να αλλαξει design μετα απο 4-5 χρονια ή οτι θυμηθηκε να βαλει λειτουργιες που στα Android υπαρχουν 3-4 χρονια;

Agnostos13

Η Apple δεν πουλάει “iphone-killers” για να έχει νόημα μια τέτοια διαφήμιση…απλά

bezilys

Το 2016 έπρεπε να είχε βάλει το note 7 να πιάνει φωτιά ενώ το iPhone 7 λειτουργεί κανονικά!!

Chris _BMW

Να χαρώ εγώ επίπεδο ..

tester

Ρε admin, διαβάζει κανείς τα σχόλια πριν ανέβουν; Το φτάσαμε σε άλλο επίπεδο, σε λίγο θα βρίζουμε μάνες για την Apple και την Samsung. τελευταιο κλικ που πήρατε απο εμένα. Όσο για τον καραγκιόζη που το έγραψε, Αιγηνήτειο μεγάλε, εφημερεύει.

Κώστας Βλαχάκης

tester, Εχουμε μπλέξει με έναν τυπο που το μονο που κάνει ειναι να αλλάζει mail και username και να βρίζει σε άρθρα και σβήνουμε σχόλια κάθε μέρα όχι μόνο από τον συγκεκριμένο αλλά και από άλλους που δεν σέβονται του συνομιλητές και τους Όρους Χρήσης του Techblog.

Όταν κάθομαι να κάνω τα βίντεο και ραντεβού για το site, δεν μπορώ να ειμαι καρφωμένος πάνω από την οθόνη του υπολογιστή οπότε απειλές για “τελευταίο κλικ” και άλλα τέτοια δεν δέχομαι. Κάνε οτι νομίζεις 😉

Ioannis

Πάλι καλά που η Νότια Κορέα δεν είναι Αμερική αλλιώς με τέτοια μανία που εχει με την Apple θα τις ‘έφευγε’ καμία κεφαλή

mech.al.

χαχαχα καλο σποτακι, η φραντζα του κυριου που περιμενει στην ουρα (το αϊφον χ;;) ειναι οτι πρεπει 🙂

mech.al.

α και κατι αλλο που ξεχασα να αναφερω… οσοι λενε για το νοτ 7 να το ξανασκεφτουν, μιας και η σαμσουγκ διαχειριστηκε αριστα την κριση χωρις περαιτερω παρατραγουδα… δεν ειχα ποτε σαμσουγκ συσκευη ουτε κινητο ουτε αλλη ηλεκτρονικη συσκευη αλλα της βγαζω καπελο, οι αστοχιες μπορουν να γινουν, μετα διχνεις εταιρικη πολιτικη…για δειτε τι κανει η γκουκλ.

vkrd

Όπως λέμε…με το μπαμπάκι!

tester

@Βλαχάκης δεν είναι θέμα απειλής, σιγά σου έκανα τα μούτρα κρέας που δεν θα ξαναμπώ εδώ. Είναι οτι δεν μου προσφέρουν κάτι σχόλια τέτοιου επιπέδου, μάλλον το αντίθετο. Μπορείς να σκεφτείς να αλλάξεις την όλη πολιτική των σχολίων, είτε να μην αφήνεις να ανέβει κανένα σχόλιο αν δεν το δεις πρώτα εσύ (τουλάχιστον να βλέπεις αν είναι ευπρεπές και δεν βρίζει σπίτια, μάνες κτλ) είτε βάλε disqus.

bezilys

@mech.al. Ναι έπρεπε να το αποσύρει δύο φορές από την αγορά για να καταλάβει το πρόβλημα!

KnightRider

Καιρός ήταν να βγει τέτοια διαφήμιση που ισχύουν !!!
Έπρεπε να βάλουν επίσης στο ότι το iPhone δεν μπορείς να συνδέσεις OTG πχ στικάκια usb ή κάρτα ήχου ή ποντίκι κλπ + το σπάσιμο νεύρων στο ότι υποχρεώνεσαι να βάλεις το iTunes για να περάσεις τραγούδια εικόνες κλπ και να περιμένεις να κάνει συγχρονισμό

Mary

Το ότι σου σπάνε τα νεύρα κάποια πράγματα στο iphone χωρίς να έχεις iphone, νομίζω θα έπρεπε να αρχίσει να σε ανησυχεί…

KnightRider

@Mary
Έχω δοκιμάσει στα χέρια μου να πιάνω iPhones από φίλους μου και να τα δοκιμάζω,πραγματικά όταν πρόσεξα στο ότι δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα και να έχει τόσο τραγικά μειονεκτήματα τότε κατέληξα στο ότι είναι τεράστια κοροϊδία να δίνεις ένα σκασμό λεφτά για ένα κινητό το οποίο να μην έχει λειτουργίες ενώ άλλα κινητά των ~300€ να μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα σε σχέση με ένα iPhone που είναι πολύ ακριβό !!!
H μεγαλύτερη ειρωνεία είναι τα bugs που έχει το iOS ενώ δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό εφόσον το λειτουργικό είναι φτιαγμένο μόνο για iPhone – για το Android δικαιολογούνται τα bugs γιατί 1 λειτουργικό μπαίνει σε πολλές διαφορετικές συσκευές.

Γιώργος Κ.

@ κ. Κώστα Βλαχάκη

Κατανοούμε το φόρτο εργασίας σας αλλά πραγματικά κάποια στιγμή θα πρέπει να αναβαθμίσετε τον τρόπο σχολιασμού στο σαιτ. Η διόρθωση μετά την ανάρτηση του σχολίου δεν είναι εφικτή ενώ επίσης γράφει όποιος θέλει και με όσα mails έχει. Μπορείτε να ελέγχετε την ip του καθενός όσον αφορά στο τελευταίο. Τέλος, σχετικά με την πίεση λόγω ελλιπή χρόνου μπορείτε κάλλιστα να πείτε σε έναν φίλο να σας βοηθήσει ώστε να ελέγχει σχολαστικά τι ανεβαίνει και τι όχι ή να προσλάβετε κάποιο άτομο για αυτή τη δουλειά. Φιλικά πάντα γιατί θέλουμε ένα από τα αγαπημένα μας αλλά και πιο επιτυχημένα (αναφορικά με την επίσκεψιμοτητα) site να έχει και την ανάλογη εικόνα.

Κώστας Βλαχάκης

Γιώργος Κ. και υπόλοιπα παιδιά, το ξέρω ότι αγαπάτε Techblog 10 χρόνια τώρα (πάμε για 11!) ναι θα προχωρήσουμε σε αναβάθμιση.

Θα εκτιμούσα αν παρόμοια σχόλια και παρατηρήσεις τα στέλνετε στο email του site και όχι να τα αφήνετε σαν σχολια μέσα στα άρθρα.

Διαβάζουμε όλα τα mail και απαντάμε σε όλα.

Agnostos13

@KnightRider:
Μάλλον ούτε εσύ ούτε και φίλοι σου ηξέραν να λειτουργούν το iphone για να γράφεις αυτά που γράφεις!
Άκου iTunes για να περάσεις αρχεία… Ούτε στην εποχή Jobs αυτά!

bezilys

Ναι όντως τα iPhone σου σπάνε τα νεύρα επειδή είχα τύχει να χρησιμοποιείω iPhone, ειδικά άμα έρχεις έρθει από android είναι λες και εισουν ελεύθερος και σε κλείσανε μέσα στην φυλακή!!μια μουσική ήθελα να του βάλω 5 ώρες προσπαθούσα και δεν μπόρεσα που στο Android σε 1 λεπτό το κάνω!!

KnightRider

@Agnostos13
Εδώ σκέψου ότι εγώ με Android κινητό του 2012 συνδέω την ψηφιακή κάμερα με USB OTG και με 1 πάτημα μόνο κάνω import τις φωτογραφίες μου κι εδώ ούτε το ολοκαίνουργιο iPhone δεν μπορεί να το κάνει αυτό το πράγμα !!!! Όσο για την μεταφορά αρχείων αναγκάζεται ο καθένας να βάλει iTunes για να μεταφέρει αρχεία ή θα πρέπει να ταλαιπωρείται με iCloud ή Airdrop.

Γιώργος Κ.

@κ. Κώστα Βλαχάκη

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ήξερα για την ύπαρξη συγκεκριμένου e-mail για σχόλια παρατηρήσεις κτλ. Τώρα που το έμαθα θα σας στέλνω κάθε μέρα αχαχαχαχαχα

spirios1992

@agnostos13
Δε χρειάζεται itunes πλέον; το βλεπω απο τον file explorer,

Agnostos13

@KnightRider:
Αυτό που λες γίνεται στο iphone με το camera kit (lightning to usb female) και μάλιστα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως viewfinder αν θες!

Για μεταφορά αρχείων δεν χρειάζεσαι απαραίτητα itunes…μπορείς να τα στείλεις ακόμα και ασύρματα με κάποια από τις πολλές εφαρμογές που υποστηρίζουν file manager…

@spirios1992:
Αν έχεις file explorer ναί!

Dimitris

Όσοι δεν είχατε ποτέ iPhone αγοράστε ένα μεταχειρισμένο έστω και παλιό και επειδή δεν θα ξέρετε να το λειτουργείτε μπείτε στο YouTube και ψάξτε πως γίνεται το κάθε τι και μετά σχολιάστε αν γίνεται κάτι στο iPhone και αν όχι τα iPhones δεν είναι για όλους αν δεν ξέρεις από iPhone πάνε σε κάτι ποιο εύκολο android αλλά η ποιότητα είναι iPhone οποίος θέλει το χωνεύει…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.