iPhone X & 8 Plus: Η Apple αυξάνει την παραγωγή και μειώνει του iPhone 8

iphone x iphone 8 plus production, iPhone X & 8 Plus: Η Apple αυξάνει την παραγωγή και μειώνει του iPhone 8

Πριν από την κυκλοφορία του iPhone X, ήταν πολύ έντονη η φημολογία ότι iPhone 8 και iPhone X Plus δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά σε πωλήσεις και ένας από τους λόγους ήταν η προσμονή του επετειακού iPhone.

Η ίδια η Apple διέψευσε τις πληροφορίες λέγοντας πως η ζήτηση για iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι μεγάλη. Το ίδιο ανακοίνωσε και για το iPhone X, το οποίο παρά την υψηλή τιμή, κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και τις δικές της προσδοκίες.

Η ζήτηση για iPhone X και iPhone 8 Plus φαίνεται να είναι πράγματι μεγαλύτερη από αυτή που περίμενε, καθώς η Apple θα αυξήσει την παραγωγή για τα δυο μοντέλα.

Οι αναφορές από τους προμηθευτές της, δείχνουν ότι η Apple για το τελευταίο τρίμηνο του 2017 θα αποστείλει 26 εκατ. iPhone X. Ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, επισημαίνει ότι η Apple θα αυξήσει την παραγωγή του X κατά 35% με 45%, το τρίμηνο που διανύουμε.

Η Apple αναμένεται να αυξήσει και την παραγωγή του iPhone 8 Plus μιας και η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από το iPhone 8. Η παραγωγή του iPhone 8 αναμένεται να μειωθεί κατά 50% με 60%, ενώ κάποιες γραμμές παραγωγής θα χρησιμοποιηθούν για το iPhone X.

Το προηγούμενο τρίμηνο, η Apple απέστειλε 11.8 εκατ. iPhone 8 και iPhone 8 Plus, με τα 6.3 εκατ. από αυτά να είναι 8 Plus και τα 5.5 εκατ. iPhone 8.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
veros

ναι λογικα θα αυξηθει η τιμη

Alviso

Στη πρωτη σειρα του αρθρου μπερδευτηκατε, μαλλον εννοειται iphone 8 και iPhone 8 Plus (οχι “Χ” plus)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.