iPhone X & 8 Plus: Η Apple αυξάνει την παραγωγή και μειώνει του iPhone 8

iphone x iphone 8 plus production, iPhone X & 8 Plus: Η Apple αυξάνει την παραγωγή και μειώνει του iPhone 8

Πριν από την κυκλοφορία του iPhone X, ήταν πολύ έντονη η φημολογία ότι iPhone 8 και iPhone X Plus δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά σε πωλήσεις και ένας από τους λόγους ήταν η προσμονή του επετειακού iPhone.

Η ίδια η Apple διέψευσε τις πληροφορίες λέγοντας πως η ζήτηση για iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι μεγάλη. Το ίδιο ανακοίνωσε και για το iPhone X, το οποίο παρά την υψηλή τιμή, κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και τις δικές της προσδοκίες.

Η ζήτηση για iPhone X και iPhone 8 Plus φαίνεται να είναι πράγματι μεγαλύτερη από αυτή που περίμενε, καθώς η Apple θα αυξήσει την παραγωγή για τα δυο μοντέλα.

Οι αναφορές από τους προμηθευτές της, δείχνουν ότι η Apple για το τελευταίο τρίμηνο του 2017 θα αποστείλει 26 εκατ. iPhone X. Ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, επισημαίνει ότι η Apple θα αυξήσει την παραγωγή του X κατά 35% με 45%, το τρίμηνο που διανύουμε.

Η Apple αναμένεται να αυξήσει και την παραγωγή του iPhone 8 Plus μιας και η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από το iPhone 8. Η παραγωγή του iPhone 8 αναμένεται να μειωθεί κατά 50% με 60%, ενώ κάποιες γραμμές παραγωγής θα χρησιμοποιηθούν για το iPhone X.

Το προηγούμενο τρίμηνο, η Apple απέστειλε 11.8 εκατ. iPhone 8 και iPhone 8 Plus, με τα 6.3 εκατ. από αυτά να είναι 8 Plus και τα 5.5 εκατ. iPhone 8.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
veros

ναι λογικα θα αυξηθει η τιμη

Alviso

Στη πρωτη σειρα του αρθρου μπερδευτηκατε, μαλλον εννοειται iphone 8 και iPhone 8 Plus (οχι “Χ” plus)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.