iPhone 2018: Με Qualcomm modems και dual-SIM; [KGI]

iphone 2018 qualcomm modem, iPhone 2018: Με Qualcomm modems και dual-SIM; [KGI]

Σύμφωνα με τον αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, η Apple το 2018 θα κυκλοφορήσει συνολικά τρία smartphones με τα δυο από αυτά να έχουν οθόνη OLED. Ο ίδιος επανέρχεται με πληροφορίες για modem της Qualcomm.

Παρά την τεράστια νομική διαμάχη που έχουν Apple και Qualcomm, ο Ming-Chi Kuo επισημαίνει πως το 2018 τουλάχιστον ένα iPhone θα φορά X20 modem από την Qualcomm.

Στην αναφορά του με τις εκτιμήσεις προς τους επενδυτές, ο αναλυτής της KGI προβλέπει ότι η Intel θα παρέχει στην Apple το 70-80% των modems και η υπόλοιπη παραγωγή θα ανατεθεί στην αντίπαλη Qualcomm. Τα baseband chips θα προσφέρουν καλύτερες ταχύτητες LTE λόγω της υποστήριξης 4×4 MIMO antenna design.

Επιπλέον, τα iPhones του 2018 αναμένεται να έχουν DSDS (dual-SIM dual standby) και dual LTE. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που υποστηρίζονται από dual-SIM smartphones, άρα είναι πιθανό να δούμε το πρώτο dual-SIM iPhone;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Dual-SIM iPhone με 2 φυσικές SIM μου ακούγεται απίθανο…
Αν έχει βάση όλο αυτό (DSDS/dual LTE) το πιό πιθανό είναι να δούμε iPhone με μία φυσική SIM και μία virtual SIM (τις οποίες προσπαθεί να προωθήσει η Apple)…

Panais

Παρότι δεν τη χωνεύω σαν εταιρία, η apple σε αυτό έχει δίκιο. Η sim στα κινητά δεν χρειάζεται πλέον σε τίποτα. Η αντιστοίχηση του νούμερου με τη συσκευή γίνεται εύκολα, και οι επαφές πλέον είναι στο icloud η στο gmail. Μόνο πολύτιμο χώρο πιάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 Pro: Φήμες θέλουν να υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K/120 FPS

Τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16 Pro θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο 4K με ταχύτητα έως και 120 FPS, σύμφωνα με “αξιόπιστες πηγές”.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Πόσο θα κοστίζει το νέο iPhone;

Η σειρά iPhone 16 της Apple φημολογείται ότι θα έχει αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις που ίσως ανεβάσουν την τιμή των μοντέλων.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 και iPhone 16 Pro: Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα πριν την επίσημη παρουσίαση

Η Apple διαφοροποιεί τη χρωματική της παλέτα για τη σειρά iPhone 16 φέτος, σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman.

Gear iPhone

Θήκη μετατρέπει το iPhone σε Game Boy για retro gaming

Η Bitmo Lab παρουσίασε σήμερα το GameBaby, μια θήκη που σας επιτρέπει να παίζετε ρετρό παιχνίδια στο iPhone σας.