iPhone 2018: Με Qualcomm modems και dual-SIM; [KGI]

iphone 2018 qualcomm modem, iPhone 2018: Με Qualcomm modems και dual-SIM; [KGI]

Σύμφωνα με τον αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, η Apple το 2018 θα κυκλοφορήσει συνολικά τρία smartphones με τα δυο από αυτά να έχουν οθόνη OLED. Ο ίδιος επανέρχεται με πληροφορίες για modem της Qualcomm.

Παρά την τεράστια νομική διαμάχη που έχουν Apple και Qualcomm, ο Ming-Chi Kuo επισημαίνει πως το 2018 τουλάχιστον ένα iPhone θα φορά X20 modem από την Qualcomm.

Στην αναφορά του με τις εκτιμήσεις προς τους επενδυτές, ο αναλυτής της KGI προβλέπει ότι η Intel θα παρέχει στην Apple το 70-80% των modems και η υπόλοιπη παραγωγή θα ανατεθεί στην αντίπαλη Qualcomm. Τα baseband chips θα προσφέρουν καλύτερες ταχύτητες LTE λόγω της υποστήριξης 4×4 MIMO antenna design.

Επιπλέον, τα iPhones του 2018 αναμένεται να έχουν DSDS (dual-SIM dual standby) και dual LTE. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που υποστηρίζονται από dual-SIM smartphones, άρα είναι πιθανό να δούμε το πρώτο dual-SIM iPhone;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Dual-SIM iPhone με 2 φυσικές SIM μου ακούγεται απίθανο…
Αν έχει βάση όλο αυτό (DSDS/dual LTE) το πιό πιθανό είναι να δούμε iPhone με μία φυσική SIM και μία virtual SIM (τις οποίες προσπαθεί να προωθήσει η Apple)…

Panais

Παρότι δεν τη χωνεύω σαν εταιρία, η apple σε αυτό έχει δίκιο. Η sim στα κινητά δεν χρειάζεται πλέον σε τίποτα. Η αντιστοίχηση του νούμερου με τη συσκευή γίνεται εύκολα, και οι επαφές πλέον είναι στο icloud η στο gmail. Μόνο πολύτιμο χώρο πιάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.