iPhone 2018: Με Qualcomm modems και dual-SIM; [KGI]

iphone 2018 qualcomm modem, iPhone 2018: Με Qualcomm modems και dual-SIM; [KGI]

Σύμφωνα με τον αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, η Apple το 2018 θα κυκλοφορήσει συνολικά τρία smartphones με τα δυο από αυτά να έχουν οθόνη OLED. Ο ίδιος επανέρχεται με πληροφορίες για modem της Qualcomm.

Παρά την τεράστια νομική διαμάχη που έχουν Apple και Qualcomm, ο Ming-Chi Kuo επισημαίνει πως το 2018 τουλάχιστον ένα iPhone θα φορά X20 modem από την Qualcomm.

Στην αναφορά του με τις εκτιμήσεις προς τους επενδυτές, ο αναλυτής της KGI προβλέπει ότι η Intel θα παρέχει στην Apple το 70-80% των modems και η υπόλοιπη παραγωγή θα ανατεθεί στην αντίπαλη Qualcomm. Τα baseband chips θα προσφέρουν καλύτερες ταχύτητες LTE λόγω της υποστήριξης 4×4 MIMO antenna design.

Επιπλέον, τα iPhones του 2018 αναμένεται να έχουν DSDS (dual-SIM dual standby) και dual LTE. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που υποστηρίζονται από dual-SIM smartphones, άρα είναι πιθανό να δούμε το πρώτο dual-SIM iPhone;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Dual-SIM iPhone με 2 φυσικές SIM μου ακούγεται απίθανο…
Αν έχει βάση όλο αυτό (DSDS/dual LTE) το πιό πιθανό είναι να δούμε iPhone με μία φυσική SIM και μία virtual SIM (τις οποίες προσπαθεί να προωθήσει η Apple)…

Panais

Παρότι δεν τη χωνεύω σαν εταιρία, η apple σε αυτό έχει δίκιο. Η sim στα κινητά δεν χρειάζεται πλέον σε τίποτα. Η αντιστοίχηση του νούμερου με τη συσκευή γίνεται εύκολα, και οι επαφές πλέον είναι στο icloud η στο gmail. Μόνο πολύτιμο χώρο πιάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.