Τα Samsung Galaxy A6 και Galaxy A6+ θα έρθουν στην Ευρώπη

Samsung Galaxy A6 και Galaxy A6+, Τα Samsung Galaxy A6 και Galaxy A6+ θα έρθουν στην Ευρώπη

Πηγή από το SamΜobile αποκαλύπτει ότι τα Samsung Galaxy A6 και Galaxy A6+ είναι όντως στο στάδιο της παραγωγής, κάτω από την κωδική ονομασία SM-A600FN και SM-A605G, και ότι προορίζονται μεταξύ άλλων και για την αγορά της Ευρώπης.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει σύμφωνα με τη λίστα του Geekbench, το Galaxy A6 θα τροφοδοτείται από Exynos 7870 SoC με 3GB RAM, ενώ το Galaxy A6+ από Qualcomm Snapdragon 625 SoC και 4GB RAM.

Επίσης, τα δύο Android 8.0 μοντέλα έχουν πάρει πιστοποίηση και για υποστήριξη τεχνολογίας Bluetooth 4.2., ενώ το Galaxy A6 έχει περάσει με επιτυχία και από το Wi-Fi Alliance.

Δυστυχώς, το SamMobile δεν προέβη σε καμία νέα αποκάλυψη για τα επιμέρους τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο νέων μοντέλων της σειράς Galaxy Α, κρατώντάς μας στο σκοτάδι.

Ωστόσο, μας επιβεβαιώνει ότι τα Galaxy A6 και Galaxy A6+ υπάρχουν και ότι θα λανσαριστούν στην αγορά της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Μέσης Ανατολής μέσα στους επόμενους μήνες. Οπότε λογικά δεν αποκλείεται να τα δούμε και στη χώρα μας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.