Η Apple προωθεί τα πολύχρωμα iPhone XR με μια "παράξενη" διαφήμιση


Η Apple αποφάσισε να προωθήσει τα πολύχρωμα iPhone XR με μια περίεργη διαφήμιση. Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε πολλούς ανθρώπους να τρέχουν κάνοντας παρκούρ, φορώντας ολόσωμες μονόχρωμες φόρμες και την Apple να θέλει να τονίσει τα χρώματα του iPhone XR και της οθόνης του.
Τα περισσότερα χρώματα από τις φόρμες αντιπροσωπεύουν τις αποχρώσεις των μοντέλων XR που κυκλοφορούν, όπως το μαύρο, το λευκό, το κόκκινο, το μπλε, το κίτρινο και το κοραλλί. Στην διαφήμιση βέβαια εμφανίζονται χρώματα όπως το πράσινο και το μωβ τα οποία δεν αντιστοιχούν σε κάποιο iPhone XR, εκτός και αν η Apple σκοπεύει στο να το κυκλοφορήσει και σε αυτές τις αποχρώσεις.
Η διαφήμιση καταλήγει, εμφανίζοντας στην οθόνη ενός μπλε iPhone XR την φράση “Make room for color”, δηλαδή “Κάντε χώρο για χρώμα”, ενώ στη συνέχεια μας ενημερώνει για την Liquid Retina οθόνη που “φοράνε” κάνοντας μία γρήγορη εναλλαγή όλα τα διαθέσιμα χρώματα στα οποία κυκλοφορεί το iPhone XR, σε μια προσπάθεια της εταιρείας να τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών έτσι ώστε να αυξηθούν οι πωλήσεις του “οικονομικού” iPhone.
Apple προωθεί πολύχρωμα iPhone XR παράξενη διαφήμιση, Η Apple προωθεί τα πολύχρωμα iPhone XR με μια "παράξενη" διαφήμιση
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Σιγά τη διαφήμιση… Τι μουφα βιντεάκι είναι αυτό… Τπτ άλλο δεν μπορούσαν να σκεφτούν… Μπορούσαν π.χ. όλοι αυτοί να κρατούν και από ένα λυγισμένο ipad… Χαχαχαχαχαχα!!!!!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Jo

H apple καταρρεει κυριοι…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

Φήμες ότι το iPhone 16 Plus θα αντικατασταθεί από το iPhone 17 Slim που θα έχει οθόνη 6,55″

Το iPhone 17 Plus ή αλλιώς «iPhone‌ 17 Slim» της Apple θα διαθέτει οθόνη 6,55 ιντσών, σύμφωνα με τον αναλυτή Ross Young της DSCC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Νέα καλούπια αποκαλύπτουν αλλαγές στο MagSafe

Η φετινή σειρά iPhone 16 ίσως υιοθετήσει μια αλλαγή στους μαγνήτες ευθυγράμμισης MagSafe, όπως αποκαλύπτουν εικόνες.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: H Apple θα αργήσει να φέρει το Face ID κάτω από την οθόνη

Κάθε τόσο εμφανίζεται και μία νέα φήμη για τα σχέδια της Apple σχετικά με το Face ID κάτω από την οθόνη στο iPhone.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.