Η Apple προωθεί τα πολύχρωμα iPhone XR με μια "παράξενη" διαφήμιση


Η Apple αποφάσισε να προωθήσει τα πολύχρωμα iPhone XR με μια περίεργη διαφήμιση. Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε πολλούς ανθρώπους να τρέχουν κάνοντας παρκούρ, φορώντας ολόσωμες μονόχρωμες φόρμες και την Apple να θέλει να τονίσει τα χρώματα του iPhone XR και της οθόνης του.
Τα περισσότερα χρώματα από τις φόρμες αντιπροσωπεύουν τις αποχρώσεις των μοντέλων XR που κυκλοφορούν, όπως το μαύρο, το λευκό, το κόκκινο, το μπλε, το κίτρινο και το κοραλλί. Στην διαφήμιση βέβαια εμφανίζονται χρώματα όπως το πράσινο και το μωβ τα οποία δεν αντιστοιχούν σε κάποιο iPhone XR, εκτός και αν η Apple σκοπεύει στο να το κυκλοφορήσει και σε αυτές τις αποχρώσεις.
Η διαφήμιση καταλήγει, εμφανίζοντας στην οθόνη ενός μπλε iPhone XR την φράση “Make room for color”, δηλαδή “Κάντε χώρο για χρώμα”, ενώ στη συνέχεια μας ενημερώνει για την Liquid Retina οθόνη που “φοράνε” κάνοντας μία γρήγορη εναλλαγή όλα τα διαθέσιμα χρώματα στα οποία κυκλοφορεί το iPhone XR, σε μια προσπάθεια της εταιρείας να τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών έτσι ώστε να αυξηθούν οι πωλήσεις του “οικονομικού” iPhone.
Apple προωθεί πολύχρωμα iPhone XR παράξενη διαφήμιση, Η Apple προωθεί τα πολύχρωμα iPhone XR με μια "παράξενη" διαφήμιση
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Σιγά τη διαφήμιση… Τι μουφα βιντεάκι είναι αυτό… Τπτ άλλο δεν μπορούσαν να σκεφτούν… Μπορούσαν π.χ. όλοι αυτοί να κρατούν και από ένα λυγισμένο ipad… Χαχαχαχαχαχα!!!!!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Jo

H apple καταρρεει κυριοι…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.