Η Apple εξαγόρασε startup που αναπτύσσει voice apps

Apple PullString, Η Apple εξαγόρασε startup που αναπτύσσει voice apps

Η Apple προχώρησε στην εξαγορά της startup PullString η οποία εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο. Η PullString, βοηθάει τις εταιρείες στην κατασκευή φωνητικών εφαρμογών και ιδρύθηκε το 2011, από πρώην υπαλλήλους της Pixar.

Η εταιρεία PullString, ιδρύθηκε το 2011, ενώ CEO, είναι ο Oren Jacob, πρώην Διευθυντής Τεχνολογίας της Pixal. Μέχρι πρόσφατα, η εταιρεία φημιζόταν για την συνεργασία που είχε με διάφορες εταιρείες, για λογαριασμό των οποίων, κατασκεύαζε φωνητικές εφαρμογές. Το Hello Barbie, το Echo της Amazon και το Google Assistant, είναι μερικά μόνο από τα projects στα οποία έχει εργαστεί η εταιρεία.

Η συμφωνία υπολογίζεται πως έκλεισε με κάτι λιγότερο από 100 εκ. δολάρια. Για την ώρα δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια ανακοίνωση, η οποία να κάνει γνωστά τα σχέδια της Apple πίσω από αυτή την κίνηση. Αν όμως κρίνει κανείς από τις συνεργασίες που είχε μέχρι τώρα η PullString, μπορεί να υποθέσει πως η Apple στοχεύει στην βελτίωση του Siri.

Δεν θα κάνει εντύπωση λοιπόν, αν σε λίγο καιρό δούμε την Apple, να παρουσιάζει τα σχέδια της γύρω από το μέλλον των φωνητικών εφαρμογών της. Ίσως δούμε νέες εφαρμογές και προσθήκες στο Siri. Μην ξεχνάμε πως σε σχέση με την Amazon και την Google, η Apple έχει μείνει πίσω στον συγκεκριμένο τομέα, οπότε λογικά θα πρέπει να απαντήσει με νέα ή πιο ανεπτυγμένα προϊόντα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΜakisReloaded

Συνεχως διαβαζω και βλεπω ειδησεις με την APPLE να ξοδευει ολο και περισσοτερα εκατομμυρια/δισεκατομμυρια στο να εξαγοραζει start up εταιρειες η και αλλες εταιρειες. Με βαζει σε σκεψεις ολο αυτο, απο τη μια γνωριζουμε ολοι, ακομα και ο CEO της εχει βγει και εχει πει οτι εχουν υψηλες τιμες και κοστολογηση, οτι ισως με ολες αυτες τις επενδυσεις προσπαθει να δικαιολογησει τις υψηλες τιμες ετσι ωστε καπως να δικαιολογηθει και να πεισει τους “ακολουθους” της ωστε να την εμπιστευτουν. Ενα αυτο και ενα το αλλο το οτι ισως ετοιμαζεται να κανει το “ΜΠΑΜ” σε ενα μελλοντικο κινητο της γτ οπως ολοι γνωριζουμε και καλως η κακως δν ειναι καμια μικρη εταιρεια.. Ή αυτο ή το αλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.