Η Apple εξαγόρασε startup που αναπτύσσει voice apps

Apple PullString, Η Apple εξαγόρασε startup που αναπτύσσει voice apps

Η Apple προχώρησε στην εξαγορά της startup PullString η οποία εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο. Η PullString, βοηθάει τις εταιρείες στην κατασκευή φωνητικών εφαρμογών και ιδρύθηκε το 2011, από πρώην υπαλλήλους της Pixar.

Η εταιρεία PullString, ιδρύθηκε το 2011, ενώ CEO, είναι ο Oren Jacob, πρώην Διευθυντής Τεχνολογίας της Pixal. Μέχρι πρόσφατα, η εταιρεία φημιζόταν για την συνεργασία που είχε με διάφορες εταιρείες, για λογαριασμό των οποίων, κατασκεύαζε φωνητικές εφαρμογές. Το Hello Barbie, το Echo της Amazon και το Google Assistant, είναι μερικά μόνο από τα projects στα οποία έχει εργαστεί η εταιρεία.

Η συμφωνία υπολογίζεται πως έκλεισε με κάτι λιγότερο από 100 εκ. δολάρια. Για την ώρα δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια ανακοίνωση, η οποία να κάνει γνωστά τα σχέδια της Apple πίσω από αυτή την κίνηση. Αν όμως κρίνει κανείς από τις συνεργασίες που είχε μέχρι τώρα η PullString, μπορεί να υποθέσει πως η Apple στοχεύει στην βελτίωση του Siri.

Δεν θα κάνει εντύπωση λοιπόν, αν σε λίγο καιρό δούμε την Apple, να παρουσιάζει τα σχέδια της γύρω από το μέλλον των φωνητικών εφαρμογών της. Ίσως δούμε νέες εφαρμογές και προσθήκες στο Siri. Μην ξεχνάμε πως σε σχέση με την Amazon και την Google, η Apple έχει μείνει πίσω στον συγκεκριμένο τομέα, οπότε λογικά θα πρέπει να απαντήσει με νέα ή πιο ανεπτυγμένα προϊόντα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΜakisReloaded

Συνεχως διαβαζω και βλεπω ειδησεις με την APPLE να ξοδευει ολο και περισσοτερα εκατομμυρια/δισεκατομμυρια στο να εξαγοραζει start up εταιρειες η και αλλες εταιρειες. Με βαζει σε σκεψεις ολο αυτο, απο τη μια γνωριζουμε ολοι, ακομα και ο CEO της εχει βγει και εχει πει οτι εχουν υψηλες τιμες και κοστολογηση, οτι ισως με ολες αυτες τις επενδυσεις προσπαθει να δικαιολογησει τις υψηλες τιμες ετσι ωστε καπως να δικαιολογηθει και να πεισει τους “ακολουθους” της ωστε να την εμπιστευτουν. Ενα αυτο και ενα το αλλο το οτι ισως ετοιμαζεται να κανει το “ΜΠΑΜ” σε ενα μελλοντικο κινητο της γτ οπως ολοι γνωριζουμε και καλως η κακως δν ειναι καμια μικρη εταιρεια.. Ή αυτο ή το αλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.