Huawei P30 Pro: Ξεκίνησε το update για Dual-View video στην Ελλάδα

Ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης στην Ελλάδα που προσθέτει τη λειτουργία Dual-View video στο Huawei P30 Pro. Από εχθές το βράδυ κάτοχοι του P30 Pro λαμβάνουν ενημέρωση για να κάνουν το σχετικό update και να δουν στις επιλογές της κάμερας το Dual-View mode.

Το Dual-View mode επιτρέπει την λήψη βίντεο χρησιμοποιώντας την κύρια κάμερα ταυτόχρονα με την κάμερα του ζουμ σε ένα βίντεο split-screen. Εμείς μόλις εγκαταστήσαμε το update στο δικό μας P30 Pro και ξεκινάμε τις λήψεις βίντεο.

Το μέγεθος του update είναι 579MB και η έκδοση του EMUI που θα εγκατασταθεί στο κινητό σας ειναι η 9.1.0.153. Σύμφωνα με την Huawei η λειτουργία Dual-View θα είναι διαθέσιμη και για το μοντέλο P30, ακόμα όμως δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα διατεθεί.

Dual-View P30 Pro Ελλάδα, Huawei P30 Pro: Ξεκίνησε το update για Dual-View video στην Ελλάδα

Σίγουρα πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα επιλογή που θα μπορέσει να αξιοποιηθεί από τον κάθε ένα μας ανάλλογα με την φαντασία που διαθέτει.

Εσείς προχωρήσατε στο update? Πως σας φαίνεται η νέα αυτή λειτουργία; Αν έχετε ανεβάσει κάποιο Dual-View video στο YouTube δώστε μας το link να το δούμε.

Dual-View P30 Pro Ελλάδα, Huawei P30 Pro: Ξεκίνησε το update για Dual-View video στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.