Huawei P30 Pro: Ξεκίνησε το update για Dual-View video στην Ελλάδα

Ξεκίνησε η διάθεση της αναβάθμισης στην Ελλάδα που προσθέτει τη λειτουργία Dual-View video στο Huawei P30 Pro. Από εχθές το βράδυ κάτοχοι του P30 Pro λαμβάνουν ενημέρωση για να κάνουν το σχετικό update και να δουν στις επιλογές της κάμερας το Dual-View mode.

Το Dual-View mode επιτρέπει την λήψη βίντεο χρησιμοποιώντας την κύρια κάμερα ταυτόχρονα με την κάμερα του ζουμ σε ένα βίντεο split-screen. Εμείς μόλις εγκαταστήσαμε το update στο δικό μας P30 Pro και ξεκινάμε τις λήψεις βίντεο.

Το μέγεθος του update είναι 579MB και η έκδοση του EMUI που θα εγκατασταθεί στο κινητό σας ειναι η 9.1.0.153. Σύμφωνα με την Huawei η λειτουργία Dual-View θα είναι διαθέσιμη και για το μοντέλο P30, ακόμα όμως δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα διατεθεί.

Dual-View P30 Pro Ελλάδα, Huawei P30 Pro: Ξεκίνησε το update για Dual-View video στην Ελλάδα

Σίγουρα πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα επιλογή που θα μπορέσει να αξιοποιηθεί από τον κάθε ένα μας ανάλλογα με την φαντασία που διαθέτει.

Εσείς προχωρήσατε στο update? Πως σας φαίνεται η νέα αυτή λειτουργία; Αν έχετε ανεβάσει κάποιο Dual-View video στο YouTube δώστε μας το link να το δούμε.

Dual-View P30 Pro Ελλάδα, Huawei P30 Pro: Ξεκίνησε το update για Dual-View video στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.