Redmi: Τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών με τον 64MP BW1 αισθητήρα της Samsung

Redmi, Redmi: Τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών με τον 64MP BW1 αισθητήρα της Samsung

Η Samsung αποκάλυψε τον πρώτο 64MP αισθητήρα, ISOCELL Bright BW1 τον Μάιο και αυτός έχει ήδη ξεκινήσει να χρησιμοποιείται στις νέες κάμερες. Η Redmi θα είναι από τις πρώτες εταιρείες που θα ενσωματώσουν τον νέο φακό. Αυτό αποκαλύφθηκε με την δημοσίευση μίας φωτογραφίας στο κινεζικό Weibo community.

Η φωτογραφία που ανέβασε η θυγατρική της Xiaomi, δεν αναφέρει ρητά ότι η κάμερα πρόκειται να χρησιμοποιεί τον αισθητήρα της Samsung, αυτό όμως είναι και το πιο πιθανό με βάση το χρονοδιάγραμμα. Η λεπτομέρεια της φωτογραφίας είναι εξαιρετική και το smartphone που θα χρησιμοποιεί αυτήν την κάμερα αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Redmi, Redmi: Τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών με τον 64MP BW1 αισθητήρα της Samsung

Ενδέχεται στον χρήστη να δίνεται η δυνατότητα να μπορεί να επιλέξει αν θα χρησιμοποιούνται όλα τα pixels, καθώς μία φωτογραφία των 64MP πρέπει να έχει εξαιρετικό φωτισμό ώστε να αποτυπωθεί όλη η λεπτομέρεια. Επίσης, ο νέος φακός αναμένεται να φέρει βελτιστοποιημένο auto focus, Full HD βίντεο στα 480fps και θα ενεργοποιήσει το real-time HDR.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Google Pixel

Circle to Search: Η λειτουργία έρχεται και σε συσκευές εκτός Pixel και Galaxy

To Circle to Search σάς επιτρέπει να κυκλώνετε οτιδήποτε στην οθόνη και να τρέχετε μια οπτική αναζήτηση μέσω Google Search και Google Lens.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Renders αποκαλύπτουν πως είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο και πιο στρογγυλό

Μετά την αποκάλυψη του iPhone 16, οι leakers έχουν επικεντρωθεί σε πληροφορίες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, τη σειρά Galaxy S25.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του smartphone

Πριν μέρες εμφανίστηκαν τα πρώτα renders που βασίζονται σε CAD του Galaxy S25 Ultra και σήμερα ήρθε η σειρά του απλού Galaxy S25 της Samsung.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Νέες φήμες θέλουν μικρότερη αύξηση της τιμής

Πριν από μερικές ημέρες, κυκλοφόρησε μια φήμη ότι το επερχόμενο Samsung Galaxy S24 FE θα ήταν 100 ευρώ πιο ακριβό από τον προκάτοχό του στην Ευρώπη.