Samsung ISOCELL Bright GW1: Έρχονται smartphones με κάμερα 64MP

Samsung ISOCELL Bright GW1, Samsung ISOCELL Bright GW1: Έρχονται smartphones με κάμερα 64MP

Η Samsung ανακοίνωσε έναν νέο αισθητήρα εικόνας για κινητά τηλέφωνα με υψηλότερη ανάλυση από οποιονδήποτε άλλο στην αγορά. Ο ISOCELL Bright GW1 είναι ένας αισθητήρας 64 megapixel που χρησιμοποιεί εικονοστοιχεία μεγέθους 0,8 μm όπως και ο τωρινός αισθητήρας των 48MP της Samsung. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι μεγαλύτερος σε μέγεθος και θα αιχμαλωτίζει περισσότερο φως.

“Τα τελευταία χρόνια, οι κάμερες κινητών τηλεφώνων έχουν γίνει το κύριο εργαλείο για την καταγραφή και τη διανομή των καθημερινών μας στιγμών”, δήλωσε ο Yongin Park, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της επιχείρησης αισθητήρων της Samsung Electronics. “Με περισσότερα pixels και προηγμένες τεχνολογίες pixel, οι Samsung ISOCELL Bright GW1 και GM2 θα φέρουν ένα νέο επίπεδο φωτογραφίας στις σημερινές πιο κομψές κινητές συσκευές που θα ενισχύσουν και θα βοηθήσουν να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο καταγράφουμε την καθημερινή μας ζωή”.

Samsung ISOCELL Bright GW1, Samsung ISOCELL Bright GW1: Έρχονται smartphones με κάμερα 64MP

Ο ISOCELL Bright GW1 θα παράγει εικόνες μεγέθους 16MP συγχωνεύοντας 4 εικονοστοιχεία σε ένα. Αντίστοιχα, οι σημερινοί 48MP αισθητήρες βγάζουν 12MP εικόνες χρησιμοποιώντας την ίδια διαδικασία. Ο νέος αισθητήρας της Samsung θα είναι επίσης σε θέση να αποδιαμορφώσει το φίλτρο χρώματος ώστε να σε συνθήκες καλού φωτισμού να τραβά πλήρους ανάλυσης φωτογραφίες 64MP.

Ο αισθητήρας 48MP IMX586 της Sony έχει μία παρόμοια δυνατότητα, αλλά ο 48MP αισθητήρας της Samsung δεν τη διαθέτει. Σήμερα η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε μία ενημερωμένη έκδοση του 48MP αισθητήρα η οποία θα προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

Οι 48MP κάμερες έχουν γίνει στάνταρ σε συσκευές των Samsung, Huawei, Oppo, Vivo, Xiaomi, καθώς και άλλες εταιρείες έχουν κυκλοφορήσει μερικά μοντέλα με αντίστοιχες κάμερες.

Samsung ISOCELL Bright GW1, Samsung ISOCELL Bright GW1: Έρχονται smartphones με κάμερα 64MP

Η Samsung αναμένει πως ο αισθητήρας των 64MP θα μπει σε μαζική παραγωγή κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Οπότε, όπως είναι λογικό αναμένουμε να αρχίσουμε να των βλέπουμε σε smartphones που θα κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2019.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Microsoft Samsung Windows

To Samsung Internet έρχεται στα Windows

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Samsung Internet είναι πλέον διαθέσιμο ως αυτόνομη εφαρμογή Windows από το Microsoft Store.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A15: Λαμβάνει πιστοποιήσεις Bluetooth SIG & IMDA

Η Samsung προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Galaxy A15 5G, το οποίο θα είναι η φθηνότερη προσφορά smartphone 5G από την εταιρεία. 

Business Apple Apple iPhone 5S featured

Foxconn: Ο βασικός προμηθευτής της Apple επενδύει 1,54 δισ. δολάρια στην Ινδία

H Foxconn σχεδιάζει να επεκτείνει τις παραγωγικές της δυνατότητες με μια σημαντική επένδυση 1,54 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ινδία.

Smartphones Apple featured iPhone

Ξυπνητήρι σε iPhone χτυπά από μόνο του στις 9:25 π.μ. κάθε μέρα για πέντε χρόνια

Mια απίθανη ιστορία για ένα ξυπνητήρι που χτυπάει κάθε μέρα στις 9:25 π.μ. χωρίς να το έχει ρυθμίσει, μοιράστηκε μία γυναίκα στο TikTok.