Google Nest Hub Max: Επίσημο με κάμερα και στερεοφωνικό σύστημα ηχείων

Google Nest Hub Max, Google Nest Hub Max: Επίσημο με κάμερα και στερεοφωνικό σύστημα ηχείων

Η πρώτη φορά που ακούσαμε για το Google Nest Hub Max ήταν τον Μάιο στο I/O 2019 της Google. Πλέον, η έξυπνη συσκευή είναι διαθέσιμη προς αγορά και φαίνεται ότι αποτελεί μία ιδιαίτερα βελτιωμένη εκδοχή του προκατόχου της.

Το Google Nest Hub Max διαθέτει 10 ίντσες οθόνη αφής με ανάλυση 1.280×800 pixels, και υποστηρίζει το Ambiend EQ που επιτρέπει τον έλεγχο των έξυπνων πριζών, λαμπτήρων, και τα λοιπά.

Επιπλέον, το Nest Hub Max διαθέτει μία 6.5MP κάμερα στο επάνω bezel, κάτι που αποτελεί και μία από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις της συσκευής. Η γωνία των 127 μοιρών και το auto-framing βοηθούν στην απροβλημάτιστη πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων μέσω του Google Duo.

Google Nest Hub Max, Google Nest Hub Max: Επίσημο με κάμερα και στερεοφωνικό σύστημα ηχείων

Το Nest Hub Max χρησιμοποιεί ταυτοποίηση φωνής και προσώπου επιτρέποντας τη εξατομικευμένη χρήση της συσκευής από πολλά άτομα. Έτσι, κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να έχει ξεχωριστό προφίλ και να λαμβάνει προσωπικές ειδοποιήσεις, να ρυθμίζει τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού όπως αυτός επιθυμεί, και άλλα. Τα δεδομένα αναγνώρισης αποθηκεύονται τοπικά, οπότε δεν υπάρχει φόβος μήπως τα εκμεταλλευτεί η Google.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Google Nest Hub Max είναι η λειτουργία Quick Gestures μέσω της κάμερας η οποία αναγνωρίζει χειρονομίες. Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες μπορούν να χειρίζονται τη συσκευή και διάφορες εφαρμογές απλά με χειρονομίες τις οποίες εκτελούν στον αέρα.

Επιπλέον, η κάμερα του Nest Hub Max καταγράφει τι συμβαίνει στον χώρο και αποστέλλει τα δεδομένα στο τηλέφωνο του χρήστης. Χρησιμοποιώντας το Live View και την εφαρμογή του Nest ο χρήστης γνωρίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή τι γίνεται σπίτι του.

Google Nest Hub Max, Google Nest Hub Max: Επίσημο με κάμερα και στερεοφωνικό σύστημα ηχείων

Για να διασφαλίσει ότι δεν πρόκειται να γίνει κακόβουλη χρήση της κάμερας, η Google πρόσθεσε ένα φως στο top bezel το οποίο ανάβει όταν είναι ενεργή. Επιπλέον, στην οθόνη εμφανίζεται σχετική ειδοποίηση κάθε φορά που ενεργοποιείται η κάμερα ή το μικρόφωνο.

Το “Max” στο όνομα της συσκευής δεν είναι τυχαίο, επιλέχθηκε διότι η εταιρεία ενσωμάτωσε στο πίσω μέρος του Google Nest Hub Max μία παραλλαγή του Google Home Max. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα woofer 30W και δύο tweeters 10W τα οποία δημιουργούν ένα πλήρες στερεοφωνικό σύστημα.

Τέλος, το Google Nest Hub Max έχει Wi-Fi 802.11ac και Bluetooth 5.0, κυκλοφορεί σε δύο χρώματα Chalk και Charcoal, είναι ήδη διαθέσιμο σε Αμερικής, Αγγλία, και Αυστραλία, για $229 (~208€), £219(~244€) και AUS$249(~217€) αντίστοιχα. Δεν γνωρίζουμε αν η εταιρεία θα διαθέσει τη συσκευή σε άλλες αγορές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Google Google Play Play store

Google Play Store: Μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη δύο εφαρμογών ταυτόχρονα

Το Google Play Store έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κόμβο εφαρμογών να επιτρέπει Συχνές ερωτήσεις από AI.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει “AI-mazing” κάμερα και επτά χρόνια ενημερώσεων

Προωθητικές εικόνες του Google Pixel 8a έκαναν την εμφάνισή τους και μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη συσκευή.