Google Nest Hub Max: Λειτουργεί ως κάμερα ασφαλείας και πίνακας ελέγχου έξυπνων συσκευών

https://youtu.be/RW9-8ih147A

Η Google στο Google I/O 2019 παρουσίασε επίσημα το προηγουμένως leaked Nest Hub Max. Πρόκειται για μία έξυπνη οθόνη 10 ιντσών που ουσιαστικά είναι ένας συνδυασμός του Google Home Max, της Nest Camera και του Google Home Hub.

Google Nest Hub Max, Google Nest Hub Max: Λειτουργεί ως κάμερα ασφαλείας και πίνακας ελέγχου έξυπνων συσκευών

Η Google επέλεξε να μην εξοπλίσει το Home Hub με κάμερα. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν με το Google Nest Hub Max οποίο όχι μόνο διαθέτει κάμερα, αλλά μπορεί να λειτουργεί ως εσωτερική κάμερα ασφαλείας που μεταδίδει ζωντανά στο τηλέφωνο του κατόχου την εικόνα που καταγράφει.

Επιπλέον, η κάμερα του Google Nest Hub Max έχει λειτουργία αναγνώρισης προσώπου. Χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία, η συσκευή αναγνωρίζει ότι μόλις μπήκαμε στο σπίτι και φροντίσει να εμφανίσει στην οθόνη μία εξατομικευμένη σελίδα, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει τις ειδοποιήσεις ημερολογίου, φωτογραφίες, τα νέα που μας ενδιαφέρουν, και άλλα. Το χαρακτηριστικό αυτό ονομάζεται Face Match και η Google υπόσχεται ότι το Nest Hub Max επεξεργάζεται τα δεδομένα του προσώπου τοπικά και τίποτα δεν ανεβαίνει στο cloud.

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενα leaks, οι κάτοχοι του Google Nest Hub Max μπορούν να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις με τη χρήση της εφαρμογή Duo. Η Google ανέφερε πως όταν η κάμερα είναι ενεργή ανάβει ένα πράσινο λαμπάκι.

Πέραν όλων αυτών, το Google Nest Hub Max μπορεί να λειτουργήσει ως πίνακας ελέγχου των έξυπνων οικιακών συσκευών του σπιτιού, όπως φώτα, ηχεία, πρίζες και φυσικά το θερμοστάτη της Nest.

Φυσικά, το Google Nest Hub Max δέχεται φωνητικές εντολές και μας επιτρέπει να προβάλουμε φωτογραφίες, να ορίσουμε χρονοδιακόπτες, να αναπαράγουμε βίντεο ή μουσική, ακόμη και να κάνουμε stream εκπομπές ή να το χρησιμοποιήσουμε σαν μικροσκοπική τηλεόραση. Για να σταματήσουμε οποιαδήποτε αναπαραγωγή μπορούμε να δώσουμε μία φωνητική εντολή ή να σηκώσουμε απλά το χέρι μας, καθώς το Nest Hub Max χρησιμοποιεί gestures μέσω της κάμερας.

Τέλος, το Google Nest Hub Max θα κοστίζει $229 ή περίπου 200€ και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.