iPhone 12: Πρωτότυπο εμφανίζει ένα smartphone χωρίς notch

iPhone 12 πρωτότυπου χωρίς notch, iPhone 12: Πρωτότυπο εμφανίζει ένα smartphone χωρίς notch

Παρόλο που μόλις αποκαλύφθηκαν τα iPhone 11, στο διαδίκτυο έχουν ξεκινήσει οι φήμες για τα επόμενα smartphone που θα αποκαλύψει ο Αμερικανικός κολοσσός τον Σεπτέμβριο του 2020. Σύμφωνα με ένα concept render, του Ben Geskin, τα iPhone 12 δεν θα έχουν καθόλου notch.

Το μέγεθος του display ανέρχεται στις 6.7 ίντσες και ουσιαστικά η απουσία του notch σηματοδοτεί την ενσωμάτωση του Face ID και TrueDepth κάμερα κάτω από το bezel που βρίσκεται στο πάνω μέρος του smartphone. Επιπλέον, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo πιστεύει ότι η Apple θα αντικαταστήσει το 6.5 ιντσών OLED display με ένα στις 6.7 ίντσες. Ωστόσο, το συνολικό μέγεθος της συσκευής δεν αναμένεται να αυξηθεί. Αυτό το μοντέλο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει υπό την ονομασία iPhone 12 Pro Max.

Μαζί με το 12 Pro Max αναμένεται και η κυκλοφορία του iPhone 12 Pro ωστόσο το τηλέφωνο αυτό θα έχει 5.4 ιντσών OLED display του οποίου το μέγεθος θα μοιάζει συνολικά με αυτό του iPhone 8. Όσον αφορά τώρα το απλό iPhone 12 αναμένεται να ενσωματώνει OLED display ενώ ο σχεδιασμός του θα μοιάζει συνολικά με αυτόν του iPhone 11 Pro.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα νέα iPhone 12 φημολογείται ότι θα φέρουν πίσω τον box σχεδιασμό του iPhone 4.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.