iPhone 12: Πρωτότυπο εμφανίζει ένα smartphone χωρίς notch

iPhone 12 πρωτότυπου χωρίς notch, iPhone 12: Πρωτότυπο εμφανίζει ένα smartphone χωρίς notch

Παρόλο που μόλις αποκαλύφθηκαν τα iPhone 11, στο διαδίκτυο έχουν ξεκινήσει οι φήμες για τα επόμενα smartphone που θα αποκαλύψει ο Αμερικανικός κολοσσός τον Σεπτέμβριο του 2020. Σύμφωνα με ένα concept render, του Ben Geskin, τα iPhone 12 δεν θα έχουν καθόλου notch.

Το μέγεθος του display ανέρχεται στις 6.7 ίντσες και ουσιαστικά η απουσία του notch σηματοδοτεί την ενσωμάτωση του Face ID και TrueDepth κάμερα κάτω από το bezel που βρίσκεται στο πάνω μέρος του smartphone. Επιπλέον, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo πιστεύει ότι η Apple θα αντικαταστήσει το 6.5 ιντσών OLED display με ένα στις 6.7 ίντσες. Ωστόσο, το συνολικό μέγεθος της συσκευής δεν αναμένεται να αυξηθεί. Αυτό το μοντέλο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει υπό την ονομασία iPhone 12 Pro Max.

Μαζί με το 12 Pro Max αναμένεται και η κυκλοφορία του iPhone 12 Pro ωστόσο το τηλέφωνο αυτό θα έχει 5.4 ιντσών OLED display του οποίου το μέγεθος θα μοιάζει συνολικά με αυτό του iPhone 8. Όσον αφορά τώρα το απλό iPhone 12 αναμένεται να ενσωματώνει OLED display ενώ ο σχεδιασμός του θα μοιάζει συνολικά με αυτόν του iPhone 11 Pro.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα νέα iPhone 12 φημολογείται ότι θα φέρουν πίσω τον box σχεδιασμό του iPhone 4.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.