Apple AirPods: Τα πιο δημοφιλή true wireless earphones στην Αμερική

Apple AirPods δημοφιλέστερα true wireless earphones, Apple AirPods: Τα πιο δημοφιλή true wireless earphones στην Αμερική

Τα wireless earphones έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν στη ζωή μας και ολοένα όλο και περισσότερες εταιρείες παρουσιάζουν τουλάχιστον μία πρόταση σε αυτήν την κατηγορία των αξεσουάρ. Η Apple έχει αποκαλύψει δύο AirPods και σύμφωνα με έρευνα της Countepoint είναι τα δημοφιλέστερα true wireless earphones στην Αμερική.

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη μέσω του Consumer Lens προγράμματος της Counterpoint που αφορούσε 200 καταναλωτές, αποκάλυψε τις πέντε δημοφιλέστερες μάρκες στην αγορά των Η.Π.Α, με την κορυφή να κατέχεται από την Apple με ποσοστό 57% και ακολουθούν οι Bose, Samsung , Sony και Beats. Ο λόγος για τον οποίο η Apple είναι στην κορυφή οφείλεται στην ευκολία στη χρήση τους, στη μεταφορά και στην άνεση τους.

Apple AirPods δημοφιλέστερα true wireless earphones, Apple AirPods: Τα πιο δημοφιλή true wireless earphones στην Αμερική

Η Apple εισήγαγε στην αγορά wearable συσκευές και πιο συγκεκριμένα τα Apple Watch και Apple AirPods. Τα δύο προϊόντα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις πωλήσεις της εταιρείας και σύντομα αναμένεται τα δύο αυτά προϊόντα να ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα Mac και iPad.

Στην πραγματικότητα ασύρματα ακουστικά κατάφεραν να φτάσουν τις 27 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως στο δεύτερο τρίμηνο του 2019 και συνεχίζουν να αυξάνονται με ρυθμό 56%.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.