Apple AirPods: Τα πιο δημοφιλή true wireless earphones στην Αμερική

Apple AirPods δημοφιλέστερα true wireless earphones, Apple AirPods: Τα πιο δημοφιλή true wireless earphones στην Αμερική

Τα wireless earphones έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν στη ζωή μας και ολοένα όλο και περισσότερες εταιρείες παρουσιάζουν τουλάχιστον μία πρόταση σε αυτήν την κατηγορία των αξεσουάρ. Η Apple έχει αποκαλύψει δύο AirPods και σύμφωνα με έρευνα της Countepoint είναι τα δημοφιλέστερα true wireless earphones στην Αμερική.

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη μέσω του Consumer Lens προγράμματος της Counterpoint που αφορούσε 200 καταναλωτές, αποκάλυψε τις πέντε δημοφιλέστερες μάρκες στην αγορά των Η.Π.Α, με την κορυφή να κατέχεται από την Apple με ποσοστό 57% και ακολουθούν οι Bose, Samsung , Sony και Beats. Ο λόγος για τον οποίο η Apple είναι στην κορυφή οφείλεται στην ευκολία στη χρήση τους, στη μεταφορά και στην άνεση τους.

Apple AirPods δημοφιλέστερα true wireless earphones, Apple AirPods: Τα πιο δημοφιλή true wireless earphones στην Αμερική

Η Apple εισήγαγε στην αγορά wearable συσκευές και πιο συγκεκριμένα τα Apple Watch και Apple AirPods. Τα δύο προϊόντα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις πωλήσεις της εταιρείας και σύντομα αναμένεται τα δύο αυτά προϊόντα να ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα Mac και iPad.

Στην πραγματικότητα ασύρματα ακουστικά κατάφεραν να φτάσουν τις 27 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως στο δεύτερο τρίμηνο του 2019 και συνεχίζουν να αυξάνονται με ρυθμό 56%.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.