Pixel 4 και Pixel 4 XL: Δεν θα κυκλοφορήσουν νωρίτερα από τα τέλη Οκτωβρίου

Pixel 4 Pixel 4 XL 18 Οκτωβρίου, Pixel 4 και Pixel 4 XL: Δεν θα κυκλοφορήσουν νωρίτερα από τα τέλη Οκτωβρίου

Τα Google Pixel 4 και Pixel 4 XL θα αποκαλυφθούν στις 15 Οκτωβρίου ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο high-end smartphone δεν θα κυκλοφορήσουν πριν από τις 18 Οκτωβρίου.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από την Google η οποία στον Twitter λογαριασμό του Android δημοσίευσε ότι το πρώτο smartphone που θα ενσωματώσει το Android 10 θα είναι το OnePlus 7T που θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου. Με βάση αυτό και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα Pixel 4 θα ενσωματώνουν την τελευταία έκδοση του Android δεν αναμένεται η κυκλοφορία τους πριν από αυτήν του OnePlus 7T.

Ένα κενό μερικών ημερών ανάμεσα στην ημερομηνία αποκάλυψης και ημερομηνία κυκλοφορίας παρατηρείται και τις προηγούμενες χρονιές. Πιο συγκεκριμένα το πρώτο Pixel αποκαλύφθηκε στις 4 και κυκλοφόρησε στις 20 Οκτωβρίου ενώ το Pixel 3 και Pixel 3 XL παρουσιάστηκαν και κυκλοφόρησαν στις 9 και 18 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Οι προ-παραγγελίες όμως θα μπορούσαν να ανοίξουν την ημέρα της παρουσίασης δηλαδή στις 15 Οκτωβρίου. Να υπενθυμίσουμε ότι τα Pixel 3a και 3a XL τα οποία αποκαλύφθηκαν στις 7 Μαΐου και κυκλοφόρησαν την ίδια ημέρα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.

Software Google Google Pixel Pixel

Google Circle to Search: Θα μπορεί να λειτουργεί όταν χρησιμοποιούνται δύο apps ταυτόχρονα σε split-screen

Η Google παρουσίασε το Circle to Search τον Ιανουάριο, με το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης να κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Google Google Play Play store

Google Play Store: Μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη δύο εφαρμογών ταυτόχρονα

Το Google Play Store έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κόμβο εφαρμογών να επιτρέπει Συχνές ερωτήσεις από AI.