Call of Duty Mobile: Άγγιξε τα 100εκ. download σε μόλις μία εβδομάδα

Call of Duty Mobile 100εκ. download, Call of Duty Mobile: Άγγιξε τα 100εκ. download σε μόλις μία εβδομάδα

Το Call of Duty Mobile είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που κυκλοφόρησε στο Android και το iOS και μόλις σε μία εβδομάδα το παιχνίδι της Activision έφτασε τα 100 εκατομμύρια download. Την πληροφορία αποκάλυψε το Sensor Tower το οποίο το χαρακτήρισε την κυκλοφορία του ως την “καλύτερη κυκλοφορία οποιουδήποτε mobile παιχνιδιού”.

Το παιχνίδι της Activision κατάφερε να ξεπεράσει γρήγορα άλλα δημοφιλή παιχνίδια όπως το PUBG Mobile και το Fortnite τα οποία έφτασαν στο ίδιο χρονικό διάστημα τα 28 και 22.5 εκατομμύρια download αντίστοιχα.

Call of Duty Mobile 100εκ. download, Call of Duty Mobile: Άγγιξε τα 100εκ. download σε μόλις μία εβδομάδα

Το παιχνίδι κατέβασαν περισσότερο οι χρήστες iOS συσκευών. Πιο συγκεκριμένα, στο iOS το παιχνίδι κατέβηκε 56.9 εκατομμύρια φορές ενώ στο Android έκανε 45.3 εκατομμύρια download. Τα περισσότερα download προέρχονται από την Αμερική ενώ την δεύτερη θέση κέρδισε η Ινδία με ποσοστό 13.4% με την Βραζιλία να έρχεται τρίτη με ποσοστό 7%.

Εξαιρετικά κερδοφόρο φαίνεται πως είναι το νέο παιχνίδι της Activision αφού η εταιρεία κέρδισε συνολικά περίπου 17.5 εκατομμύρια δολάρια. Τα 9.1 εκατομμύρια προέρχονται από αγορές στο iOS ενώ τα υπόλοιπα 8.3 εκατομμύρια δολάρια προέρχονται από το Android.

Εσείς έχετε κατεβάσει το παιχνίδι της Activision;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανάσης

Ως λάτρης του franchise χρόνια τώρα (από εποχές call of duty 1 και 2) μπορώ να πω ότι το παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα του είδους του. Πιο συγκεκριμένα έχει γίνει απίστευτη δουλειά από την activision (και την tencent) σε επίπεδο development αφού ακόμα και στο δικό μου παλιό Galaxy S7 τρέχει απίστευτα ομαλά με 60 fps σταθερά. Επιπλέον έχουν σημασία και οι χάρτες που έχει το παιχνίδι καθώς είναι ίδιοι ακριβώς με αυτούς από διάφορα call of duty παιχνίδια της σειράς!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Εννοείται το παίζω! Αλλα γιατι το περιμενα ακομα καλυτερο γαμωτι?

Θανάσης

Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά πιστεύω ως ένα πρώτο δείγμα παιχνιδιού από αυτές τις εταιρίες είναι πολύ θετικό και καλό ! Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους το παιδικό μου όνειρο να παίζω παντού το αγαπημένο μου call of duty έγινε πραγματικότητα !

Νεκτάριος

Ποιος ο λόγος να γράψεις ένα άρθρο για αυτό και όχι για το χάος που έχει γίνει με τι blizzard τις τελευταιες 2 μερες?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Software featured iOS iPhone

iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.