Call of Duty Mobile: Άγγιξε τα 100εκ. download σε μόλις μία εβδομάδα

Call of Duty Mobile 100εκ. download, Call of Duty Mobile: Άγγιξε τα 100εκ. download σε μόλις μία εβδομάδα

Το Call of Duty Mobile είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που κυκλοφόρησε στο Android και το iOS και μόλις σε μία εβδομάδα το παιχνίδι της Activision έφτασε τα 100 εκατομμύρια download. Την πληροφορία αποκάλυψε το Sensor Tower το οποίο το χαρακτήρισε την κυκλοφορία του ως την “καλύτερη κυκλοφορία οποιουδήποτε mobile παιχνιδιού”.

Το παιχνίδι της Activision κατάφερε να ξεπεράσει γρήγορα άλλα δημοφιλή παιχνίδια όπως το PUBG Mobile και το Fortnite τα οποία έφτασαν στο ίδιο χρονικό διάστημα τα 28 και 22.5 εκατομμύρια download αντίστοιχα.

Call of Duty Mobile 100εκ. download, Call of Duty Mobile: Άγγιξε τα 100εκ. download σε μόλις μία εβδομάδα

Το παιχνίδι κατέβασαν περισσότερο οι χρήστες iOS συσκευών. Πιο συγκεκριμένα, στο iOS το παιχνίδι κατέβηκε 56.9 εκατομμύρια φορές ενώ στο Android έκανε 45.3 εκατομμύρια download. Τα περισσότερα download προέρχονται από την Αμερική ενώ την δεύτερη θέση κέρδισε η Ινδία με ποσοστό 13.4% με την Βραζιλία να έρχεται τρίτη με ποσοστό 7%.

Εξαιρετικά κερδοφόρο φαίνεται πως είναι το νέο παιχνίδι της Activision αφού η εταιρεία κέρδισε συνολικά περίπου 17.5 εκατομμύρια δολάρια. Τα 9.1 εκατομμύρια προέρχονται από αγορές στο iOS ενώ τα υπόλοιπα 8.3 εκατομμύρια δολάρια προέρχονται από το Android.

Εσείς έχετε κατεβάσει το παιχνίδι της Activision;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανάσης

Ως λάτρης του franchise χρόνια τώρα (από εποχές call of duty 1 και 2) μπορώ να πω ότι το παιχνίδι είναι ένα από τα καλύτερα του είδους του. Πιο συγκεκριμένα έχει γίνει απίστευτη δουλειά από την activision (και την tencent) σε επίπεδο development αφού ακόμα και στο δικό μου παλιό Galaxy S7 τρέχει απίστευτα ομαλά με 60 fps σταθερά. Επιπλέον έχουν σημασία και οι χάρτες που έχει το παιχνίδι καθώς είναι ίδιοι ακριβώς με αυτούς από διάφορα call of duty παιχνίδια της σειράς!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Εννοείται το παίζω! Αλλα γιατι το περιμενα ακομα καλυτερο γαμωτι?

Θανάσης

Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά πιστεύω ως ένα πρώτο δείγμα παιχνιδιού από αυτές τις εταιρίες είναι πολύ θετικό και καλό ! Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους το παιδικό μου όνειρο να παίζω παντού το αγαπημένο μου call of duty έγινε πραγματικότητα !

Νεκτάριος

Ποιος ο λόγος να γράψεις ένα άρθρο για αυτό και όχι για το χάος που έχει γίνει με τι blizzard τις τελευταιες 2 μερες?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.